Hp 4510s zagrijavanje

poruka: 3
|
čitano: 2.153
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
hp 4510s grijanje

...evo ovako imam navedeni laptop i konfa je sljedeca:intel core 2 duo T6570 2.10 GHz

ati mobility radeon 4350 512mb

3gb rama ddr3

hdd 250gb

laptop sam kupio adm-u i sada je star 7 mjeseci...

upocetku je sve normalno radilo, mislim i sada on normalno radi i negrije se ovako kada sam u windowsu...

problem grijanja ima kada idem igrati neku igricu (neigram neke jake igre samo igram cod2 mp),znaci kada igram 10 min sve je normalno ali onda pocne jako zujati ventilator i grijati se i puse vruci zrak kroz resetke...i sto mi je najvise cudno manje se grije kada igram cod2 dok mi nije na punjacu nego kada je na punjacu...imam instaliran CPUID Hardware monitor i tamo pratim temperature..ovako sada su normalne ali je i ona max. temp. uvjek veca kada je na punjacu...npr. sada je temp. 45 stupnjeva , a na punjacu kada igram 83 stupnjeva...

moje je pitanje dali je to grijanje zbog prasine koja se skupila? ako je kako da ga ocistim?

Hvala!!

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hp 4510s zagrijavanje

Otvoris ga i ocistis ispuses prasinu.. {#}

(ako imas garanciju nisam siguran da smijes otvarati)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hp 4510s zagrijavanje

da imam garanciju...a ako ga odnesem u adm jer to ciscenje od prasine ulazi u garnaciju da ga ja onda bezveze ne otvaram..

jer ima kakav turtorial za ovaj laptop otvaranje i to...{#}

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice