Postoji li laptop do 5000kn na kojem mogu igrati cod mw2 makar na medium postavkama.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
laptopi do 5000 kn nisu za ovakve igre... tako da ne vjerujem
Treba ti oko 3 GHz dual - core proc, a toga nema puno na laptopima.. ti još hoćeš igrat na medium, uh.. na low nebi mogao
ako nađeš nešto rabljeno, ali čisto sumnjam
ovisi kakve je graficka.
ja na svojem drmam bez brige mw2 na med...platio ga oko 5500kn
Best buy ti je rabljeni Acer 7740g, to moraš negdje naći..
rabljena roba a posebno notebook racunari su ti cista lutrija, tako da ti ja to ne bih preporucivao osim od nekog dobrog frenda ili mozda rođaka koji te nece prevariti
to je cisto moje misljenje a mislim da ga dijelim sa mnogim forumasima
Šta kažete na ovaj laptop.Jel mogu na njega igrati MW2?
Prijenosno računalo ACER Aspire 5741G-434G32Mn
Core i5 430M, DVDRW DL, 4GB, 320GB, Radeon HD5470, 15.6'' LED, G-LAN, BT, kamera, HDMI, Linux
košta 4899kn u Linksu
laptopi do 5000 kn nisu za ovakve igre... tako da ne vjerujem
Treba ti oko 3 GHz dual - core proc, a toga nema puno na laptopima.. ti još hoćeš igrat na medium, uh.. na low nebi mogao
Od kuda to izvlačiš, molim te lijepo...
Min req:
P4 3.2 or Athlon 64 3200+ (znači vjerojatno neki >2 GHz dual core)
RAM: 1 GB (to je standardno kod laptopa)
GPU: 6600GT / ATI 1600XT (vjerojatno bi prebalo za klasu-dvije više, pošto se radi o verzijama za prijenosnike - ugl, bilo koja ne-intelova grafika kod novijih prijenosnika)
da li netko ima ovaj laptop da čujem dojmove iz prve ruke?
Postoji li laptop do 5000kn na kojem mogu igrati cod mw2 makar na medium postavkama.
Ti za 5000 kn mos igrati odlicne igre zavisi kakav je!!! koliko ima ventilatora za proc i grafu!! i naravno procesor predlozio bi ti da ima ipak to ti je da je brzi i to i vazno je koliko mu je ćeliski jaka baterija!! tako da ak ga uzmess te vrjednosti moce tjerati puno toga ali zavisi od samog njega jeli kvalitetan ili ne!!!!!!!!
Acer Aspire... Je acer al su komponente dobre.
Imam dilemu. Malo sam povećao limit što se tiče novaca. Pa su se u izboru našla i ova dva laptopa.
Pomagajte!!!!
TOSHIBA Satellite L650-11RCore i3 Mobile 330M, DVDRW DL, 4GB, 500GB, Radeon HD 5730, 15.6'' LED, G-LAN, kamera, HDMI, Windows 7 Home Premium 64-bit - 5939kn u Linksu
ili
ACER ASPIRE 7741G-434G64MN, Core i5 430M, 4GB, 640GB, 17.3" LED, HD5650, Cam, WiFi, HDMI,Linux - 6199kn u Vemilu
Prvi ima bolju grafičku i sve novije igre vrti bez problema na mid/hi postavkama. Nedostaci:slabiji procesor, manje prostora na HDD (to mi nije bitno), i manji ekran.Prednost bolja grafička i original win7
Drugi ima bolji procesor, više mjesta na hdd,veći ekran ali i slabiju grafičku.
Na oba se može igrati MW2 bez problema ali gledajući u budućnost, meni se čini da je bolje da uzmem toshibu s boljom grafičkom.
Molio bi za vaše mišljenje
uzmi toshibu jer neces osjetiti bas veliku rtazliku izmedu ta dva proca
Nemojte pisati gluposti o zahtjevima i performansama. Ja imam core2 duo 2.2 GHz, ati 4670, 19" widescreen i uglavnom sve igre mogu igrati na high, i moći ću sigurno još godinu dvije ako ne na high a onda barem na midium-low. Na laptopima su još manje rezolucije, tako da su svi navedeni predobri za igre i biti će dobri još sigurno 4-5 godina. Mislim da za ovu lovu 6000+ kuna stvarno nema potrebe, jedino je pitanje bili se neki našo do 4000 dobar za gaming.
uzmi toshibu jer neces osjetiti bas veliku rtazliku izmedu ta dva proca
Pa bas HOCE osjetit razliku izmedu ta dva procesora jer su i5 procesori dosta jaci od i3, a i imaju Turbo Boost cime si automatski povecavaju frekvenciju pri zahtjevnijem radu: "However, Intel has modified the Core i3 processors in some ways. While they do support hyper-threading, Core i3 processors do not support Turbo Boost, which means they do not automatically clock themselves higher when workloads allow it."
Mala je zapravo razlika izmedu grafickih kartica jer je HD 5730 samo malo overclockirana HD 5650 i nema toliko bolje performanse.
Ja sam kupio Acer 7741G prije tjedan dana i mogu rec da sam prezadovoljan s njime.
evo da bezveze ne kupujem cod mw2 zanima me dali bi na ovome svome laptopu mogao igrati.......
procesor: intel core 2 duo T6570 2.1 GHz
graficka: ATI 4530 512MB
RAM-i :3GB DDR3
eto mislim da su vam ta 3 podatka dovoljna da odlucite..hvala!!!