Znači imam Hp compaq 6820s kojih dva tjedna, svi driveri i sve najnormalnije instalirano.Sve radi normalno,ali jedna stvar koja me muči je zvuk najvjerojatnije hard diska.Konstantno se čuje krckanje ne preglasno ,ali dosta smeta.Sad me zanima dali je to normalano ili osim ventilatora se nebi trebali čuti nikakvi zvukovi ,pa ako neko ima dotični laptop da mi odgovori.I još jedna stvar , to krckanje se čuje od početka otkad sam prvi put instaliral windowse.
HP 6820s problem ili možda ne
- poruka: 5
- |
- čitano: 2.037
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači imam Hp compaq 6820s kojih dva tjedna, svi driveri i sve najnormalnije instalirano.Sve radi normalno,ali jedna stvar koja me muči je zvuk najvjerojatnije hard diska.Konstantno se čuje krckanje ne preglasno ,ali dosta smeta.Sad me zanima dali je to normalano ili osim ventilatora se nebi trebali čuti nikakvi zvukovi ,pa ako neko ima dotični laptop da mi odgovori.I još jedna stvar , to krckanje se čuje od početka otkad sam prvi put instaliral windowse.
ha cuj, glasnoca tog krckanja je subjektivan dojam.
Tebi je mozda glasno a nekome nece biti itd.
Ali to se ne bi trebalo cuti. Osim ako ne naslonis glavu na laptop. Onda se cuje ali s nekih pola metra do metar se to bas i ne bi trebalo kuziti.
Ja to cujem jedino kad otvorim previše programa i još ustput u VMware workstation startam Linux na kojem surfam
A ionako su mi slušalice na ušima cijelo vrijeme tako da ništa ne čujem