Pozdrav svima!
Znam da postoji već gomilu tema istih kao moja,ali htio sam podijeliti moje iskustvo sa novim HP laptopom,njegovim problemima i neopisivo lošoj podršci i sramoti za jednu takvu tvrtku u nadi da ćete mi bilo kako pomoći,ali i da ova tema bude informacija za one koji planiraju kupiti laptop ubuduće.
Laptop HP Pavilion 15(model p206nm) kupljen je u trgovini Links u Rijeci u Prosincu 2015. godine.Bio je na akciji(smanjen sa 4000 kn na 3500 kn),te se dobivalo još 2 dodatne godine garancije(uz onu jednu koju daje HP).Laptop je,za tu cijenu imao dosta impresivnu konfiguraciju:
Četverojezgreni A10-5745M procesor 2,1 GHz
RAM 6 GB
HDD 750 GB
Grafička R7 M260
Beats zvučnici
Pošto sam i prije bio vlasnik HP laptopa koji u 4 godine nije imao nijedan kvar,odlučio sam ga kupit.Uz laptop sam dobio samo jednu godinu garancije jer,kako su mi u Linksu objasnili,trenutno nisu imali dokumente za ostvarit te dvije dodatne godine.
Laptop je radio savršeno prvih 2 mjeseca,sve super,no kasnije su počeli problemi.U početku je to bilo rušenje grafičkih drivera,bilo u nekoj igri,programu ili jednostavno na radnoj površini.Laptop sam mogao pustiti na miru i driveri bi se rušili:Nestalo bi sve sa ekrana,pa bi se nakon nekoliko sekundi pojavila pozadina,pa alatna traka i onda ikone i poslije toga display driver ne bi više ispravno radio do ponovnog pokretanja windowsa,ali to bi se ponovo desilo nakon nekog vremena.Znači greška se dešavala konstantno u radu laptopa,znalo se desiti i po nekoliko puta u sat vremena rada laptopa.Jedino rješenje,ali privremeno,je bilo reinstalacija drivera.Laptop bi radio ispravno nekoliko dana nakon čega bi se problem ponovo pojavio.Nakon nekog vremena odlučio sam napraviti čistu reinstalaciju Windowsa u nadi da će to rješiti problem,čak sam nadogradio na Win 10(bio sam na Win 8.1) pošto je grafička podržavala DirectX 12,pa da iskoristim njenu punu moć.Laptop je radio ponovo neko vrijeme ispravno nakon čega se je,uz ponovno rušenje drivera javio još gori problem:Laptop bi se sam od sebe iznenada ugasio,kao da bi ostao bez struje,bilo na bateriji ili priključen na punjač.Laptopu je vraćen Win 8.1 u nadi da će se taj problem rješit ali problem je ostao.Laptop je u ožujku po prvi put predan na servis sa kojeg se vratio 28 dana kasnije te mi je rečeno da je zamijenjena matična ploča.Laptop je ponovo radio 2 mjeseca ispravno nakon čega su počeli isti problemi.Ponovo je predan na servis.Ovoga puta sam napomenuo da tražim zamjenu za drugi.Laptop je vraćen poslije 2 tjedna te mi je rečeno da je testiran sa njihovim dijagnostičkim softverom i da ne pokazuje nikakve greške.Preuzeo sam ga i dao u lokalni servis u mom gradu,pošto ne živim u Rijeci.U servisu su mi reinstalirali Windowse i namjestili sve drivere i rekli da,ako ovako ne radi onda je sigurno hardverska greška.Laptop je poslije nekoliko dana ponovo počeo sa greškama ,te je predan po treći put na servis,poslije tri tjedna ponovo je vraćen i rečeno mi je da je testiran sa vga benchmark programima i da ne baca nikakvu grešku(da se driveri ne ruše).E onda mi je bilo dosta.Zamolio sam radnike linksa da li ga mogu provjerit odmah tamo,što su mi i dopustili.Upalio sam laptop i pokrenuo benchmark program(3dmark) koji sam imao unutra.Benchmark je normalno prestao raditi u trenutku kada su se driveri ponovo srušili.Pokrenuo sam nekoliko puta program PRED RADNIKOM da vidi i on sam da tu nešto stvarno ne valja.Radnik mi je sam rekao da se tu uopće ne pali grafička kartica te mi ponudio da ponovo pošalje laptop na servis.Radnik je uz to sam napisao grešku laptopa te sam mu ja napomenuo da ponovo tražim zamjenu i zamolio ga da mi da broj telefona servisa u kojem je laptop bio već 3 puta.Laptop je zaprimljen i po 4. put predan na servis.Kasnije toga dana zvao sam navedeni servis,MR Servis u Zagrebu u koji laptop ide po 4. put i porazgovarao sa čovjekom koji mi je popravljao laptop.Objasnio sam mu da šaljem opet laptop gore jer NE RADI,šta je ovoga puta vidio i sam radnik Linksa.Radnik mi je na to odgovorio da će ga ponovo testirat i ZAPRIJETIO mi da,ako budem ponovo slao laptop koji je,za njega,ispravan da će mi početi naplaćivati troškove popravka i prevoza za laptop koji je još U GARANCIJI.Šta bih ja trebao onda reći koji sam toliko puta vozio 60 km do Rijeke da bih predao laptop na servis?Tko će meni platit prevoz?Još mi se nasmijao na to kad sam mu rekao da 3500 kn nije za mene neka zezancija već ozbiljna vrijednost.Koja bezobraznost od strane jednog takvogh servisa.Odmah sam se išao žaliti HP podršci.Objasnio sam im situaciju te su me pitali kako bih ja bio zadovoljan da se riješi ta žalba.Odgovorio sam,normalno zamjenom laptopa.Poslije nekoliko dana dobio sam poruku da je laptop ponovo testiran i da ne pokazuje nikakvu grešku(moš mislit) i da mi se odbija zamjena.Nakon toga išao sam uzeti laptop jer sam vidio da sa ovima nikad ne rješim ništa.Dođem ja uglavnom u poslovnicu,oni mi daju laptop.Naravno,išao sam ga pregledat odmah tamo i nađem jednu veliku ogrebotinu na poklopcu.Radnik je usporedio slike od dana zaprimanja sa trenutnim stanjem i sam rekao da se šteta desila kod njih.Pustio sam laptop u poslovnici,gdje su mi rekli da će vidjet sa MR Servisom šta dalje,pošto su oni oštetili laptop.Ja sam se,naravno ponovo žalio HP podršci od kojih sam dobio odgovor da slučaj trenutno rješavaju sa servisom.Dva dana kasnije stiglo je i rješenje koje citiram:
Poštovani,
zahvaljujemo Vam na Vašem odgovoru.
Ukoliko je laptop oštećen, možemo odobriti jamstvenu zamjenu oštećenog dijela. Budući da ne želimo riskirati da se ponovno nešto desi tokom transporta, molimo Vas da osobno dostavite uređaj u MR Servis d.o.o.
Je li ovo istina?Oni mi oštete laptop i sada bih još trebao trošit za ga vozit do Zagreba i nazad.Poslije svih zajebancija sad i ovo,nevjerojatno,velika sramota za tako jednu tvrtku.SRAMOTA.
Evo,sada znate moje iskustvo,nadam se da će drugima pomoći u odabiru laptopa(tako da znate kakvu podršku imate u slučaju kvara) i,ako ste imali sličan slučaj,molim Vas da mi pomognete da to napokon rješim.