Slike vašeg Hardvera
- poruka: 12.107
- |
- čitano: 4.132.283
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo par mojih slika. Kablove sam slozio koliko se dalo jer ima 3hdd i 2ssd u raidu i dosta ventilatora, za sada sam zadovoljan makar bi htio da to bolje izgleda.
Za Haffa: Jednostavno previše kablova. Znači 5 diskova, 4 ventilatora i dvd pržilica, ne može se baš bolje srediti. Iovako su natiskani kablovi na zadnjoj stranici
Evo, kada mi je stigao Dell, nisam imao vremena za više slika, sada donosim malo više
Mogao bih i review nabaciti ako nitko nije.
p.s. ove ružne kablove sređujem idući tjedan.
Malo si obnovio Headsetove.
Kraken Pro ću dati sestri, a sebi ostaviti Bf3 edition Blacksharka.
A tu je i Samsung smart TV, star par dana.
p.s. znam da će Razer hejteri lupat td-ove, ali šta je tu je.
Malo se bušilo dremalo i slagao se cabel menagment u ovom stisnutom Jupiteru, uspjelo se :-D. Rado bi si priuštio nekog HAF-a ili
Corsair Graphite Series 600TM :-D ali nema se lol:-/
Dodane slike rasvjete, dnevni boravak mi je terakot pa su malo spice :-)
Update slike bužir s kojim sam radio cable sleeving :-)
HD 7970 u različitim varijantama:
1. Gigabyte GV-7970C-3GD REV 1.0 - kupljena u lipnju ove godine, PCB je 100% AMD-ov referentni dizajn. Hladnjak je skinut ali nije originalni AMD, već Gigabyteov Windforce (ima tri ventilatora i montira se sa manje vijaka). Tvornički overclockirana na 1000 MHz.
2. Gigabyte GV-7970C-3GD REV 2.1 - kupljena u listopadu, naziv kartice je gotovo identičan, ali PCB layout je dosta izmijenjen (što je nepremostivi problem ako namjeravate montirati vodeni blok). Hladnjak je također Windforce, takt je istih 1000 MHz.
3. Sapphire HD 7970 - kupljena također u listopadu, kartica je 100% referentni AMD-ov dizajn i po pitanju PCB-a i po pitanju hladnjaka i montaže istog. To je vidljivo i po nazivu kartice (AMD 109-C38637-00). Takt je AMD-ovih originalnih 925 MHz.