Hehe Luxx, nećeš se nikada smiriti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Xeon X3320@3.6ghz
Scythe mugen2
Mushkin 2x1GB @ 960mhz
Asus P5Q-E
Club3D HD4670 sa VF900
WD green 1TB
Seasonic S-12 430W
CHIEFTEC GX-01SL-400
Eto i moje nove kante.
Sorry za kvalitetu.Žena odnesla kameru na godišnji pa slikano mobom
evo ponovo potrudio sam se da otvorim masine

Evo updatea mog moddinga, komponente su za drek, nemojte se na njih obazirati. Kvaliteta slika je losa jer sam lijen napunit baterije za digitalac pa sam slikao mobom. Kasnije ce stic jos slika kad bude finalno zavrsen, fali mi jes plexiglasa pa zato nema stranica ...
evo ponovo potrudio sam se da otvorim masine

BORN desni je pun prasine srednji i lijevi su relativno novi (tj stari su svega par mjeseci) i nema nista u njima a iskren da budem nisam opterecen prasinom u racunaru tamam da se ne moze ni kuler pomjerati od nje :)
sk8 4 life zadnji lan sam odigrao davno nekad na igri Left 4 Dead sta da se radi kada vremena nema
Eto i moje nove kante.
Kraljino!
Eto i moje nove kante.
Evo jedne koju sam slikao tijekom bencha E4400 i 8500GT:
http://shrani.si/?d/Iw/14lHZpel/2008012522591.jpg
:)
Ne cini ti se
To mu je bila zamjena za zimske dane.
Sad petlja sa LN2 pa je frižider u penziji
OVO JE MOJA BEBA.
Xeon X3320@3.6ghz
Scythe mugen2
Mushkin 2x1GB @ 960mhz
Asus P5Q-E
Club3D HD4670 sa VF900
WD green 1TB
Seasonic S-12 430W
CHIEFTEC GX-01SL-400
OVO JE MOJA BEBA.
Ovo mi je jedna od najjacih slika hehe, prejako!
Kučište DTK staro 8g. malo rezanja,šmirglanja, farbanja, air brusha i lakiranja....na kraju pokoji novi otvor za dodatne ventove, dobar cable menagment i veselju nema kraja
slika
Kučište DTK staro 8g. malo rezanja,šmirglanja, farbanja, air brusha i lakiranja....na kraju pokoji novi otvor za dodatne ventove, dobar cable menagment i veselju nema kraja
slika
slika
slika
Hvala Vam puno....i meni se sviđa.
OVO JE MOJA BEBA.
CM-690 mislim jer je isto ko moje
evo ja malo cistio komp pa da stavim novih slika sad radim bocno staklo full plexy !!
evo moj dodatak hw-u ajmo reci ostala perverzija ..