Acer v3 instalacija windowsa zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 4.726
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Acer v3 instalacija windowsa

Kao sto naslov kaze, radi se o Aceru v3-772g modelu kojeg sam danas kupio. Na njemu je instaliran nekakav linux linpus..i nema sanse da ga maknem i da instaliram windowse. U biosu sam stavio da mi boota sa dvd roma ali nista..odmah mi podize taj linux koji nema ni graficko sucelje. Ako stisnem f12 otvori mi se bootable menu gdje imam samo opciju harda na kome je vec taj linuks dakle nista..ima tko rijesenje nekakvo?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Acer v3 instalacija windowsa

-podesi BIOS, pazi na legacy-uefi.. da bi uopće bootao s medija.

-budi brz kod tipkanja (ako je F12 za quick boot menu), lupkaj odmah, ne čekati da se pojavi slika na ekranu.

-naravno moraš ugasiti ili rebootati, inače bios ima možda drugačiju rutinu (preskače dio posta). Pa ako u biosu postoji nešto ka quick boot, isključi..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

-dal da stavim legacy il uefi?

-ma otvori se meni prilikom stiskanja onaj klasicni boot meni..samo sto mi nudi hard..umjesto usb cd itd kak mi bas na kompu bude

14 godina
klinik kaže...

-dal da stavim legacy il uefi?

-ma otvori se meni prilikom stiskanja onaj klasicni boot meni..samo sto mi nudi hard..umjesto usb cd itd kak mi bas na kompu bude

Legacy.

iclock2much
14 godina

legacy

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fala ekipa..mogo sam si ustedjeti par sati j..anja s kompom i pitat vas odmah :D

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice