Aid da i ja stavim malo svog hardwera...
Dobio od jednog frenda za male para...
Imam jos jedan komp postam slike kasnije...
Ja sam imao ovakav Pentium 3 procesor. Mislim da je bio na 500mhz.
Ja sam imao ovakav Pentium 3 procesor. Mislim da je bio na 500mhz.
Evo kako je to trenutno bez subwoofera, nazalost otisao danas na popravak
Board mi se najvise svida
Daj jednu slikicu njega nabaci kada si vec jastuk njemu dao
a evo ti kad si navalio, ipak je i to komad hardwarea
I like it ...
Ali moj je bolji
a da i to vidimo
Drugar ovo je skoro pa oldtimer... jos malo pa ces ga moc nekom muzeju uvalit :)
Evo uhvatio se ciscenja, svaki mjesec po 15 min da ostane kakav bi i trebo bit :D
Sviđa mi se,jednotavno složeno kablovi kolko tolko spremljeni...
Evo uhvatio se ciscenja, svaki mjesec po 15 min da ostane kakav bi i trebo bit :D
Ovo bas ne kontam.. Pod Moj PC ti pise da imas s.775, a ovo je s.1156..
BTW, lijep hardver..
BTW, lijep hardver..
Zato sto mi za koji dan dolazi ovo pod Moj PC, kupljeno za sitnu lovu, staro 6mj. s garancijom, a i5 prodajem :D
Jer sam skuzio da mi ni ne treba ovako jak procesor, a los je u cod2 i cod4, sto ja igram.. tako da. kloknem onog gore, u biti vec je kloknut i sve.. lik ce mi ga takvog i prodat.
BTW, lijep hardver..
Zato sto mi za koji dan dolazi ovo pod Moj PC, kupljeno za sitnu lovu, staro 6mj. s garancijom, a i5 prodajem :D
Jer sam skuzio da mi ni ne treba ovako jak procesor, a los je u cod2 i cod4, sto ja igram.. tako da. kloknem onog gore, u biti vec je kloknut i sve.. lik ce mi ga takvog i prodat.
nemoj ic s konja na magarca
Dam ti ja svoj za taj, imam isti procesor a clockat ću ga u po' sata! Inače ovo ti je žešće glupa ideja jer ionako će ti iduće godine taj komp koji sada kupuješ biti preslab.
evo ekipa dvije slike od matične, zaboravio sam više uslikat dok sam sastavljao... i još su stigli novi ventovi za ifx-14 pa evo i temperature u idleu na stocku... a što se tiče ventova, to su scythe slip stream 1700rpm, 140mm... tolko su veliki da mi jedan stoji nasađen na rame cijelo vrijeme i nemre nikako drukčije stat nego da bude naslonjen na njih...
evo ekipa dvije slike od matične, zaboravio sam više uslikat dok sam sastavljao... i još su stigli novi ventovi za ifx-14 pa evo i temperature u idleu na stocku... a što se tiče ventova, to su scythe slip stream 1700rpm, 140mm... tolko su veliki da mi jedan stoji nasađen na rame cijelo vrijeme i nemre nikako drukčije stat nego da bude naslonjen na njih...
''Rastopio'' sam se kad sam vidio prvu sliku.. Sta bi dao da imam samo djelic necega kos ta ti imas..
''Rastopio'' sam se kad sam vidio prvu sliku.. Sta bi dao da imam samo djelic necega kos ta ti imas..
pa nije to problem imat, samo odeš u dućan i kupiš...
pa nije to problem imat, samo odeš u dućan i kupiš...
Lako je reć...
Ipak sam se odlucio napraviti sljedece, al prije tog pitanje: Frend mi je uspio spojiti 4890 i 5770 u CF i sve mu oke radi, a onaj problem s CoD2 je nestao.
Dakle jos mi malo nedostaje da skupim dovoljno para za dobru graficku, al neznam koju cu, posto su 4890 sve rjede, a 5770 je odlicna i u klokanju i u temperaturi itd..
Najvjerojatnije cu spojit 4890 i 5770 u CF (Nadam se da nece bit problema, frendu nije bilo..) i igrat se s novim Hyperom 212+, te ce to na kraju ovako izgledat:
i5 750 @ 4,0GHz
2x2GB DDR3
HD4890/HD4890 CF (Ili 5770)
HDD 640GBx2 (RAID0)
Corsair VX550W
Ova konfa bi mi trebala tjerat najzahtjevnije igre dosta dugo, a prva promjena ce mi najvjerojatnije bit SSD.
Pa kolika ti je temperatura u sobi kad je hard na 20?
Pa kolika ti je temperatura u sobi kad je hard na 20?
temp u sobi mi je oko 22, a hardovi imaju jedan 140mm vent koji puše samo po njima... sad sam popodne malo radio neke preinake u rasporedu ventova i sad imam 2 usisna(1 prije) i 2 isisna(1 prije) pa sad moram malo ostavit komp da vidim kak će sad bit situacija...
Ako je u sobi 22, onda hard ne može biti 20 da ga jeb*š...
Al dobro, i ja malo cjepidlačim =)
Ili ti nevalja senzor, ili bios ili software s kojim si mjerio, ako koristiš zračno hlađenje..
Ili ti nevalja senzor, ili bios ili software s kojim si mjerio, ako koristiš zračno hlađenje..
Ćuj i na drugom kompu je isto tako bilo niske temperature su inaće kod mene! senzor 100% štima sve štima kako treba no temperatura je bila jako niska na kompu! pa prema tome....
Ćuj i na drugom kompu je isto tako bilo niske temperature su inaće kod mene! senzor 100% štima sve štima kako treba no temperatura je bila jako niska na kompu! pa prema tome....
pa prema tome...nemaš grijanje u kući.
I sad ti mene uvjeravaš da ti je temperatura jezgre 14°C, a u sobi 22? -.-
I sad ti mene uvjeravaš da ti je temperatura jezgre 14°C, a u sobi 22? -.-
Ćuj ja se neču prepirat ali takve su temperature bile pa ti vjeruj ak oš ak neš nemoraš!
Prepirat? Ne pada mi na pamet..
Mislim, što ti imam vjerovat? Dao si mi SS, dovoljan je dokaz.
Ja ti samo kažem da to nisu stvarne temperature i to ti 100% nije temperatura proc-a, nego se negdje nešto sje...
Iako, vidim da dosta ljudi ima slične temperature u SpeedFan-u. Zašto? Ja, ne znam. Zna ko?
najs ploca smrad06 :P
Stavljajte slike, dijelite si palčeve i manite se nepotrebne filozofije.