Vas desktop - Pitanja i odgovori

poruka: 390
|
čitano: 71.116
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

koji je kod u rainmeteru za 24h format?
da mi ne pokazuje AM/PM. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan
Re: Vas desktop - Pitanja i odgovori
sudy_freak kaže...

da mi ne pokazuje AM/PM. 

%H:%M

14 godina
voyager kaže...
sudy_freak kaže...

da mi ne pokazuje AM/PM. 

%H:%M

riješeno, hvala (našao sam manual za Rainmeter)

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan

Kako znam da mi u wather pokazuje moj grad? Imam oaj wather za koji je sudy dao link.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Kako znam da mi u wather pokazuje moj grad? Imam oaj wather za koji je sudy dao link.

U većini tih weather widgeta odes u rainmeter i tamo di odabires teme odes na tu temu za weather desni klik edit i otvorit ce ti se u notepadu dokument di upises weather location code i tamo ce ti pisat di ga trebas upisat, nades weather code za svoje mjesto i upises ga:)

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
15 godina
neaktivan

fala :)

LoL acc THCJoshi
15 godina

jlem imoze netko rec kak oda promijenim wmp u neku crnu temu

13 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

imam pitanje... s kojim programom promjenite gumb na startu i kako maknut recycle bin sa desktopa?

Windows orb mjenjašovako, skoro svi toturiali su ti isti, izaberi koji ti je najbolji.

A recycle bin mičeš ovako: desni klik na desktop i onda personalize, u ljevom gornjem kutu imas change desktop icon, to klikni i onda gore imas za oznacit koje oces da ti se prikazuju na desktopu:)

"If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work." - Red John
14 godina
neaktivan

Ivan_hacker kaže...

Jučer reinstaliravo OS,pa red je i da se stavi novi desktop:

Tema za Operu?

14 godina
neaktivan

zanima me kako da stavim rainmeter za start up? znaci kad mi se ukljucuju windovsi...kad sam instaliro program palio mi se..pa mi je buraz to iskljucio i sad nemrem nac pod postavkama.. :/

[url=http://profile.xfire.com/superdox123][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/superdox123.png[/img][/url]
14 godina
brane47 kaže...

Ivan_hacker kaže...

Jučer reinstaliravo OS,pa red je i da se stavi novi desktop:

Tema za Operu?

Z1 Glass

13 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

zanima me kako da stavim rainmeter za start up? znaci kad mi se ukljucuju windovsi...kad sam instaliro program palio mi se..pa mi je buraz to iskljucio i sad nemrem nac pod postavkama.. :/

imas u startu/all programs/startup folder, i tu ubaci rainmeter precac.

13 godina
neaktivan

Dajte mi neke stranice di je hrpa wallpapera ali u velikoj rezoluciji. Minimum 2048 x1152, al što veće to bolje. Jer na debvian artu, svaki u većoj rezi se treba kupit, e jbmu.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Dajte mi neke stranice di je hrpa wallpapera ali u velikoj rezoluciji. Minimum 2048 x1152, al što veće to bolje. Jer na debvian artu, svaki u većoj rezi se treba kupit, e jbmu.

http://wallbase.cc/home

13 godina
neaktivan
voyager kaže...
Volvox kaže...

http://wallbase.cc/home

Hvala, stranica je odlična:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
14 godina
neaktivan

Samo link na jedan wall :)

16 godina

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/vas-desktop/137.aspx?page=428&jumpto=2813918&sort=asc&view=flat

Nije lose, ali probaj staviti sve widgete iz istog paketa i promjeniti start orb. Mala razlika, ali bi puno efektnije izgledalo.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
power_user kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/vas-desktop/137.aspx?page=428&jumpto=2813918&sort=asc&view=flat

Nije lose, ali probaj staviti sve widgete iz istog paketa i promjeniti start orb. Mala razlika, ali bi puno efektnije izgledalo.

Start orb sam imo drugi, al mi se maknuo iz neznam kojeg razloga i sad mi ga neće vratit.

13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

nije da me briga al pitam u cemu je problem da širite td-ove šakom i kapom, desktop ne može bit jednostavniji i uravnoteženiji bojama? bar napišite razlog.

1.) Na taskbaru ima previše ikonica, koje bi čak mogle ličit na nešto da su se promjenila a da nisu ove defaultne. A mogo bi isto tako to ljepše napravit da si stavio neki dock.

2.)Ovi folderi su totalno nepotrebni dole, kvare sliku i ne izgledaju lijepo. Mogo si jednostavno Start Menu očistit i tamo ih stavit i preko njega ulazit u to, tako sam ja rješio problematiku foldera.

3.)Nemaš niti jedan widget na ekranu.

4.) defaultna tema i defaultni orb.

Pogledaj malo kako su drugi napravili dekstop, malo si daj truda i napravit ces nesto:) ako te nesto zanima slobodno pitaj:)

15 godina
Volvox kaže...
athlon64 kaže...

nije da me briga al pitam u cemu je problem da širite td-ove šakom i kapom, desktop ne može bit jednostavniji i uravnoteženiji bojama? bar napišite razlog.

1.) Na taskbaru ima previše ikonica, koje bi čak mogle ličit na nešto da su se promjenila a da nisu ove defaultne. A mogo bi isto tako to ljepše napravit da si stavio neki dock.

2.)Ovi folderi su totalno nepotrebni dole, kvare sliku i ne izgledaju lijepo. Mogo si jednostavno Start Menu očistit i tamo ih stavit i preko njega ulazit u to, tako sam ja rješio problematiku foldera.

3.)Nemaš niti jedan widget na ekranu.

4.) defaultna tema i defaultni orb.

Pogledaj malo kako su drugi napravili dekstop, malo si daj truda i napravit ces nesto:) ako te nesto zanima slobodno pitaj:)

ima ih zato šta ih koristim, stavia sam ih isključivo da bi ih moga maknit sa desktopa, doduše uključia sam sad auto hide taskbar. Foldere mogu prebacit u start. Imam Cpu meter za opterecenja jezgri.Gadget povezan sa msi afterburnerom koji mi daje sve informacije o grafi ,weather gadget i hw monitor.Samo su mi svi na sekundarnom ekranu xd,a ovo je ss primarnog.Ostavia sam ih tamo jer sam mislia da je lipše ovako kad je jednostavnije. Defaultna tema jer sam zadovoljan s njom.Lijepo i jednostavno.Al budi siguran da necu zrtovat funkcjonalnost za estetiku.Ikone u taksbaru ostaju. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

ima ih zato šta ih koristim, stavia sam ih isključivo da bi ih moga maknit sa desktopa, doduše uključia sam sad auto hide taskbar. Foldere mogu prebacit u start. Imam Cpu meter za opterecenja jezgri.Gadget povezan sa msi afterburnerom koji mi daje sve informacije o grafi ,weather gadget i hw monitor.Samo su mi svi na sekundarnom ekranu xd,a ovo je ss primarnog.Ostavia sam ih tamo jer sam mislia da je lipše ovako kad je jednostavnije. Defaultna tema jer sam zadovoljan s njom.Lijepo i jednostavno.Al budi siguran da necu zrtovat funkcjonalnost za estetiku.Ikone u taksbaru ostaju. 

Evo sad već izgleda ljepše:) naravno nikad nemoj žrtvovat funkionalnost zbog estetike, to je bezveze. Pogledaj moj desktop, na prošlo je stranici. Prije sam imao ovo u start menuu sve na desktopu, sad sam sve u start menu prebacio i bolje mi je, čist desktop koji lijepo izgleda, a folderi su još uvijek lako dohvatiljivi ako šta treba iz njih:) Na taskbar staviš ono šta doslovce stalno koristiš, a u start menu ono šta malo manje:) Ako ti se da, stavi druge ikonice i neku drugu temu( ne treba bit neka neznam šta ohoho) ja koristim onu soft 2.0, jedva se kuži da nije defaultna, ali opet se dovoljno kuži da uljepša dekstop:) Ikonice su malo teže za promjenit, to malo truda moraš dat:)

15 godina

Ma čuješ.Bode i mene u oči onoliko smeča u taskbaru.A sad kad sam pogleda pola tih programa mi je dovoljno imat u start-u da ih samo mogu otvorit.Ovako sam puno zadovoljniji.Šta se tiče ikona,možda se poigram.Posta bi sliku sekundarnog ekrana al neznam kako da ga slikam.Msi afterburner i fraps automatski slikaju primarni a print screen ne reagira :/

13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Ma čuješ.Bode i mene u oči onoliko smeča u taskbaru.A sad kad sam pogleda pola tih programa mi je dovoljno imat u start-u da ih samo mogu otvorit.Ovako sam puno zadovoljniji.Šta se tiče ikona,možda se poigram.Posta bi sliku sekundarnog ekrana al neznam kako da ga slikam.Msi afterburner i fraps automatski slikaju primarni a print screen ne reagira :/

Probaj sa snipping toolsom(imaš ga u windowsima 7 već instaliranog), možda se sa njim može.

16 godina
athlon64 kaže...

Meni print screen najnormalnije ulovi oba ekrana, a ako ti on ne radi imaš snipping tool.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina

snipping tool radi :D, ovo je sekundarni,znam da je nauredan al drukcije ne mogu,potrebne stvari su mi na njemu.

16 godina
athlon64 kaže...

snipping tool radi :D, ovo je sekundarni,znam da je nauredan al drukcije ne mogu,potrebne stvari su mi na njemu.

Ako ti se da zafrkavati, sve se te informacije i notesi mogu ubaciti s nekim Rainmeter skinom(ja imam i opterećenje svake jezgre, temp CPU/GUP/HDD/NB, mrežni bandwith i sve te sitnice, a relativno dobro izgleda, bar se nadam)

15 godina
power_user kaže...
athlon64 kaže...

Ako ti se da zafrkavati, sve se te informacije i notesi mogu ubaciti s nekim Rainmeter skinom(ja imam i opterećenje svake jezgre, temp CPU/GUP/HDD/NB, mrežni bandwith i sve te sitnice, a relativno dobro izgleda, bar se nadam)

može link na ss desktopa,da vidim kako izgleda to

16 godina
athlon64 kaže...
power_user kaže...
athlon64 kaže...

http://www.zaslike.com/files/ah167i1vr5jcpiz047w.jpg

Skin je Omnimo, a za GPU temp imam ExtraLines skin. Ovaj dio ispod datuma ima 5 stranica koje se vrte između ovoga što je na slici, detaljniji system info(meni je uptime, IP adresa, jačina zvuka i sl.), utorrent downloada i prognoze.

Ako mi treba normalni desktop, sve ikone su posložene i skrivene s fences(znači samo jedan double klik ih pokaže), a u kutu imam rainmeter Hide|Show tipku.

13 godina
neaktivan
power_user kaže...
athlon64 kaže...
power_user kaže...
athlon64 kaže...

http://www.zaslike.com/files/ah167i1vr5jcpiz047w.jpg

Skin je Omnimo, a za GPU temp imam ExtraLines skin. Ovaj dio ispod datuma ima 5 stranica koje se vrte između ovoga što je na slici, detaljniji system info(meni je uptime, IP adresa, jačina zvuka i sl.), utorrent downloada i prognoze.

Ako mi treba normalni desktop, sve ikone su posložene i skrivene s fences(znači samo jedan double klik ih pokaže), a u kutu imam rainmeter Hide|Show tipku.

Kako staviš u taskbaru ove ikonice na sredinu?!

16 godina
Volvox kaže...

Kako staviš u taskbaru ove ikonice na sredinu?!

http://www.blogsdna.com/4269/how-to-center-taskbar-icons-in-windows-7.htm

BTW postoji li neki app s kojim mogu odrediti da mi se wallpaperi pokazuju u određeno doba dana?

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 19:29 (power_user).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice