Acer Aspire Nitro V17 cudan problem s ekranom

poruka: 1
|
čitano: 573
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Acer Aspire Nitro V17 cudan problem s ekranom

Pozdrav ekipa,

Imam Acer Aspire Nitro V17,star godinu i 3 mjeseca,imam problem koji se random pojavljuje.Dosad se pojavio mozda 4-5 puta od kupovine.Znaci dogodi se da se lijeve 2/3 ekrana ugase,desna 1/3 ostane svjetliti bijelo sa crnim trakama u okomitom smjeru(slika u prilogu).Jednom mi se desilo da 1. i 3. trecina ostanu svjetliti,a srednja,tj 2. trecina je ugasena(sliku cu uploadata naknadno,nije mi pri ruci).Problem rijesim tako da prisilno ugasim laptop na power tipku,ako ga upalim odmah nakon gasenja upali se normalno uz treperenje trecine koja je svijetlila prije.Jedino ako ga ugasim,odspojim bateriju i sacekam neko vrijeme pa upalim bude sve potpuno normalno.Ne znam uzrok ovoga pa ga ne mogu sam izazvat problem da mogu istestirat na vanjski monitor i sve ostalo.Ako je netko nekad imao slican problem ili ima ideju sta bi mogao biti uzrok neka napise.Laptop jos uvijek ima garanciju,al i ako ga odnesem ne znam kako mogu biti siguran da su rijesili problem kad ga dobijem natrag,jer mi garancija moze isteci dok se problem opet pojavi.I druga stvar je da cu jedino obrazlozenje problema imat u slikama s obzirom da laptop inace radi normalno.

Lijep pozdrav i hvala na odgovorima

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice