Win 98
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Windows 95
Win 95
MS Dos
Eeeee ja sam počeo sa C64 Simon's Basic-om, što nije pravi OS u biti.
Prvi 'pravi' OS bio je Amiga Workbench 1.3, pa zatim 2.0 na Amigi
ja počeo na win 98 i tek prije 2 god dobio novi komp s win xp.
Prvo računalo mi je bilo C64, Amigu sam gledal kod prijatelja a zatim sam dobil 286, pa sam si kupil 386 i tak dalje...
tek sa xp>vista>ubuntu>7>xp>mint>7
Počeo na Basic 2.0 (C64), Basic 7.0 (C128), nešto malo CPM.
MS-DOS nemam pojma koja verzija, vrtio ga na staroj 286-ici, to su bila vremena ....
Windows95
Kod mene to ovako ide Win 98-win 3.1-win 95-xp-sada win 7 beta koja se nabavlja kad izađe.
AmigaOS 1.3 na Commodoru 500.
Zatim Win95, a sad XP.
meni je bio prvi win98 imao sam ga dosta dugo i kad sam dobio novi komp nisam htio xp :D
win 98, bio bez bugova, nijednom mi se nije srusio, to je pravi os...:)
3.11 ali jako brzo (nakon možda 2 mjeseca) sam prešao na win95
nekaj kratko win3.1 i onda win95 - 98 - xp - 7 beta - xp
Počeo sam na dual bootu sa Windowsom 98 i XPom.
Neki Macintoshev, bog te pita koji.
Windows 98
windows 95
MS DOS na 286-ici...
3.5" floppy za vjecnost....
editirano:
MS DOS x.xx -> MS DOS x.xy (možda i još koji) - > Win 3.1 ->win 95 (sve verzije) -> win 98(sve verzije) ->win ME (mistake edition) ->win 2000 ->win XP ->win Vista(ne dugo)
u ovom radoblju imamo i (možda i prije):atari, Orao, spectrum, i legendarni commodore 64
linux (ne znam koji kernel) redhat(ne sjećam se koji) -> Ubuntu 6.06-> ...... pa do 9.04
(u ovom razdoblju su korištene još na desetke drugih linux distribucija)
U planu win7, Ubuntu 9.10.
U radnom planu nešto drugo o čemu ne smijem govoriti.
win 95> win XP> win Vista
Win XP Home Edition-Win Vista nisam siguran koja-i sada sam na Win 7-ici i prezadovoljan sam.
Nisam siguran ali mislim da je to bilo win 2000.Trenutno koristim winxp i Linux ubuntu.
Ja koliko se sjecam, Windows 95 :) Hugo letio na njemu :D
Windows 98, pa nakon toga milenium dosta dugo, pa onda kratko windows 2000, pa onda xp jedno duze vrjeme, pa vista sada, i kada izade odmah na windows 7.
žalim one koji su počeli na visti xP sigurno misle da je PC najveća glupost koju su ikada vidjeli