Slike vaših kućnih ljubimaca

poruka: 1.202
|
čitano: 398.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Znam da je mali offtopic al da vas pitam za savjet.

Znači imam malog jazavčara koji do sada nije nosio ogrlicu, nije bilo potrebno jer se slušao do sada svaki put kad je išao na šetnju, ali probečario se on pa sada to zahtjeva ogrlicu i vodilicu.

Problem je u tome što prvi put kad ju je vidio odma se uplašio. I kada sam mu je jučer po prvi put stavio ogrlicu, skamenio se i nije se htio pomać s mjesta ni nakon pola sata. Naravno ogrlicu sam nakon toga skinio jer vidio da ovako ne ide.

Ikakav savjet ?

Neko nagrađivanje s poslasticom nakon što ju skinem svaki put ?

Problem je u tome što je on ne pomakne ni centimetar kada mu je stavim.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 19:28 (AmonZero).
17 godina

Mazi ga i onda mu stavi ogrlicu i dok uspješno staviš ogrlicu onda mu daj neku nagradu. Znači neki štapić za pse ili nešto. I tako napravi par puta i neće mu više ogrlica biti strana jer zna da slijedi nagrada poslije nje

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Ćim ja krenem s ogrlicom prema njemu onda odma u bijeg. A kada ima ogrlicu na sebi ne želi ništa pojest, samo poliže taj štapić i neće ga pojest.

17 godina

Pa probaj mu staviti tako da ne vidi. Naviknut če se

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
neaktivan

Samo mu je stavi i ostavi ga samog, nece se pomaknut s mjesta neko vrijeme pa ga nema smisla tjerat na setnju takvog ili nesta ... No pomaknut ce se on ubrzo, nece krepat od toga, barem nebi trebao {#} {#}

14 godina
protjeran

Strah se manifestira najcesce od neceg nepoznatog. U ovom slucaju mu je nepoznat osjecaj na vratu i sama ogrlica. Igraj se s njim s tom ogrlicom i priviknut ce se. 

daniel
16 godina
neaktivan

Eto jucer smo bili s kujom na medunarodnoj izlozbi u Zadru. Pokupila je nagrade The best of bread, CAC-HR i CACIB. Trebali smo ici s njom i na The best of show, ali nismo mogli zbog obaveza.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
15 godina
neaktivan
jesi siguran da to nije ovca?
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
jesi siguran da to nije ovca?

Nije ovca nego malo janje. Zaje*ali smo suce.{#}

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 21:50 (mitchell).
15 godina
neaktivan

{#}

svaka čast na nagradama {#}

16 godina

Poruka mora sadržavati tekst!

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 15:26 (soja).
17 godina

Mali čupko i veliko hrkalo.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
16 godina

Evo moj Ogić danas napunio godinu dana {#}

Dog paradox

Dani kad se nije htio pomaknit s mjesta ak je imo ogrilcu na sebi :) Dani kad se nije htio pomaknit s mjesta ak je imo ogrilcu na sebi :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 23:16 (AmonZero).
14 godina

Evo moj inspektor Rex.

14 godina
neaktivan

Evo Mog {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 0:30 (ineedmoney).
16 godina

Pozdrav ekipa!Može li mi tko reći je li ovo puh?Žena ga danas našla u dvorištu.Veličine je miša i ima kitnjast rep.

Reality is wrong. Dreams are for real.
14 godina

To je mladi Puh.

16 godina

I mislio sam.Čime ga mogu hraniti?Našao sam na netu da je to vrsta orašar koji jede orahe,lješnjake i bademe?

17 godina

Ma pusti malog da živi na slobodi.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 18:55 (Jack Sparrow).
14 godina
ja,vrba kaže...

I mislio sam.Čime ga mogu hraniti?Našao sam na netu da je to vrsta orašar koji jede orahe,lješnjake i bademe?

Može to i voće, za voćem su ludi kod mene na viksi deru po jabukama kruškama ma po svemu.

Samo ga nemoj držati na svjetlu jer im smeta to su noćne životinje i tada su najaktivnije.

Samo pazi da ti ne zapali na tavan jer onda poćinje tulum...{#}

Kao što Jack kaže nosi ga u šumu i tam pusti snašao se bude on.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 18:55 (Tiby).
15 godina
neaktivan

Baš je mili puhek.

16 godina

Ma naravno da ću ga pustiti,ipak je to divlja životinja.Samo sam ga sklonio da ga ne bi mačke pronašle a i da mala vidi kako izgleda puh uživo jer su učili o njima iz prirode.

17 godina
odjavljen

evo još malo moje kuje.... :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
neaktivan

Dakle imam štenca mješanac zlatnog retrivera i haskija star 5 mjeseci i on grize.Uvijek kad ga vodim u šetnju počme gristi uzicu i ne želi ići dalje pa ga moram nositi do kuće,kad mu nesto nedam onda skoči na mene i počme me gristi po cijelom tijelu,neznam kako ću ga od toga odviknuti.Molim pomoć!

16 godina
migičiki kaže...

Dakle imam štenca mješanac zlatnog retrivera i haskija star 5 mjeseci i on grize.Uvijek kad ga vodim u šetnju počme gristi uzicu i ne želi ići dalje pa ga moram nositi do kuće,kad mu nesto nedam onda skoči na mene i počme me gristi po cijelom tijelu,neznam kako ću ga od toga odviknuti.Molim pomoć!

http://www.skolovanjepasa.com/dresura-pasa

17 godina
migičiki kaže...

ovo? ovo?

Rvat katolik!
17 godina
neaktivan

Evo da se i moje pašče pokaže svekolikom puku.

Najviše voli da jede i spava. Najviše voli da jede i spava.
http://vimeo.com/65574650
14 godina
neaktivan

Ovu je malu curu njen bivši vlasnik toliko volio da ju je imao srca izbaciti iz auta usred ničega i ležerno se odvesti dalje. Jako je umiljata i razigrana, sama traži na wc:D, skužili smo da jako voli čarape, uvijek se vraća na "svoje mjesto", a čak i sluša kad joj kažeš "ne"! Sve u svemu, pas kojeg bi svatko poželio (iako očito ne baš svatko). Hitno joj tražimo smještaj! Imamo tri velika psa, stvarno ju ne možemo ostaviti kod sebe:( Bilo bi idealno kada bi ju želio netko sa područja Petrinje ili Siska, ali sredit ćemo i Zagreb nekako!

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 17:40 (Luck3r).
17 godina
neaktivan

Baš je simpa mala crnkinja. Uzel bi ju ja, ali imam već dva pesa. Valjda će se netko javit.

http://vimeo.com/65574650 • http://www.youtube.com/watch?v=hiA765ultB0
12 godina
neaktivan

Ekipa, trebam pomoć!

Imam mužjaka aljaškog malamuta starog 7 mjeseci, kupio sam mu novu ogrlicu pred 2 dana. Kad je nosi neće jesti, neće se igrati, samo leži kao da je bolestan i tu i tamo zacvili, ne želi u štenju i trčati {#}

Kad stavim drugu ogrlicu onda je ko drugi pas, vedar, zaigran, laje, klopa ko pajcek, traži istrčavanje...

Ostavio bi staru ogrlicu ali je na 2 mjesta napukla, a pošto je pas snažan, ako se jače trgne mislim da će puknuti.

(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice