- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Novi broj Bug-a - tema broja ti su laptopi do 5000kn. Testirano je 27 laptopa pa ćeš sigurno naći nešto za sebe, i svi su ti lijepo opisani i testirani.
Ja sam kupio acer Extensa 5630G (Intel Core2 Duo T5800 2,0GHz, hd3470,15,4" ekran) i zadovoljan sam s njim, zasad sam probao farcry 2 i star trek legacy. Farcry nije isao bas bajno pa sam ga uninstalirao, a legacy ide na low bez problema, smatram da cu moci igrati starcraft 2 na battle.net-u.
Autonomija je oko 2h, ima hdmi,e-sata,4xusb,lan,wlan,vga,0,3MP kameru,320Gb harddisk...
Jedini problem mi je s njim sto ima oznaku za bluetooth i onu lampicu i prekidač za paljenje gasenje bluetootha i kada ga "upalim" pise nema uređaja, a kod instalacije isto tako izbaci da nema uređaja LOL??? U manualu koji dode s njim isto pise da ima bluetooth? I grafička bi trebala radit na 680/500 radnim taktovima,a gpu-z pokazuje da radi na upola od tih taktova ,a nekad i nize, znam ja da taktove mijenja atijev software,ali kada upalim igricu svejedno taktovi neidu na 680/500 ili je software kriv za regulaciju taktova ili gpu-z,everest ili sama grafička ili su stvarno taktovi od hd3470 mobility 335/337 , a od desktop hd3470 680/500???
Uglavnom lap kosta 4900kn i bolji je od konkurencije za te pare. I da napomenem temperatura komponoenti je oko 40-45C u idle(za komponente), a u loadu oko 50-60C , ali na povrsini laptopa nije ni priblizno tako vruce samo je blago toplo ja bih rekao oko 37-38C, s tim da se vent uopce necuje tek ponekad malo jace zavrti ali to nije ni priblizno mom compu!!!
E fala puno si mi pomogo...bas cu pogledati za taj.....pa mozda kupim.....