HP pavilion g6 1004 em problem sa grafikom....

poruka: 3
|
čitano: 2.282
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HP pavilion g6 1004 em problem sa grafikom....

Pao mi je sistem na laptopu..reinstalirao sam ga..instalirao windows 7 na njega...poceo sam instalirati drajvere...kada sa dosao do instalacije drajvera za graficku kartu Ati Radeon HD 6470m tu pocinju problemi...skinem sa AMD sajta nove drajvere..i kada pokusam da instaliram onaj catalyst instal manager mi prijavljuje kao da graficka kartica nije prepoznata....tj da skinuti drajveri ne odgovaraju....uspio sam jednom da instaliram catalyst control center i display drajvere ali prilikom reboota nakon instalacije izbacuje mi sledecu poruku >>>>The Catalyst Control center is not supported by the driver version of your enabled graphic adapter.Please update your AMD graphic driver,or enable your AMD adapter using the Display Manager.

Ovaj laptop takodje ima i neku intel integrisanu grafiku...za nju sam bez problema instalirao drajvere i ona funkcionise....U device manageru pod display adapters stoje obije grafike i ATI i ova intelova...

Prije pada sistema i reinstalacije sve je radilo normalno..mogao sam klikom na desni taster da udjem u podesavanja Switchable graphics i da izaberem izmedju jedne od dvije grafike..medjutim to sad nije moguce jer ne mogu da instaliram drajvere koji bi odgovarali....U cemu moze biti problem??? I ako ko moze neka pomogne???  Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: HP pavilion g6 1004 em problem sa grafikom....

-sve odgovore ćeš najvjerojatnije pronaći na HPovom siteu (ima i na forumu već par tema, ali ovisi koji model-brand..), tamo prvo traži i drivere (može i na ATIju ali prvo HP, točan model-serija...)

-za ovakve stvari, vjerojatno moraš instalirati neki utils-hptools i sl. ili postoji hardware switch (kao npr za wireless).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
Re: HP pavilion g6 1004 em problem sa grafikom....

sve drajvere sam poskidao sa njihovog sajta..medjutim problem nisam mogao da rijesim..probacu ponovo sa reinstalacijom i vidjeti sta ce biti ocu li uspjeti da instaliram drajvere...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice