Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.118
|
čitano: 4.194.313
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo danas sam mijenjao napajanje, CM eXtreme power plus 500 W

Staro napajanje.... Staro napajanje....
kablovi...e da...koristio sam one lateks rukavice...jbg imam ih pa čisto radi sigurnosti, da budem siguran kablovi...e da...koristio sam one lateks rukavice...jbg imam ih pa čisto radi sigurnosti, da budem siguran
iščupano napajanje....stari Codegen...to je držalo jedno 4 godine i stare i nove komponente...sad ide u pričuvu ako mi ovaj CM malo počne kenjat ;) iščupano napajanje....stari Codegen...to je držalo jedno 4 godine i stare i nove komponente...sad ide u pričuvu ako mi ovaj CM malo počne kenjat ;)
Grafa.....Asus nVidia 8400 GS 256 MB DDR2 Grafa.....Asus nVidia 8400 GS 256 MB DDR2
CM eXtreme power plus 500 W....za moju konfu i moje potrebe, sasvim dovoljno CM eXtreme power plus 500 W....za moju konfu i moje potrebe, sasvim dovoljno
Unutrašnjost, bez priključaka...for now :P Unutrašnjost, bez priključaka...for now :P
Sve spojeno....nemam baš nekog prostora u "škatulji" pa sam morao improvizirati kolko sam mogao Sve spojeno....nemam baš nekog prostora u "škatulji" pa sam morao improvizirati kolko sam mogao
Diskovi i unutrašnji cable managment Diskovi i unutrašnji cable managment
vanjski cable managment....vidite da nemam baš puno rupa za sakrivanje kablova...ali snašao sam se :) vanjski cable managment....vidite da nemam baš puno rupa za sakrivanje kablova...ali snašao sam se :)
Avatar!...Ready!!.......Clear a path!!................IN GAME: IWEK91
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo hardware-a kojeg niste vidjeli.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 18:45 (Mentalist).
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Zasto 2x ista slika?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
AA-d00d kaže...

Zasto 2x ista slika?

Da se vidi BUG Namigiva

16 godina
Krešo91 kaže...

Evo danas sam mijenjao napajanje, CM eXtreme power plus 500 W

Zamijenio si napajanje staro napajanje kao i ja te smo još imali isto. Pogledaj stranu iza.

15 godina
neaktivan

Heheh, vid stvarno Belji se....iako je staro napajanje, ali izdržljivo je Cool

14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Ja sam novi ovdje, pa stavljam par slika da ne mislite da sam bez veze.

17 godina
nazguz kaže...

Ja sam novi ovdje, pa stavljam par slika da ne mislite da sam bez veze.

1. i 2. slika: Operi me! Smijeh

BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Šta je ovo smeđe na slici 3? Gomila prašine ili?

15 godina
Slike vašeg Hardvera

pa nije mu bas toliko prasnjavo , ovo na 3. je prljavi dust filter ako mi se dobro cini ?

14 godina
protjeran

da jest

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Konfa skoro identicna ko moja :D......i makni onu foliju sa NB hladnjaka sta pokriva ASUS ;)

14 godina
protjeran
Toni2000 kaže...

Konfa skoro identicna ko moja :D......i makni onu foliju sa NB hladnjaka sta pokriva ASUS ;)

hocu:)I))))

16 godina
neaktivan
nazguz kaže...

da jest

OČISTI TOOO!!! Viče

16 godina
neaktivan
The Man kaže...
nazguz kaže...

da jest

OČISTI TOOO!!! Viče

Kako? Ja imam HAF 932 i nakon 2 tjedna koristenja, ima 2x vise prasine neg u njegovom kompu?

FAIL
17 godina
PoToKTM kaže...
The Man kaže...
nazguz kaže...

da jest

OČISTI TOOO!!! Viče

Kako? Ja imam HAF 932 i nakon 2 tjedna koristenja, ima 2x vise prasine neg u njegovom kompu?

zato sto ventilatori vucu zrak unutra a skupa sa zrakom i prasinu ...

16 godina
neaktivan
jojo_surf kaže...
PoToKTM kaže...
The Man kaže...
nazguz kaže...

da jest

OČISTI TOOO!!! Viče

zato sto ventilatori vucu zrak unutra a skupa sa zrakom i prasinu ...

Vidis kako se toga nisam sjetio? 

Stvarno dubokouman odgovor.. -.-

FAIL
15 godina
Slike vašeg Hardvera

pa kompresorom ocistis...

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Evo danas ujutro sam kupio novu grafu,radi se o 5770 vapor-x,do sada sam je isprobavao,mogu reći da sam zadovoljan uloženim i dobivenim s obzirom da je nisam puno platio,ako će neko kupovat 5770 karticu,preporućam da prvo pogleda u technomax, 1200Kn za 5770 vapor-x verziju stvarno nije puno,takva ista u Links-u dođe 300Kn više,evo par slika kartice i napajanja(napajanje slikano iz dosade)Bogataš

P.S:zanima me ako netko ima istu karticu,dali je dobio crossfirex bridge uz nju,jer ja nisamPlač i ćemu služe ove tri zelene led-iode na kartici?

Ta tvoja grafa izgleda odenticno kao moja s tim da je tvoja 5770 vapor.x a moja 5750 vapor-x ali identicno izgledaju cooler ide tocno preko pcb kao u mene te je plav!

Btw imam teoriju da flashanjem biosa 5750 vapor.x dobijes 5770 vapor.x ali samo teorija ne usudim se probati barem ne dok ne dode 7xxx serija iz AMD!

Uslikam svoju ali su identicne!!

Strah me flashat zato cim moj GPU clock udari 850 mhz rusi se u FurMarku!

Ali teorija teorija molio bih potkovanije clanove da probaju otkljucat 5750 u 5770!

Hvala unaprjed

Sry na OffTopic

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

To nije mo gu che nažalost.

15 godina
odjavljen
pandza94 kaže...

Btw imam teoriju da flashanjem biosa 5750 vapor.x dobijes 5770 vapor.x ali samo teorija ne usudim se probati barem ne dok ne dode 7xxx serija iz AMD!

Ali teorija teorija molio bih potkovanije clanove da probaju otkljucat 5750 u 5770!

Hvala unaprjed

Sry na OffTopic

Teorija relativnosti.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ljudi! Ja imam CM 690 trenutno s 4 venta i otvorenom stranicom već 3 mjeseca i nemam prašine uopće.

Sad kad vidim koliko je taj HAF skuplja, ne bi mijenjao svoj CM690 za ništa! Belji se

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
15 godina
protjeran
Koliko skuplja?
Jesi ti siguran da dobro vidiš?
Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Koliko skuplja?
Jesi ti siguran da dobro vidiš?

Ma kažem ti, prašine je minimum minimuma! Na oko je ne vidiš kad gledaš s 30cm.

15 godina
neaktivan
Weky kaže...
pandza94 kaže...

Hvala unaprjed

Sry na OffTopic

Teorija relativnosti.

Istina Weky ali pogledaj ja ću uslikat svoju i vidit ćeš da su iste!

Trebali bi ja i on skinut hladnjake te ih dobro usporedit po meni smrdi  da je dobio 5750 s modanim BIOS-om,

Neznam stvarno ali kao što sam napomenuo u gornjem postu da je PCB identičan te da Vapor-x hladnjak prelazi PCB

kao što je slučaj na mojoj HD5750 Vapor-X.

Volio bih to istražiti pa molim 1BIT da usporedimo kartice pa o tom napravimo jednu temu!

Hvala unaprjed!

Pandza94

16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
Weky kaže...
pandza94 kaže...

Hvala unaprjed

Sry na OffTopic

Teorija relativnosti.

Trebali bi ja i on skinut hladnjake te ih dobro usporedit po meni smrdi  da je dobio 5750 s modanim BIOS-om,

Neznam stvarno ali kao što sam napomenuo u gornjem postu da je PCB identičan te da Vapor-x hladnjak prelazi PCB

Volio bih to istražiti pa molim 1BIT da usporedimo kartice pa o tom napravimo jednu temu!

Hvala unaprjed!

Pandza94

Updateom BIOSa od HD5770 ćeš uništiti svoju karticu.

15 godina
protjeran

di si ti vidio na ovoj stranici HAFa sa prašinom?

EDIT: arghhh isto prije

to je neko X kućište, a onaj HAF nema trnka prašine

Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 13:13 (I Am Alive).
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
Weky kaže...
pandza94 kaže...

Hvala unaprjed!

Pandza94

Primjetio sam i ja da je ćudna,gledao sam sapphire-ovu stranicu,tamo je samo jedna vrsta 5770 vapor-x kartice,ima dulji pcb od mojeg,pcb je crni,moj plavi,jedino šta ova moja ima te ledice na vrhu,a ˝orginal 5770 nema˝,ali se ne zamaram toliko oko toga,dosta igara ide na max detaljima na 1680x1050 rezi,sad razmišljam da je možda prodam dok nije pala cijena 5xxx seriji,pa kupim 6770 kada dođe(ako će cijena biti prihvatljiva)Neodlučan

Nije mi je problem slikati ako želiš,ali hladnjak ne želim skidati radi mogućeg gubitka garancije,isprićavam se za off topicNevinašce

Everest ju prepoznava kao 5770 Everest ju prepoznava kao 5770

15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
di si ti vidio na ovoj stranici HAFa sa prašinom?

ne na ovoj, prije...

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Dvije stranice BLA BLA BLA...

Slika stare matične, žao mi je imala je odlično hlađenje, ali riknula 2 slota za memoriju.

Radio, ne radio, svira radio!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice