HP 6820s problem ili možda ne

poruka: 5
|
čitano: 2.037
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Znači imam Hp compaq 6820s kojih dva tjedna, svi driveri i sve najnormalnije instalirano.Sve radi normalno,ali jedna stvar koja me muči je zvuk najvjerojatnije hard diska.Konstantno se čuje krckanje ne preglasno ,ali dosta smeta.Sad me zanima dali je to normalano ili osim ventilatora se nebi trebali čuti nikakvi zvukovi ,pa ako neko ima dotični laptop da mi odgovori.I još jedna stvar , to krckanje se čuje od početka otkad sam prvi put instaliral windowse.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP 6820s problem ili možda ne
Swulf kaže...

Znači imam Hp compaq 6820s kojih dva tjedna, svi driveri i sve najnormalnije instalirano.Sve radi normalno,ali jedna stvar koja me muči je zvuk najvjerojatnije hard diska.Konstantno se čuje krckanje ne preglasno ,ali dosta smeta.Sad me zanima dali je to normalano ili osim ventilatora se nebi trebali čuti nikakvi zvukovi ,pa ako neko ima dotični laptop da mi odgovori.I još jedna stvar , to krckanje se čuje od početka otkad sam prvi put instaliral windowse.

Čisto normalna stvar. I meni se to događa.
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
17 godina
neaktivan
RE: HP 6820s problem ili možda ne

ha cuj, glasnoca tog krckanja je subjektivan dojam.

Tebi je mozda glasno a nekome nece biti itd.

Ali to se ne bi trebalo cuti. Osim ako ne naslonis glavu na laptop. Onda se cuje ali s nekih pola metra do metar se to bas i ne bi trebalo kuziti. 

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
16 godina
neaktivan

Ja to cujem jedino kad otvorim previše programa i još ustput u VMware workstation startam Linux na kojem surfam Smijeh

A ionako su mi slušalice na ušima cijelo vrijeme tako da ništa ne čujem

thc, mdma, kol'ko sam haj, majko mila!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: HP 6820s problem ili možda ne
Bok...citam ovaj tvoj post jer nazalost i ja imam upravo takav problem s novi laptopom Hp 250 G4 ... neznam sta da radim !?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice