Slike vaših kućnih ljubimaca

poruka: 1.202
|
čitano: 378.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Mitsuoka kaže...

vagao ga ja osobno, sad se još malo nadeblja, i sad je taman.

Bas tom metodom kojom ti kazes. 

a dobro, malo i je deblji.. pazi samo sa kukovima oni znaju imat problema pogotovo ako su tezi jednom kad krene banana..

moj je jos u razvoju mlad je tek 10 mjeseci.... velim oko 70kg ce imat kao odrasli pas ali ja se jos uvijek toplo nadam da nece bas tolko

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
Mitsuoka kaže...

vagao ga ja osobno, sad se još malo nadeblja, i sad je taman.

Bas tom metodom kojom ti kazes. 

a dobro, malo i je deblji.. pazi samo sa kukovima oni znaju imat problema pogotovo ako su tezi jednom kad krene banana..

moj je jos u razvoju mlad je tek 10 mjeseci.... velim oko 70kg ce imat kao odrasli pas ali ja se jos uvijek toplo nadam da nece bas tolko

evo 10ta mu je godina, dobar je sa kukovima, jedino mu je jedno rebro bilo slomljeno kada ga je auto udaria. Više nas je košta popravak auta kojega je uništia {#}

a tek koliko se izubija hvatajući mačke. a tek što tuke voli tirat u kućicu, samo ga je jedan tukac jednom po nosu malo {#}

dok je bia manji je jea svašta, od masla i meda ujutro, do manistree sa škampima i lososom, a sada je samo na suhim keksima, i ono šta didu ostane za ručak (od zeleni, povrća, juha..)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Oh on vec ima godina iza sebe nije ni cudo sto je tak tezak za labradora, inace rotovi imaju takvu kilazu.

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Oh on vec ima godina iza sebe nije ni cudo sto je tak tezak za labradora, inace rotovi imaju takvu kilazu.

kad si spomenia rotvajlera, da vidiš mješanca rotvajlera i nekog ala jazavčara. noge od 20 cm, a tijelo i glava rotvajlera. ima u splitu jedan, kao i jazavčar labrador. tijelo labradora, noge i boja jazavčara.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Radije neka je mršav, nego debeo. Ti veliki psi često imaju problema s torzijom želuca. Nažalost, imao sam takav slučaj s psom koji je bio veći od tvojeg. Dobronamjeran savjet..

17 godina
bed kaže...
toxic kaže...

Radije neka je mršav, nego debeo. Ti veliki psi često imaju problema s torzijom želuca. Nažalost, imao sam takav slučaj s psom koji je bio veći od tvojeg. Dobronamjeran savjet..

imam ja sad vec hrpu problema, od jakog linjanja, pa trazenja dobre hrane za njega, prdi ko smuk i tak svasta nesto, sad ga boli noga vec jedno mjesec dana a nije nista slomio niti se porezo a divlja ko blesav mislim da nece nikad proc..

17 godina
neaktivan

Evo mojeg ljepotana!Zove se Oscar ima godinu i pol(dosta brzo raste),pravi maza.

17 godina
neaktivan

Moj štakor Seth :)

"It is complete. I have created a god. But I have no control over it."
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 18:27 (Rei Ayanami).
17 godina

Evo najnovija slika, slikano ujutro.

13 godina
neaktivan

moj ima 2g i 2mj, prosle godine po ljeti je pojeo bumbara ili tako nesto i piknuo ga je u usta, usnice su mu nabubrile na najjace, sta sam htio rec onda sma ga vozio veterinaru i izvago ga tezio je 37kg, tako nesto, jede stalno il svoju hranu il nasu, al uopce se ne deblja, brijem da mu se to pretvara u misice jer je dosta aktivan, evo usporedbe:

tu je bas debel tu je bas debel
tu nije tak tu nije tak
17 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

Evo mojeg ljepotana!Zove se Oscar ima godinu i pol(dosta brzo raste),pravi maza.

Evo još par slika...

14 godina
neaktivan

Molio bih, ako ima neko ko bi bolje znao od mene , izmedu kojih pasmina bi ovaj psic bio mjesanac ? 

Ja sam ziher da je 1 zlatni retriver, a ko bi bio drugi hmmmm ..?

I da, ak moze onda slika kak bi izgledo veci jer si ga namjeravam posvojit :)

WHY SO SERIOUS ??
17 godina
neaktivan

ovo je gazda u kući, kako je to kraljevski pekinezer, tako se i ponaša {#}

šef šef
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 21:37 (exe).
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Molio bih, ako ima neko ko bi bolje znao od mene , izmedu kojih pasmina bi ovaj psic bio mjesanac ? 

To ti je pasmina medo. Mali, slatki, idealan za maženje i igranje. Oni su ti najčešće između male i srednje veličine, ali da bi znao točno, treba znati tko su roditelji.

Zaljubljenost je manifestacija viška hormona, a ljubav pokriće za nagonske potrebe.
13 godina
neaktivan

Evo mog mačka, zove se Medo. Sijamsko-perzijski, lud ko puška, ima 4 godine a ponaša se ko da ima 4 mjeseca. 

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 22:35 (kalko1212).
17 godina
exe kaže...

ovo je gazda u kući, kako je to kraljevski pekinezer, tako se i ponaša {#}

Hehe svi pekići su takvi. Većinom jako pametni, ali opet pretvrdoglavi.

Budući da je premala da nosi lopticu, naučili smo je da nosi medeka, s kojim čak i svaku noć spava (sama si ga odnese u korpicu). I još uvijek je pretvrdoglava da ti ga donese u ruku. Baciš joj ga, ode po njega, donese ga pokraj tebe i onda te gleda i drži medeka u ustima. Kad joj ga očeš uzeti, onda ga ide skrivati i neda ga. Ali zato neke stvari smo je uspjeli naučiti (dok joj stavljaš hranu čeka tako dugo dok joj ne veliš da smije jesti, iako joj sline teku sa svih strana).

Evo i slike malog čudovišta.

Monster Monster
'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Nisam mu mogao odoljeti, evo nove pridoslice :)) 

Jao zlo ,ne mozes ga ulovit mirnog u nekim normalnim okolnostima dok je budan da ga hebes .. Pa eto jedna samo iz pticje perspektive, i dok spava {#}

P.S. 

Dobro bi mi dosao pokoji savjet :)

Zanima me, kako da ga naucim da ne valja svugdje pisat di mu dode sila ? Il je jos premali za tak nes i jednostavno moram trcat s krpom i vlaznim maramicama za njim ? {#}

Isto tako imam jednog veceg i vec starijeg psa takoder, pa me zanima mozda nacin kako da ih sprijateljim? Mislim, nije da bi ga stariji pojeo da su sami, nego jednostavno nije gostoljubiv...ako me razumijete -> {#}

I jedno jednostavnije i zabavnije pitanje koje me muci .. Koje mu ime nadjenuti ?? Vjerujem da ce vasi prijedlozi bit kreativni, moderni i korisni ! {#}

WHY SO SERIOUS ??
17 godina
neaktivan

Kolko je star?
Prestat će pišat okolo sam od sebe, stavi mu u jedan kut novine ili pelenu i nakon nekog vremena će ić tamo, a i furaj ga puno češće van.

S vremenom ti pas prvo prestane pišat tamo gdje hoda, već se prebaci u kuteve, a nakon toga samo po sebi dođe da piša samo vani.

Što se druženja tiče, jednostavno ih drži u istoj prostoriji. Ne same, ali kad god si ti tamo. S vremenom će se zbližit, nema tu puno filozofije.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 15:38 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kolko je star?
Prestat će pišat okolo sam od sebe, stavi mu u jedan kut novine ili pelenu i nakon nekog vremena će ić tamo, a i furaj ga puno češće van.

S vremenom ti pas prvo prestane pišat tamo gdje hoda, već se prebaci u kuteve, a nakon toga samo po sebi dođe da piša samo vani.

Što se druženja tiče, jednostavno ih drži u istoj prostoriji. Ne same, ali kad god si ti tamo. S vremenom će se zbližit, nema tu puno filozofije.

Pa eto negdje oko mjesec dana vjerujem .. ostavila ih kuja u jednom selu , njega i jos cetvero brace pa se nezna tocno .. Zna se samo da je kuja cistokrvni retriver, otac je nepoznat :/

Ahaa, takva je njihova filozofija .. sto se toga tice, da , primjetio sam da kad izademo iz dvorista na travu, on obavi svoje .. Mada to meni barem nije problem, posto imam svoj vocnjak i sve :) Nadam se da ce s vremenom prestat, mada velika nuzda nije problem .. to ako i obavi, obavi jednom/dvaput dnevno, a takoder voli vani to obavit ..

Samo me jos zanima, kakva je njihova filozofija sto se spavanja tice ?

Trenutno, dok je sam, nece spavat cijele noci nego ce cvilit dok neko ne stavi ruku na njeg il slicno .. Kako da to postupno rjesimo ?

I sto se tice cijepljenja, koja bi sve bilo nuzno obavit, a koja opcionalno te kada ?

Hvala :)

WHY SO SERIOUS ??
17 godina
neaktivan
Kad je ovak mali furaj ga 7-8 puta dnevno van, ne mora bit dugo, čisto da svaki put kad mu se piški ima priliku to vani napravit i sve bude ok.

Ignoriraj ga kad cvili i prestat će s vremenom kad skuži da od toga nema ništa. Ako popuštaš razmazit će ga pa će misliti da cviljenjem može sve dobit.
Psi cvile za sve, kad ih ostavljaš same, kad im ne daješ pažnju, kad ovo, kad ono. Ignoriranje pomaže, naravno to ne znači da ga zapuštaš, samo on mora znati da tebi treba mir i da ne možeš baš uvijek biti tu za njega.

Cijepit bi ga trebao s 2 mjeseca prvi put. Dobit će cjepivo protiv šteničnjaka a onda za mjesec dana još jedno protiv zaraznih bolesti i parazita. Ili obrnuto, al nevažno. Nakon toga cijepiš jednom godišnje protiv zaraznih bolesti i bjesnoće i miran si.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kad je ovak mali furaj ga 7-8 puta dnevno van, ne mora bit dugo, čisto da svaki put kad mu se piški ima priliku to vani napravit i sve bude ok.

Ignoriraj ga kad cvili i prestat će s vremenom kad skuži da od toga nema ništa. Ako popuštaš razmazit će ga pa će misliti da cviljenjem može sve dobit.
Psi cvile za sve, kad ih ostavljaš same, kad im ne daješ pažnju, kad ovo, kad ono. Ignoriranje pomaže, naravno to ne znači da ga zapuštaš, samo on mora znati da tebi treba mir i da ne možeš baš uvijek biti tu za njega.

Cijepit bi ga trebao s 2 mjeseca prvi put. Dobit će cjepivo protiv šteničnjaka a onda za mjesec dana još jedno protiv zaraznih bolesti i parazita. Ili obrnuto, al nevažno. Nakon toga cijepiš jednom godišnje protiv zaraznih bolesti i bjesnoće i miran si.

Evo primjetio sam da kad mu stavim zemlju na novine u kutiji di spava, da fkt rabi to sto me veseli jer samo promjenim novine i evo mu ciste " sobe " :))

Cviljenje je smanjio, sto je oke .. a i bio sam kod veterinara pitao za cjepivo, pa cu ga u 4. mjesecu dat cjepit potrebnim cjepivima .. 

Nego me jos zanima, dali ga ja mogu okupat posto je toliko star ( cca 1mj ) ? El postoji neki posebni sampon ili mogu Head&Shouldersom ? :D

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 19:22 (fakEEE).
13 godina
neaktivan

Evo malo slika moje "zvijeri"  

malo pozira malo pozira
the quieter you become the more you are able to hear
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Nego me jos zanima, dali ga ja mogu okupat posto je toliko star ( cca 1mj ) ? El postoji neki posebni sampon ili mogu Head&Shouldersom ? :D

Psi imaju drugačiju PH vrijednost kože tako da im naši šamponi nisu dobri, mogu dobit prhut ili čak osipe i alergijske reakcije. Odi u bilo koji dućan za kućne ljubimce i kupi šampon, imaš ih od 20-ak kuna pa na više. Naravno ima i onih od 200 kuna, al to ti ne treba. Osobno koristim ovaj.

Što se kupanja tiče, mislim da ga možeš već sad kupati. Pazi samo da mu voda ne uđe u uši i to je to, znači nemoj mu baš tuš u uho. :)

Glavu samo lagano, a tijelo možeš bez straha normalno kako već želiš.

Čak bih rekao da je dobro da ga sad okupaš, jer će se kao mali lakše naviknuti na kupanje. Mnogi psi se ne daju kupati, a za to je uglavnom krivac vlasnik koji nema strpljenja s psom. Kao mali su zapravo kao i djeca, da ih se naviknuti na sve.

15 godina
neaktivan

Zna li neko gdje i po kojoj cijeni se mogu nabaviti ovakva kolica...

Psa je neko pogodio metkom u rebro ali dio metka otisao u kicmu pa ostetio zivac pa zadnje noge ne moze da pomjera pa ih vuce po zemlji...

Hvala

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan

Evo Tisa danas bila na najvišem vrhu Ćićarije (Žbevnica 1014 m nadmorske visine)  {#}  btw. predivno je malo se maknut u divljinu i uživati u totalnoj tišini. 

www.fotoprizma.com
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ja sam negdje bio pročitao da ga nije dobro kupati dok nebude star nekih 6 mjeseci i to mi je i jedan veterinar potvrdio. I da nije poželjno prati ih (sa šamponom) više od dvaput na godinu. Ja bi na tvom mjestu za sada samo ga istuširao sa čistom vodom bez nekih preparata,ako već misliš da mu je potrebno kupanje. Ali najbolje bi bilo da pitaš veterinara za to.

www.fotoprizma.com
16 godina
neaktivan

Danas sam išao normolnom šetnjom do parka, i na putu do parka se moj retriver, Rony počeo čudno ponašati. Obično ga vodim na lijevoj strani(znači kod moje lijeve noge na uzici) danas je počeo "bježati" na desno i hodao je onako baš ispred mene što nikad ne radi. Rekao sam si ok, valjda je nešto vidio. Kad dođem na, jedno 20m od parka, on se glavom zabije u nekakav mali stup(znam da smješno zvuči), izgledao je nekako zbunjeno. Hodamo mi dalje kad se on počne lagano tresti, i počeo se nekako čudno rušiti, sruši se na travu(više je izgledao kao da je prisilno legao) i nekako se istegne i kao da se češe.  U jednom trenutku se i nekako postavio, onako kao kad ženke piške. Ok, došao je k sebi. Dođemo mi do mog tate koji nas je čekao u parku, i dok ja tati sve prepričavam, Rony se ispovraća.

Vodim ja njega kući, sve je u redu. Kada smo došli kući, isto sve u redu. Maše repom i smije se.

Sada ga promatramo, pa ćemo ga odvesti kod veterinara ako se nešto dogodi.

Zna netko što mu se moglo desiti? Dogodilo se to već nekome?

PS: Znam da ovo baš ne spada u ovu temu, ali bih molio admine da ne brišu ovaj post.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
doctor_crash kaže...

Danas sam išao normolnom šetnjom do parka, i na putu do parka se moj retriver, Rony počeo čudno ponašati. Obično ga vodim na lijevoj strani(znači kod moje lijeve noge na uzici) danas je počeo "bježati" na desno i hodao je onako baš ispred mene što nikad ne radi. Rekao sam si ok, valjda je nešto vidio. Kad dođem na, jedno 20m od parka, on se glavom zabije u nekakav mali stup(znam da smješno zvuči), izgledao je nekako zbunjeno. Hodamo mi dalje kad se on počne lagano tresti, i počeo se nekako čudno rušiti, sruši se na travu(više je izgledao kao da je prisilno legao) i nekako se istegne i kao da se češe.  U jednom trenutku se i nekako postavio, onako kao kad ženke piške. Ok, došao je k sebi. Dođemo mi do mog tate koji nas je čekao u parku, i dok ja tati sve prepričavam, Rony se ispovraća.

Vodim ja njega kući, sve je u redu. Kada smo došli kući, isto sve u redu. Maše repom i smije se.

PS: Znam da ovo baš ne spada u ovu temu, ali bih molio admine da ne brišu ovaj post.

Jel imao kakvog krpelja? Možda se od njega zarazio provjeri mu dali ima neki osip na koži ili krvavo mokri, iako ne vjerujem pošto je poslje bio veseo kako kažeš. Pričekaj par dana ili do jutra pa buš vidio kako će se ponašati.

Ali svejedno prosurfaj netom malo o tome ako želiš, kako bih saznao više.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 20:30 (Jack Sparrow).
15 godina
doctor_crash kaže...

Moguće da je pokupio piroplamozu? Pogledaj malo simptome na netu..

Najbolje da ga cijelog pretražiš. Jesi li mu stavljao nekakvu zaštitu protiv krpelja? Ampulu, ogrlicu?

http://nl-gaming.net/forum/
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 20:37 (dv14).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
doctor_crash kaže...

Jel imao kakvog krpelja? Možda se od njega zarazio provjeri mu dali ima neki osip na koži ili krvavo mokri, iako ne vjerujem pošto je poslje bio veseo kako kažeš. Pričekaj par dana ili do jutra pa buš vidio kako će se ponašati.

Ali svejedno prosurfaj netom malo o tome ako želiš, kako bih saznao više.

Vidio sam ga par puta kao da se češka, pretražio sam ga ali nisam mu ništa našao. Normalno mokri. Inače, pretprošle godine kada je bio ovaj prijelaz zima/proljeće, hladno/toplo se znao manje gibati, i biti dosta umoran pa smo ga stalno poljevali vodom i hladili, ali ovako nešto mi se nije uopće dogodilo.

dv14 kaže...
doctor_crash kaže...

Moguće da je pokupio piroplamozu? Pogledaj malo simptome na netu..

Najbolje da ga cijelog pretražiš. Jesi li mu stavljao nekakvu zaštitu protiv krpelja? Ampulu, ogrlicu?

Hm... Sad gledam simptome, i čini mi se da baš i ne odgovaraju. Na prvu mi se činilo isto, čim sam pročitao povraćanje i teži hod, ali je on samo jednom povratio i postao opet "normalan". Gore Kukyju sam odgovorio za krpelje. I da,nosi ogrlicu.

Ali me je ovaj njegov hod tj. to nekakvo padanje prestrašio, nikad mu se to nije dogodilo niti sam čuo da se to nekome dogodilo.

To je sve izgledalo kao nekakav napadaj. Ali mi nije jasno kako je poslje povraćanja opet sav sretan. Moj bratić ima psa(isto retrivera) sa epilepsijom, a kod njega je to počelo dosta rano, dok moj ima 3 godine.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 20:57 (doctor_crash).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice