Alianware

poruka: 22
|
čitano: 2.599
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Alianware

Jeli ikako moguće kod nas negdje nabaviti alianware laptop.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alianware

Ne, moraš naručiti iz inozemstva

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alianware

I koliko bi sve skupa otprilike došla narudžba,da li se to isplati i da li je tko naručivao.

I da li postoji koji laptop na našem tržištu sličan alinwaru do nekih 9000 kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Alianware
Ojda kaže...

I da li postoji koji laptop na našem tržištu sličan alinwaru do nekih 9000 kn

i ja bi nekog mercedesa novog da kosta ko fiat ... mislim da je to nemoguce ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 17:23 (Maximus).
16 godina
neaktivan
Alianware

ima ti neka firma iz rijeke koja ti narucuje Alienware evo ti link: http://www.orsa-net.com/shop/ pa pogledaj malo ali ti se ne isplati...carina + pdv je skoro koliko i sam lapotop...njihovi laptopi su odlicni...samo sta su stvarno overpriced...pa sad ko voli nek izvoli :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
JackD kaže...

ima ti neka firma iz rijeke koja ti narucuje Alienware evo ti link: http://www.orsa-net.com/shop/ pa pogledaj malo ali ti se ne isplati...carina + pdv je skoro koliko i sam lapotop...njihovi laptopi su odlicni...samo sta su stvarno overpriced...pa sad ko voli nek izvoli :D

Meni se čini da je ova stranica neki fake, kada nokia n95 košta 190kn
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
Alianware

Pitanje: kada bih naručivao npr. alienware Aurora od 999$, koliko bi me to izašlo s poštarinom, carinom, PDV-om i čega sve već ima?

Našao sam: LINK

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 22:32 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alianware

hm Nikia n95 kosta 4198,00 kn neznam di si ti vidia tih 190 kn...nego 999$ = 5694 + PDV 22% to ti je nekih 6946 kn + carina sad neznam kako to tocno ide i uz to ti ide postarina iz US...a nemos usporedivat cijene sa US stranice i onda racunat u kn...nebih se cudio da Aurora dode nekih 12000kn ako ne i vise...

Aurora je Desktop...bolje ti je da sastavis sebi neku konfu nego da bacas lovu na njihove destkope...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
JackD kaže...

hm Nikia n95 kosta 4198,00 kn neznam di si ti vidia tih 190 kn...nego 999$ = 5694 + PDV 22% to ti je nekih 6946 kn + carina sad neznam kako to tocno ide i uz to ti ide postarina iz US...a nemos usporedivat cijene sa US stranice i onda racunat u kn...nebih se cudio da Aurora dode nekih 12000kn ako ne i vise...

Aurora je Desktop...bolje ti je da sastavis sebi neku konfu nego da bacas lovu na njihove destkope...

Sry, my bad
16 godina
neaktivan
Alianware

Računaj ovako.......ako nešto košta u USA 1000$ potrebno je dodati

1) transportne troškove i osiguranje........................vrlo skupo, jer često naručujem iz USA razne stvari, pa mogu sa pravom reći da ćeš transport platiti sigurno 130-180$

2) sada pokušaj izračunati ovako, imaš ukupni trošak laptopa + transporta i na to ti sada ide carina.......35% dakle na cca 1530$

3) sada dolazi PDV 22% na iznos 1530 $ još cca 340$

Ukupno cca 1900$

To je to...ako ne vjeruješ nazovi carinu pa provjeri.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alianware

Evo ovo sam slozio na Alienware stranicama.

Sorry malo je poveci post ali nisam mogao staviti link na moju kosaricu.

Cijena je 4850 $. Besplatna dostava, ali nisam siguran jeli to samo za US ili i za cijeli svijet.

Poslao sam tu konfiguraciju na Orsa-Net i pitao za cijenu. Javim vam kad mi odgovore.

1] M17

Video/Graphics Card: Dual 512MB ATI Mobility Radeon™ HD 3870 - CrossFireX™ Enabled!
Processor: Intel® Core™2 Extreme Quad QX9300 2.53GHz (12MB Cache, 1066MHz FSB)
Chassis: 17-Inch WideUXGA 1920 x 1200 LCD (1200p) with Clearview Technology
Keyboard Options: Illuminated Keyboard – Alienware Exclusive Design - Terra Green
Operating System (Office software not included): Windows Vista® Ultimate (64-bit Edition) with Service Pack 1
Notebook Tuners and Remotes: Internal Digital / Analog (ATSC) TV Tuner with Adapter and ExpressCard Media Remote Control
Memory: 4GB« Dual Channel DDR3 SO-DIMM at 1066MHz – 2 x 2048MB

System Drive: Extreme Performance (RAID 0) - 1TB (500GB x 2) 5,400RPM (8MB Cache)
Optical Drives : Dual Layer Blu-ray Disc Reader (BD-ROM, DVD±RW, CD-RW )
Wireless Network Card: Internal Intel® Ultimate N 5300 a/b/g/Draft-N Mini-Card with MIMO Technology
The World's First 450 Mbps Wi-Fi Adapter!
Sound Card : Internal High-Definition Audio with Surround Sound
Warranty: 3-Year AlienCare Onsite Service and 24/7 Toll-Free Phone Support
AlienRespawn: AlienRespawn v2.0 Recovery DVD – Windows Vista® Edition
Security Software: McAfee® VirusScan Plus – 36-Month Subscription Factory Installed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alianware

Znam da je pretjerano, ali sam tražio "najekstremnije" i "najskuplje" dostupno da možemo usporediti s cijenama kod nas.  

Prije 8 mjeseci kad sam tražio laptop za sebe složio sam jos bolesniju konfiguraciju ili možda samo skuplju, cca 5500$.

Na kraju kupio Toshibu X 200 za 12 000 HRK, i to mi je više nego što mi treba, ali biti ću na miru par godina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alianware

Mogao si još i skuplju konfiguraciju izabrati da si uzeo GeForce grafičku! hehe

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alianware

Ja sam poslo orsi mail i odgovorili su mi da se plaća na njihove cijene samo dostava do kuće

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alianware

To je onda FULL OK! Ja sam mislio da će bar nekih 2000kn dodati!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alianware

Dobio i ja odgovor od orse, kažu da je cijena ista samo preračunata u kune i da se umjesto US porezaplaca naš dragi PDV koji je za 6-7 % veći.

E sad ako je u cijenu koju sam ja dobio vec uračunat US porez to i nije toliko loše. Još kažu da  dostavu naplaćuju 1100 HRK, (za kontinentalni dio Ljepe Naše)

Znači ako neko iz Zagreba naruči platiti će dostavu iz Rijeke 1100 kuna a u Dubrovnik će ići badave, kako nam je dobro na moru. Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alianware

Šta je meni u Rijeci besplatno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Šta je meni u Rijeci besplatno?

Vjerovatno se dogovoriš s tipom i nađete su u gradu i on ti da u ruke. Pa nećeš plaćat 1100 kuna ako možeš besplatno.
Jedino je prometna gužva u gradu užasna po cijele dane pa bi te moglo koštat živaca.VičeBelji se
17 godina
neaktivan
Alianware

Samo nisam plaćanje shvatio, to se ode do njih(volim dat pare direktno u ruke trgovca) ili se plaća online

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Samo nisam plaćanje shvatio, to se ode do njih(volim dat pare direktno u ruke trgovca) ili se plaća online

Nigdje im na web stranici ne piše adresa, da piše vjerojatno bi se zaletio do tog dućana jer su cijene povoljne (ili se meni barem takve čine - ispravite me ako sam u krivu) - isto ko i ti volim to obaviti oči u oči.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Alianware

to je on-line trgovina pa se sve plaća karticama, ali vjerujem ako si iz Ri da se možeš s njima naći i dogovoriti.

jedino što nema normalan broj telefona u kontaktu nego neki 060 hmmm, malo čudno za trgovinu, ali uvijek imate e-mail adresu pa im možete pisati.

cijene su ok, čeka se dva tjedna i sve u svemu ne izgleda loše no dok neko ne kupi i ne kaže nam kako je prošao, možemo samo nagađati o svemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
desh kaže...

to je on-line trgovina pa se sve plaća karticama, ali vjerujem ako si iz Ri da se možeš s njima naći i dogovoriti.

jedino što nema normalan broj telefona u kontaktu nego neki 060 hmmm, malo čudno za trgovinu, ali uvijek imate e-mail adresu pa im možete pisati.

cijene su ok, čeka se dva tjedna i sve u svemu ne izgleda loše no dok neko ne kupi i ne kaže nam kako je prošao, možemo samo nagađati o svemu.

Ma meni nešto kod orse smrdi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice