Asus X551MA-SX051D mišljenje

poruka: 4
|
čitano: 66.956
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav, dakle razmisljam o kupnji jeftinog laptopa i ovaj mi se cini kao best buy, znaci trebam laptop prvenstveno za internet, gledanje filmova, programiranje u c-u i eventualno za odigrati cod 2 ili 4 na low-medium postavkama (znaci za odigrati mp jedanput-dvaput na mjesec po nekih sat vremena). Prema specifikacijama koje su navedene cini mi se super, ali zanima me da li neko ima iskustva s tim laptom te da li se grije i kak se sveukupno ponasa. Imao sam priliku isprobati Asus X551MA-SX030D i za te novce kolko je kostao (2000kn) ja sam prezadovoljan s njim. Sad me zanima da li se isplati kupovati ili ne? ;)

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Asus X551MA-SX051D mišljenje

Ta integrirka bi trebala moci cod2/4 potegnut bez beda.

Dell Precision M6600
14 godina
Re: Asus X551MA-SX051D mišljenje
Zhaba kaže...

Pozdrav, dakle razmisljam o kupnji jeftinog laptopa i ovaj mi se cini kao best buy, znaci trebam laptop prvenstveno za internet, gledanje filmova, programiranje u c-u i eventualno za odigrati cod 2 ili 4 na low-medium postavkama (znaci za odigrati mp jedanput-dvaput na mjesec po nekih sat vremena). Prema specifikacijama koje su navedene cini mi se super, ali zanima me da li neko ima iskustva s tim laptom te da li se grije i kak se sveukupno ponasa. Imao sam priliku isprobati Asus X551MA-SX030D i za te novce kolko je kostao (2000kn) ja sam prezadovoljan s njim. Sad me zanima da li se isplati kupovati ili ne? ;)

Ponaša se odlično, nedavno sam ga kupio.

Bio je par dana u mene, ne zagrijava se puno i radi super, na njega sam stavio W8 jer nijedan stariji OS nećeš staviti na njega, čisto da znaš.

iclock2much
16 godina
neaktivan

Puno vam hvala, ma bitno mi je da se ne zagrijava kod obicnog surfanja ili gledanja online filmova, a ostalo nije tolko bitno. ;) Mislis da W7 nebi dobro radio?

EDIT:Sada sam pronašao još i ovaj TOSHIBIN model , ima nesto bolji procesor i malo je skuplji, pa me zanima da li se isplati dati 400kn vise za Toshibu? 

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 18:42 (Zhaba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice