Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.119
|
čitano: 4.195.424
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
K1so kaže...

ajd ajd. da i ja sebe malo promoviram. stavio sam od kompa po danu, po noći i svakako :D ima i od laptopa malo.

tek sam ove godine malo počeo baš se interesirati u izgled kompa (prije mi je bio važan samo software) pa eto :D

konfa je u Moj PC. i da, za 3 mjeseca kupujem novi stroj :D

stavljam još slika :)

meni se vise svida oni fenderic-strato(ako se ne varam) do fotelje

16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

evo povadio sam sa kompa sve kaj se dalo 

naravo potpuno je funkcionalan (linux mint prek usb sticka)

trebam si nabavit(ili sklepat) manje kuciste(ovo je miniatx) 

i nabacit neki pasivan hladnjak na procesor(iako je ovaj necujan vrti se na 400rpm)

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 18:06 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo pile, prekjučer sastavljena. još nije sve sređeno oko nje, a i stol je premali, kućište nestane na njega... a ima i ovdi malo slika 

Darth Vader
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 21:03 (malo zaigrano dijete).
16 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...

evo pile, prekjučer sastavljena. još nije sve sređeno oko nje, a i stol je premali, kućište nestane na njega...

Kaj je to? To nisam nikad prije vidil...

The cake is a lie...
15 godina
protjeran
Looka kaže...

evo pile, prekjučer sastavljena. još nije sve sređeno oko nje, a i stol je premali, kućište nestane na njega...

To ti je Antec!

16 godina
neaktivan
RoTT kaže...
Looka kaže...

To ti je Antec!

Baš sam raspravljal o Antec kućištima sa prijateljem na msnu malo prije Smijeh

The cake is a lie...
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

to ti je ovo: http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=052.613.040 ,

meni se osobno ne sviđa jer ja mozda pazim da nest ne prolijem po njemu, itd.... al onda dojde ludi frend (znate kak vec to ide)... i

stavi casu s sokom pored kucista i poslije malo udari stol i evo ti havarije :) one pol komponenti u mp3... a i prasine puno vuce na sebe

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 21:19 (mb_fak_team).
15 godina
protjeran
mb_fak_team kaže...

to ti je ovo: http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=052.613.040 ,

meni se osobno ne sviđa jer ja mozda pazim da nest ne prolijem to njemu, itd.... al onda dojde ludi frend (znate kak vec to ide)... i

stavi casu s sokom pored kucista i poslije malo udari stol i evo ti havarije :) one pol komponenti u mp3... a i prasine puno vuce na sebe

Meni se ne sviđa samo zato kaj košta boli glava,ako bi vec isao na tu cjenu rađe bi još malo prištedio pa kupio Corsaira D800.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

ja nemam puno prašine po sobi, tak da tu nema problema, al imam ogroman ventilator na kučištu, hladi ko ludo, u sobi radi promaju kad ga stavim na full speed, pa mislim da nema šanse da puno prašine sjedne na nešto, ako bude je, samo puhneš i nema je, al opet kažem velik je ventilator(250mm).

Darth Vader
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo cistija cosmosa :D

Nadan se da ce uskoro biti update mbo, cpu, rami. Nakon toga ide na farbanje crno bila kombinacija, cable sleeving san vec pocea raditi (otpali mi prsti, upala jagodica nakon jednog pci-e kabela) i moran probusiti rupe za cable menagment :D. Dosta je tezak nije ga bas lagano svaki put skidati s prozora i vracati nazad

Human Shields
16 godina
protjeran

evo pile, prekjučer sastavljena. još nije sve sređeno oko nje, a i stol je premali, kućište nestane na njega... a ima i ovdi malo slika 

Koliko kosta ovakvo ''kuciste''

15 godina
neaktivan
luxman kaže...

Našao sam samo u Adm-u i Feniks-u to kućište,pa pogledaj cijene...

EDIT:krivo kućište sryIzlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 15:06 (1BIT).
16 godina
neaktivan
luxman kaže...

1219 kn sam ja platio u Linksu oko nove godine.

Darth Vader
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 7:42 (malo zaigrano dijete).
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...
luxman kaže...

Našao sam samo u Adm-u i Feniks-u to kućište,pa pogledaj cijene...

Ne pita za Cosmosa nego za Skeletona..Namigiva

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
15 godina
neaktivan
labrovic kaže...

Malo cistija cosmosa :D

Nadan se da ce uskoro biti update mbo, cpu, rami. Nakon toga ide na farbanje crno bila kombinacija, cable sleeving san vec pocea raditi (otpali mi prsti, upala jagodica nakon jednog pci-e kabela) i moran probusiti rupe za cable menagment :D. Dosta je tezak nije ga bas lagano svaki put skidati s prozora i vracati nazad

Kada sam ja imao Cosmosa, isto tako sam ga mislio farbat no nakon par tjedana pricanja sa ljudima, osobama koje imaju svu potrebnu opremu (komore, boje i sl...znaci profesionalci) i sa osobama koje su to vec radile.....nikako ti ne bih preporucio bojanje.

Sto se tice slaganja kablovinja po njemu....katastrofa! Imam modularno napajanje i ajde.....nekako se vec rijesi i to tako da "visak" potrpas u onu plastiku koja je pored graficke kartice....tako sam ja bar radio.

P.S.

Sutra ili danas mi stize jedna kanta koja ce biti torrent masina ili nesto sl. pa se bacam na moddanje.....samo mislim promjeniti kuciste od te kante jer ono sa kojim dolazi stvarno lose izgleda, ali tko zna.....mozda to kiciste na kraju sredim (malo me heb.. financije jer moram uloziti dosta love na tu drugu kantu posto mi trebaju drugi hardovi, novi ventovi, cpu, drugo napajanje i tako neke "sitnice" Cool).

Ako netko ima nesto od tih "sitnica" neka mi sibne PM.

Konkretno me zanima ovo:

P4 3.0 GHz ili 3.2 GHz, obavezno Northwood - Preshoooot iskljucen

1 GB ddr500 Kingmax HardCore (ili neki Corsair-i)

P4C800, Deluxe.....875 chipset

Hardovi od 500 GB na dalje

DVD-RW, s-ata

Fortron Blue Storm 400W ili 500W

.....u biti slazem svoju staru konfiguraciju ispocetka....i od nje cu napraviti nesto "korisno".... Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Napravio sam sebi danas stalak za slušalice da mi ne stoje onako razbacane po stolu. Kako vam se čini?

16 godina
neaktivan
zoka kaže...

Napravio sam sebi danas stalak za slušalice da mi ne stoje onako razbacane po stolu. Kako vam se čini?

super kako si savinuo ono gore na sta se stave slusalice i kojim si postupkom vario (ako si vario)

nema potpisa
16 godina
zoka kaže...

za te sluške trebaš i od zlata napravit(u sterilnoj kocki)

17 godina
notebook kaže...
zoka kaže...

super kako si savinuo ono gore na sta se stave slusalice i kojim si postupkom vario (ako si vario)

Ono gore nisam savinuo nego je to odsječeno od komada cijevi,  čini mi se cijev fi 160. Taj gornji dio varen je običnim aparatom za el. varenje, dok je na donjem dijelu probušena rupa i ona šipka prolazi kroz rupu koja je malo upuštena i onda je tek vareno istim postupkom da bi se sakrio var. Stalak je plastificiran u silver boju... Evo slike kako sam to izveo...

15 godina
zoka kaže...

Hvala  !

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 17:14 (ERROR1911).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Gigabytova skulptura

gigabyte gigabyte
dnl
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 20:15 (roki).
15 godina
neaktivan
zoka kaže...

Pd kuda si!? Daj meni jedan crni napravi...platim naravno....treba mi tako nesto za moje sluske. Cool

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
protjeran
zoka kaže...

Ono gore nisam savinuo nego je to odsječeno od komada cijevi,  čini mi se cijev fi 160. Taj gornji dio varen je običnim aparatom za el. varenje, dok je na donjem dijelu probušena rupa i ona šipka prolazi kroz rupu koja je malo upuštena i onda je tek vareno istim postupkom da bi se sakrio var. Stalak je plastificiran u silver boju... Evo slike kako sam to izveo...

Imam jedan prijedlog - bušilica Smijeh

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
17 godina
Slike vašeg Hardvera

evo neke sitnice...

svašta pomalo svašta pomalo
MacBokk Pro 17" MacBokk Pro 17"
MacBook opet MacBook opet
wave wave
iMac 27" (pored njega je 21" monitor) iMac 27" (pored njega je 21" monitor)
iMac dodatna oprema (sve wireless) iMac dodatna oprema (sve wireless)
samo jedan kabel... samo jedan kabel...
sve fotografije by... sve fotografije by...
16 godina
protjeran
zoka kaže...

Opet, bolje moje...

shkval kaže...

evo neke sitnice...

Odakle ti bezicna podloga?

EDIT:

Skontao.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 20:03 (Mentalist).
16 godina
shkval kaže...

evo neke sitnice...

Isuse kolko daljanski na stolu, ako nečeš imati što za pojesti, siguran si daljanski su uvijek tuBelji se

Sve u svemu predivno sve to izgleda, svaka čast, a i ima se para xD

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 20:42 (Jack Sparrow).
16 godina
shkval kaže...

evo neke sitnice...

imas isti TV ko ja Cool,al ovi mac-ovi su ti zaista bjesni...a i sva ostala oprema...Hi-Fi...lijepo! Namigiva

TiONiO
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Malo pomalo, pa se skupilo stvarčica. Nisam tip koji baš prodaje stvari tako da tu ima opreme i 10-ak godina stare (npr. CD player).

16 godina
shkval kaže...

Malo pomalo, pa se skupilo stvarčica. Nisam tip koji baš prodaje stvari tako da tu ima opreme i 10-ak godina stare (npr. CD player).

je to sam primjetio..al nema to veze...evo ja sam bas nedavno iskopao TECHNICS-ovo pojacalo staro 10-ak godina...kupio nove kutije i spojio na miksetu...zvuk je i vise nego solidan....Hi-Fi oprema nije kao komp...komp kupis i za godinu-dvije vise nije neka masina...a kad kupis lijep komad Hi-Fi-a...recimo neke dobre kutije il pojacalo, tuner...e takve stvari traju..! Namigiva

TiONiO
16 godina
Tionio kaže...
shkval kaže...

je to sam primjetio..al nema to veze...evo ja sam bas nedavno iskopao TECHNICS-ovo pojacalo staro 10-ak godina...kupio nove kutije i spojio na miksetu...zvuk je i vise nego solidan....Hi-Fi oprema nije kao komp...komp kupis i za godinu-dvije vise nije neka masina...a kad kupis lijep komad Hi-Fi-a...recimo neke dobre kutije il pojacalo, tuner...e takve stvari traju..! Namigiva

Moja stara je prije 20 godina kupila pojacalo snage  200w i to je stajalo kod bake i stara vise nije slusala glazbu ko kad je bila mala i to je kod moje bake stajalo i stajlao i stari donese woofer odjedanput i ja ljepo si uzmeme woofer i pojacalo spojim i radi kak spada,a ne da dajem pare za novo sam zato kaj si fensy izgleda.jea right pa bolje ovo,nit je jako,nit slabo a trese se sve(cak i moja jaja)CoolSmijeh

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice