Ja sam prije uzeo ext.hdd 250 gb ali prošlo je pola godine.
Edit: Da nije tzv spawn evo nekih slika:
hhhh spawn
mislim da si mislio na spam
sry ali morao sam
Ja sam prije uzeo ext.hdd 250 gb ali prošlo je pola godine.
Edit: Da nije tzv spawn evo nekih slika:
hhhh spawn
mislim da si mislio na spam
sry ali morao sam
Pitanje za ove koji imaju te silne neonke:
Koliko ih puta palite, tj da li ih uopće palite jer mislim da u kad ti to gori baš i ne možeš raditi na računalu?
Ne znas za ostale ali meni je osvjetljenje kučišta napravljeno tako da mi ne smeta u radu!
meni zelene osvjetljavaju radni stol s time da mi ne tuku u oci, a plave osvjetljavaju komp
ljubo2mad gdje si nabavio ovo s lijeve strane ???
Radiostanicu? :P
Pitanje za ove koji imaju te silne neonke:
Koliko ih puta palite, tj da li ih uopće palite jer mislim da u kad ti to gori baš i ne možeš raditi na računalu?
Ne znas za ostale ali meni je osvjetljenje kučišta napravljeno tako da mi ne smeta u radu!
meni zelene osvjetljavaju radni stol s time da mi ne tuku u oci, a plave osvjetljavaju komp
Ma govorim o ovome što sam vidio, u mraku odlično izgleda samo to toliko boli u oči....
Evo i mojih slika... nije još sve što bi htio, ali biti će uskoro!
A joooooj ovo je više nego savršeno!
Urednost +5 ali bilo bi bolje da je kučište desno!
A joooooj ovo je više nego savršeno!
Urednost +5 ali bilo bi bolje da je kučište desno!
Hvala! Razmišljam o tome da ga prebacim desno, ali moram okrenuti stol. Zbog toga sam i stavio neonke tako da svijetle diskretno, da ne udaraju po mraku u oči. Sad kad ugradim potenciometar i preostale hladnjake premjestit ću ga! :)
super izgleda... ali kučište mi odnekud poznato, neznam di sam ga vidio prije...
super izgleda... ali kučište mi odnekud poznato, neznam di sam ga vidio prije...
Obsidian je najbolji komad hardwarea koji sam ikad kupio! Složit ćeš se sigurno sa mnom da je svevremenski i izgledom, i kvalitetom.
Obsidian je najbolji komad hardwarea koji sam ikad kupio! Složit ćeš se sigurno sa mnom da je svevremenski i izgledom, i kvalitetom.
vrijedi svake lipe... i uvjeren sam da trenutno ne postoji kučište koje se može mjeriti s njim... dok god ga nisam kupio mislio sam da je veliko crno kučište a sada znam da je najbolje kučište...
vrijedi svake lipe... i uvjeren sam da trenutno ne postoji kučište koje se može mjeriti s njim... dok god ga nisam kupio mislio sam da je veliko crno kučište a sada znam da je najbolje kučište...
Auuuuu koliko lipa, cijela šuma.
Ali urednost i praktičnost su zbilja na zasebnoj razini.
Evo i mojeg hardvera, vidi MOJ PC. Molim zanemarite prašinu i menagment kablova. Jednostavno nemam vremena to srediti, ali zato imam vremena visiti na BUG-ovom forumu.
Evo i mojeg hardvera, vidi MOJ PC. Molim zanemarite prašinu i menagment kablova. Jednostavno nemam vremena to srediti, ali zato imam vremena visiti na BUG-ovom forumu.
hahahdfdhhahfha - Stol je stavio na lego kocke :D
svaka cast
hahahdfdhhahfha - Stol je stavio na lego kocke :D
svaka cast
Stol sam napravio po stolici, a sad dok sam kupio fotelju, nije mi stala ispod stola. To je samo privremeno, već pola godine.
Podjeli s nama informaciju gdje si kupio tu fotelju i koliko te kostala
P.S. naravno ako nije tajna :)
Podjeli s nama informaciju gdje si kupio tu fotelju i koliko te kostala
P.S. naravno ako nije tajna :)
Storeland u Varaždinu 1.200,00 kuna na akciji, inače oko 2.000,00 kn
A ja svoje sigma u metrou kupio prije pola godine po 900kn a vec su se raspale. A nisam mislio stedit na foteljama posto dosta vremena na kompu visim..,
fakat nije puno 1200 kn za onu "fotelju". prava koza?
fakat nije puno 1200 kn za onu "fotelju". prava koza?
Umjetna koža, ali jako debela i jako mekana, skoro pa da nema razlike od prave. Evo sada je još jeftinija, ja sam je kupio prije pola godine.
jel se da to pivotirat (naslonjac)? ovako po defaultu mi ne pase
Za sve su djeca kriva xD
evo par novih slika, ocistio sve od prasine i okrenuo napajanje na drugu stranu da mogu bolje kablove sredit.
ako nekog zanima koja komponenta naka se javi na PM
O crni zaki pa šta će ti toliko ramova? o bože rama malo previše uh i šta če ti tolko napajanje? pa daj mi reci jel kad upališ pc prvo pola ulice ostane bez struje pa nakon 2 minute dođe struja?
samo ponekad ulica ostane bez struje a kada sam imo 2 hd4870x2 je komp u full load-u povlacio i 900-1000W
LOL mislim da ti je krepo vent na procesoru
LOL mislim da ti je krepo vent na procesoru
E nije, nego je brzina zatvarača na fotoaparatu brža od venta (barem preko 1/60s)
cekaj malo, a zast onda nije brzi i od 120mm ventova? a sumljam da ih drzi na 20 000rpm-ova
cekaj malo, a zast onda nije brzi i od 120mm ventova? a sumljam da ih drzi na 20 000rpm-ova
Po kojoj matematici? Ako je brzina zatvarača 1/60s, onda toliko kratka ekpozicija može zaustavit vent koji se vrti brzinom od 3600 O/min i manjom. Ajmo uzeti da se ovaj ispuh, plavi, vrti na 1200RPM-a. Na prvoj slici je onda zatvarač sigunro na brzini većoj od 1/20s. A i malo logike uzmemo i kažemo da Core i7 ne može ohladiti pasivni stock cooler (meni se stock na Conroeu 65nm vrtio na 900 RPM-a u idleu)
pa naravno da mu radi vent, ja se malo zezam, al stvarno tak izgleda :)
evo par novih slika, ocistio sve od prasine i okrenuo napajanje na drugu stranu da mogu bolje kablove sredit.
Neznam kako ti s default coolerom drzis i7 proc na 4 ghz...
O crni zaki pa šta će ti toliko ramova? o bože rama malo previše uh i šta če ti tolko napajanje? pa daj mi reci jel kad upališ pc prvo pola ulice ostane bez struje pa nakon 2 minute dođe struja?
Pa da ima i 3kW napajanje ne znaci da ce tolko trosit... Sve ovisi kolko mu komponente vuku struje, odnosno pod kolkim su opterecenjem... Danas cu ja stavit jednu jacu LED-icu u svoj tower pa postam...