Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.119
|
čitano: 4.200.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
RE: Slike vašeg Hardvera
the mir kaže...

Ja sam prije uzeo ext.hdd 250 gb ali prošlo je pola godine.

Edit: Da nije tzv spawn evo nekih slika:

hhhh spawn

mislim da si mislio na spam

sry ali morao samNevinašce Smijeh

17 godina
neaktivan
RoTT kaže...
wyks kaže...

Pitanje za ove koji imaju te silne neonke:

Koliko ih puta palite, tj da li ih uopće palite jer mislim da u kad ti to gori baš i ne možeš raditi na računalu?

Ne znas za ostale ali meni je osvjetljenje kučišta napravljeno tako da mi ne smeta u radu!

meni zelene osvjetljavaju radni stol s time da mi ne tuku u oci, a plave osvjetljavaju komp

potpis :D
15 godina
protjeran
ERROR1911 kaže...

ljubo2mad gdje si nabavio ovo s lijeve strane ???

Radiostanicu? :P

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
Hacker-ri kaže...
RoTT kaže...
wyks kaže...

Pitanje za ove koji imaju te silne neonke:

Koliko ih puta palite, tj da li ih uopće palite jer mislim da u kad ti to gori baš i ne možeš raditi na računalu?

Ne znas za ostale ali meni je osvjetljenje kučišta napravljeno tako da mi ne smeta u radu!

meni zelene osvjetljavaju radni stol s time da mi ne tuku u oci, a plave osvjetljavaju komp

Ma govorim o ovome što sam vidio, u mraku odlično izgleda samo to toliko boli u oči....

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo i mojih slika... nije još sve što bi htio, ali biti će uskoro!

I tried being reasonable, I didn't like it.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 3:05 (Moonwalker82).
15 godina
protjeran
Moonwalker82 kaže...

A joooooj ovo je više nego savršeno!

Urednost +5 ali bilo bi bolje da je kučište desno!Namigiva

16 godina
RoTT kaže...
Moonwalker82 kaže...

A joooooj ovo je više nego savršeno!

Urednost +5 ali bilo bi bolje da je kučište desno!Namigiva

Hvala! Razmišljam o tome da ga prebacim desno, ali moram okrenuti stol. Zbog toga sam i stavio neonke tako da svijetle diskretno, da ne udaraju po mraku u oči. Sad kad ugradim potenciometar i preostale hladnjake premjestit ću ga! :)

15 godina
neaktivan
Moonwalker82 kaže...

super izgleda... ali kučište mi odnekud poznato, neznam di sam ga vidio prije...Smijeh

16 godina
smrad06 kaže...
Moonwalker82 kaže...

super izgleda... ali kučište mi odnekud poznato, neznam di sam ga vidio prije...Smijeh

Obsidian je najbolji komad hardwarea koji sam ikad kupio! Složit ćeš se sigurno sa mnom da je svevremenski i izgledom, i kvalitetom.

15 godina
neaktivan
Moonwalker82 kaže...

Obsidian je najbolji komad hardwarea koji sam ikad kupio! Složit ćeš se sigurno sa mnom da je svevremenski i izgledom, i kvalitetom.

vrijedi svake lipe... i uvjeren sam da trenutno ne postoji kučište koje se može mjeriti s njim... dok god ga nisam kupio mislio sam da je veliko crno kučište a sada znam da je najbolje kučište...

17 godina
smrad06 kaže...
Moonwalker82 kaže...

vrijedi svake lipe... i uvjeren sam da trenutno ne postoji kučište koje se može mjeriti s njim... dok god ga nisam kupio mislio sam da je veliko crno kučište a sada znam da je najbolje kučište...

Auuuuu koliko lipa, cijela šuma.

Ali urednost i praktičnost su zbilja na zasebnoj razini.

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i mojeg hardvera, vidi MOJ PC. Molim zanemarite prašinu i menagment kablova. Jednostavno nemam vremena to srediti, ali zato imam vremena visiti na BUG-ovom forumu.

Moj najomiljeniji hardver je fotelja. Moj najomiljeniji hardver je fotelja.
Evo i mojeg ostalog omiljenog hardvera, tabore za izvalit noge. Evo i mojeg ostalog omiljenog hardvera, tabore za izvalit noge.
Tu treniram za rally Paris-Dakar i WRC Tu treniram za rally Paris-Dakar i WRC
Samo veliki trošak, (djeca printaju samo gluposti, skupa tinta) Samo veliki trošak, (djeca printaju samo gluposti, skupa tinta)
Razer Goliathus speed, laser mouse Prestigio. Razer Goliathus speed, laser mouse Prestigio.
Evo i kante. Evo i kante.
Još jedna slika kante. Još jedna slika kante.
Kao što sam rekao, zanemarite prašinu. Znate kak je to dok se djeca igraju u kući. Prašine kolko očeš. Kao što sam rekao, zanemarite prašinu. Znate kak je to dok se djeca igraju u kući. Prašine kolko očeš.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 10:55 (predrag123).
16 godina
neaktivan
predrag123 kaže...

Evo i mojeg hardvera, vidi MOJ PC. Molim zanemarite prašinu i menagment kablova. Jednostavno nemam vremena to srediti, ali zato imam vremena visiti na BUG-ovom forumu.

hahahdfdhhahfha - Stol je stavio na lego kocke :D

svaka cast Smijeh

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
15 godina
neaktivan
mb_fak_team kaže...
predrag123 kaže...

hahahdfdhhahfha - Stol je stavio na lego kocke :D

svaka cast Smijeh

Stol sam napravio po stolici, a sad dok sam kupio fotelju, nije mi stala ispod stola. To je samo privremeno, već pola godine.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Podjeli s nama informaciju gdje si kupio tu fotelju i koliko te kostala

P.S. naravno ako nije tajna :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 11:15 (mb_fak_team).
15 godina
neaktivan
mb_fak_team kaže...

Podjeli s nama informaciju gdje si kupio tu fotelju i koliko te kostala

P.S. naravno ako nije tajna :)

Storeland u Varaždinu 1.200,00 kuna na akciji, inače oko 2.000,00 kn

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

A ja  svoje sigma u metrou kupio prije pola godine po 900kn a vec su se raspale. A nisam mislio stedit na foteljama posto dosta vremena na kompu visim..,

16 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

fakat nije puno 1200 kn za onu "fotelju". prava koza?

i solve my problems with the gun
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

fakat nije puno 1200 kn za onu "fotelju". prava koza?

Umjetna koža, ali jako debela i jako mekana, skoro pa da nema razlike od prave. Evo sada je još jeftinija, ja sam je kupio prije pola godine.

http://www.jysk.com/hr/130/133/3697942/a/catalog

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 11:42 (predrag123).
16 godina
odjavljen

jel se da to pivotirat (naslonjac)? ovako po defaultu mi ne pase

i solve my problems with the gun
17 godina
predrag123 kaže...

Za sve su djeca kriva xD

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
16 godina
Slike vašeg Hardvera

evo par novih slika, ocistio sve od prasine i okrenuo napajanje na drugu stranu da mogu bolje kablove sredit.

ako nekog zanima koja komponenta naka se javi na PM

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 14:34 (zaki).
16 godina
protjeran
zaki kaže...

evo par novih slika, ocistio sve od prasine i okrenuo napajanje na drugu stranu da mogu bolje kablove sredit.

O crni zaki pa šta će ti toliko ramova? o bože rama malo previše uh i šta če ti tolko napajanje? pa daj mi reci jel kad upališ pc prvo pola ulice ostane bez struje pa nakon 2 minute dođe struja?

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
16 godina
Slike vašeg Hardvera

samo ponekad ulica ostane bez strujeCool a kada sam imo 2 hd4870x2 je komp u full load-u povlacio i 900-1000W

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
15 godina
neaktivan
predrag123 kaže...

LOL mislim da ti je krepo vent na procesoruIzlanuo se

16 godina
neaktivan
1BIT kaže...
predrag123 kaže...

LOL mislim da ti je krepo vent na procesoruIzlanuo se

E nije, nego je brzina zatvarača na fotoaparatu brža od venta (barem preko 1/60s) Cool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

cekaj malo, a zast onda nije brzi i od 120mm ventova? a sumljam da ih drzi na 20 000rpm-ova

16 godina
neaktivan
mb_fak_team kaže...

cekaj malo, a zast onda nije brzi i od 120mm ventova? a sumljam da ih drzi na 20 000rpm-ova

Po kojoj matematici? Ako je brzina zatvarača 1/60s, onda toliko kratka ekpozicija može zaustavit vent koji se vrti brzinom od 3600 O/min i manjom. Ajmo uzeti da se ovaj ispuh, plavi, vrti na 1200RPM-a. Na prvoj slici je onda zatvarač sigunro na brzini većoj od 1/20s. A i malo logike uzmemo i kažemo da Core i7 ne može ohladiti pasivni stock cooler (meni se stock na Conroeu 65nm vrtio na 900 RPM-a u idleu)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

pa naravno da mu radi vent, ja se malo zezam, al stvarno tak izgleda :)

17 godina
zaki kaže...

Neznam kako ti s default coolerom drzis i7 proc na 4 ghz...

Mato_Ivanovac kaže...
zaki kaže...

O crni zaki pa šta će ti toliko ramova? o bože rama malo previše uh i šta če ti tolko napajanje? pa daj mi reci jel kad upališ pc prvo pola ulice ostane bez struje pa nakon 2 minute dođe struja?

Pa da ima i 3kW napajanje ne znaci da ce tolko trosit... Sve ovisi kolko mu komponente vuku struje, odnosno pod kolkim su opterecenjem... Danas cu ja stavit jednu jacu LED-icu u svoj tower pa postam...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 16:19 (Batista).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice