Adapter za HP

poruka: 5
|
čitano: 2.418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Novi adapter za HP notebook

Nakon nepunih pola godine pokvario se adapter za hp 6715s. Odnio sam ga u rtv servis da ga otvore i preleme zice ako je u spoju problem, ali izgleda da je otisao onaj mali tranformator unutra pa se neda popraviti.

Dali imate kakav savjet za zamjenski?  U chipoteci sam ga nasao, ali mi tip kaze da na hp-u ne radi, jer ovaj treba tri zice u kabelu koji ide u njega. Vidim da ima nesto u hgspotu, ali mi mozda neko ovdje moze reci dali to sigurno radi. Novi je oko 700kn. Valjda stavljaju zlato i srebno u njega?

Hvala unaprijed!

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2008 22:16 (hudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adapter za HP

Dali imas garanciju za laptop? Možda ona podržava novi adapter. Inače adapteri su skupi...

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adapter za HP

Ja mislim da svakome tko ima HP krepa napajanje... Užas... Evo, meni prije mjesec dana. Čekam ga s popravka...

Uglavnom, idi u ovlašteni servis i raspitaj se koliko košta, a ako imaš garanciju, tim bolje...

A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Adapter za HP

Nista od garancije, vec je otvoren/rastavljen. Mislio sam da je stvar u kontaktu, tako je bilo kod cure, pa da cu sam prelemit unutra kontakte. Neda mi se cekati njihov servis mjesec dana, moram raditi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Adapter za HP

Nasao sam original u Ventexu za 300 kn :) Toliko nisu niti oni univerzalni!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice