Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.119
|
čitano: 4.201.732
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
17 godina
RE: Slike vašeg Hardvera
Trop kaže...

Aid da i ja stavim malo svog hardwera... 

Dobio od jednog frenda za male para... Smijeh

Imam jos jedan komp postam slike kasnije... Osmijeh

Ja sam imao ovakav Pentium 3 procesor. Mislim da je bio na 500mhz.

16 godina
neaktivan
Trop kaže...
Mitsuoka kaže...
Trop kaže...
Mitsuoka kaže...

Evo kako je to trenutno bez subwoofera, nazalost otisao danas na popravak

Board mi se najvise svida Cool

Daj jednu slikicu njega nabaci kada si vec jastuk njemu dao Belji se

a evo ti kad si navalio, ipak je i to komad hardwarea Smijeh

I like it ... Cool

Ali moj je bolji Belji se

a da i to vidimo Cool

17 godina
Trop kaže...

Aid da i ja stavim malo svog hardwera... 

Dobio od jednog frenda za male para... Smijeh

Imam jos jedan komp postam slike kasnije... Osmijeh

Drugar ovo je skoro pa oldtimer... jos malo pa ces ga moc nekom muzeju uvalit :)

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo uhvatio se ciscenja, svaki mjesec po 15 min da ostane kakav bi i trebo bit :D

15 godina
protjeran
puls4R kaže...

Evo uhvatio se ciscenja, svaki mjesec po 15 min da ostane kakav bi i trebo bit :D

Sviđa mi se,jednotavno složeno kablovi kolko tolko spremljeni...Namigiva

16 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Ovo bas ne kontam.. Pod Moj PC ti pise da imas s.775, a ovo je s.1156..Iznenađen

BTW, lijep hardver..Osmijeh

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
15 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...
puls4R kaže...

Ovo bas ne kontam.. Pod Moj PC ti pise da imas s.775, a ovo je s.1156..Iznenađen

Zato sto mi za koji dan dolazi ovo pod Moj PC, kupljeno za sitnu lovu, staro 6mj. s garancijom, a i5 prodajem :D

Jer sam skuzio da mi ni ne treba ovako jak procesor, a los je u cod2 i cod4, sto ja igram.. tako da. kloknem onog gore, u biti vec je kloknut i sve.. lik ce mi ga takvog i prodat.

16 godina
puls4R kaže...
FiCo_Ri kaže...
puls4R kaže...

Zato sto mi za koji dan dolazi ovo pod Moj PC, kupljeno za sitnu lovu, staro 6mj. s garancijom, a i5 prodajem :D

Jer sam skuzio da mi ni ne treba ovako jak procesor, a los je u cod2 i cod4, sto ja igram.. tako da. kloknem onog gore, u biti vec je kloknut i sve.. lik ce mi ga takvog i prodat.

nemoj ic s konja na magarca

17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Dam ti ja svoj za taj, imam isti procesor a clockat ću ga u po' sata! Inače ovo ti je žešće glupa ideja jer ionako će ti iduće godine taj komp koji sada kupuješ biti preslab.

Jesam moćan PUNIM
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 15:37 (maniak).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo ekipa dvije slike od matične, zaboravio sam više uslikat dok sam sastavljao... i još su stigli novi ventovi za ifx-14 pa evo i temperature u idleu na stocku... a što se tiče ventova, to su scythe slip stream 1700rpm, 140mm... tolko su veliki da mi jedan stoji nasađen na rame cijelo vrijeme i nemre nikako drukčije stat nego da bude naslonjen na njih...Smijeh

matična u obsidianu matična u obsidianu
kutijica kutijica
temperature temperature
16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

evo ekipa dvije slike od matične, zaboravio sam više uslikat dok sam sastavljao... i još su stigli novi ventovi za ifx-14 pa evo i temperature u idleu na stocku... a što se tiče ventova, to su scythe slip stream 1700rpm, 140mm... tolko su veliki da mi jedan stoji nasađen na rame cijelo vrijeme i nemre nikako drukčije stat nego da bude naslonjen na njih...Smijeh

''Rastopio'' sam se kad sam vidio prvu sliku.. Sta bi dao da imam samo djelic necega kos ta ti imas..Nevinašce

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
15 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

''Rastopio'' sam se kad sam vidio prvu sliku.. Sta bi dao da imam samo djelic necega kos ta ti imas..Nevinašce

pa nije to problem imat, samo odeš u dućan i kupiš...Smijeh

17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
FiCo_Ri kaže...

pa nije to problem imat, samo odeš u dućan i kupiš...Smijeh

Lako je reć...Plač

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
Ma taman posla da na to bacam novce. Kad bude potrebe za takvom konfiguracijom za te ću pare uzet 3 puta bolju...
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ipak sam se odlucio napraviti sljedece, al prije tog pitanje: Frend mi je uspio spojiti 4890 i 5770 u CF i sve mu oke radi, a onaj problem s CoD2 je nestao.

Dakle jos mi malo nedostaje da skupim dovoljno para za dobru graficku, al neznam koju cu, posto su 4890 sve rjede, a 5770 je odlicna i u klokanju i u temperaturi itd..

Najvjerojatnije cu spojit 4890 i 5770 u CF (Nadam se da nece bit problema, frendu nije bilo..) i igrat se s novim Hyperom 212+, te ce to na kraju ovako izgledat:

i5 750 @ 4,0GHz

2x2GB DDR3

HD4890/HD4890 CF (Ili 5770)

HDD 640GBx2 (RAID0)

Corsair VX550W

Ova konfa bi mi trebala tjerat najzahtjevnije igre dosta dugo, a prva promjena ce mi najvjerojatnije bit SSD.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
Ma taman posla da na to bacam novce. Kad bude potrebe za takvom konfiguracijom za te ću pare uzet 3 puta bolju...
16 godina
smrad06 kaže...

Pa kolika ti je temperatura u sobi kad je hard na 20?

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Pa kolika ti je temperatura u sobi kad je hard na 20?

temp u sobi mi je oko 22, a hardovi imaju jedan 140mm vent koji puše samo po njima... sad sam popodne malo radio neke preinake u rasporedu ventova i sad imam 2 usisna(1 prije) i 2 isisna(1 prije) pa sad moram malo ostavit komp da vidim kak će sad bit situacija...

16 godina

Ako je u sobi 22, onda hard ne može biti 20 da ga jeb*š...

Al dobro, i ja malo cjepidlačim =)

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Ako je u sobi 22, onda hard ne može biti 20 da ga jeb*š...

Al dobro, i ja malo cjepidlačim =)

Kako je bilo kod mene oko 23 a cpu je bio na 16?

P.S Evo slika temperatura

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 20:52 (Mato_Ivanovac).
16 godina

Ili ti nevalja senzor, ili bios ili software s kojim si mjerio, ako koristiš zračno hlađenje..

16 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Ili ti nevalja senzor, ili bios ili software s kojim si mjerio, ako koristiš zračno hlađenje..

Ćuj i na drugom kompu je isto tako bilo niske temperature su inaće kod mene! senzor 100% štima sve štima kako treba no temperatura je bila jako niska na kompu! pa prema tome....

17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
DamageHigh kaže...

Ćuj i na drugom kompu je isto tako bilo niske temperature su inaće kod mene! senzor 100% štima sve štima kako treba no temperatura je bila jako niska na kompu! pa prema tome....

pa prema tome...nemaš grijanje u kući.Belji se

da nije off-topic da nije off-topic
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 20:59 (Penryn).
16 godina

I sad ti mene uvjeravaš da ti je temperatura jezgre 14°C, a u sobi 22? -.-

16 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

I sad ti mene uvjeravaš da ti je temperatura jezgre 14°C, a u sobi 22? -.-

Ćuj ja se neču prepirat ali takve su temperature bile pa ti vjeruj ak oš ak neš nemoraš!

16 godina

Prepirat? Ne pada mi na pamet..

Mislim, što ti imam vjerovat? Dao si mi SS, dovoljan je dokaz.

Ja ti samo kažem da to nisu stvarne temperature i to ti 100% nije temperatura proc-a, nego se negdje nešto sje...

Iako, vidim da dosta ljudi ima slične temperature u SpeedFan-u. Zašto? Ja, ne znam. Zna ko?

17 godina
neaktivan

najs ploca smrad06 :P

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

@ivanovac: nemoguće je da imaš takve temperature jer ti na nečem pokazuje  čak i -2 a to znači samo jedno-sheban senzor...

evo sad kad sam držo prime 95 45 min tempovi su ovakvi...

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stavljajte slike, dijelite si palčeve i manite se nepotrebne filozofije.

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Moja temperatura sa o.c na 3,4,samo mi nije jasno zasto mi ovoliko tem na graf luduje

Temp Temp
Razlog niskih temp Razlog niskih temp
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice