evo u biosu sam iskljucio integriranu graficku i sad kad upalim laptop nema slike, pa sad kako da je natrag ukljucim??
radi se o acer aspire v3-771g ...
evo u biosu sam iskljucio integriranu graficku i sad kad upalim laptop nema slike, pa sad kako da je natrag ukljucim??
radi se o acer aspire v3-771g ...
Ako imaš monitor (možda od ovog pc-a sa kojeg pišeš) spoji ga na laptop i onda vrati postavke u BIOS-u.
Ako ne, izvadi bateriju (CMOS) iz laptopa pusti tako 15 sekundi i vrati je. Na taj način si resetirao postavke BIOS-a pa tako i tu koju si "pokvario".
Uđi ponovno u BIOS i trebao bi imati sliku, i tamo namjesti postavke.
Zna se desiti da nemaš slike nigdje, osim u BIOSu kod takvih stvari.
-koristi funkcijske (fn+ikona) tipke. Nisi mogao isključiti, vjerojatno samo promjenjen izlaz na vanjski mon... podesi. ( i ne diraj ponovo).
hvala na odgovorima, ali sve od navedenoga sam probao cak sam ostavio CMOS bez baterije cjeli dan i nista, kao da se BIOS uopste nije resitirao..
probaj fn+f6
Nek proba DEL i F2, i to čim se pokaže logo Acera. Držat stalno.
I zašto uopće ACER ima dostupnu opciju u BIOSu s kojom neki prčkoljubitelj može brickat laptop? Ne ide mi u glavu.
problem je u tome sto se meni ne pokaze logo, jer nema slike ekran je totalno iskljucen...
Ako stiskanje tipke kojom si ustvari ušao u BIOS (pa ti bezveze onda nabacujemo koje, sad mi je tek palo na pamet) onda ti nema druge nego kako ti je gore rečeno, spojiti nešto na neki od video izlaza. Ako to ne radi, ostaje ti ovlašteni servis.