Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 248.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh
TWade kaže...

Start windows normally screen,to znas sta je,ne?(ugasis pc nekim drugim nacinom ili nestane struje etc,faila neka komponenta;onda se to pojavi)

e on je za taj ekran rekao da je to "enter đoze"..

sad nek ja i ostatak foruma na prvu ruku skuzimo sta je to jer vidis da si se i uz opis zbunio,a kad ti to netko kaze preko moba onda se pogubicovjek totalno

ma kuzim ja kad se pojavljuje start windows normally(100 puta mi se to dogodilo) ali šta ovo đoze... {#}

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
14 godina
neaktivan

a eto,on je tamo negdje procitao enter đoze :)

16 godina
moderator
EZY-E kaže...

ma kuzim ja kad se pojavljuje start windows normally(100 puta mi se to dogodilo) ali šta ovo đoze... {#}

pa tamo ti piše "enter choice" ili tako slično i ispod je navedeno safe mod, start normaly i još par stavki :D

vidi boldano xD

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
16 godina
neaktivan

UPDATE: Onaj frend koji uništava mobitele, sada je s njim slučajno skočio u more(nije mu prvi put), i lik ga otvorio, bacio u ulje, i on meni danas pokazuje svoj stručni rad, još je njemu bolji takav, pun ulja.

NEW: Moj drugi frend, još jedan koji se neznabrinut o mobitelu, izgubio je mobitel po 7 put, i onda je njemu čudno kako mu netko stalno nešto briše iz mobitela.

NEW 2: Moja stara mahjong posloži za 1-1:30 min.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
15 godina
protjeran

A moj stari rjesi SVAKU križaljku iz bilo kojih novina(ne kuzim kako to uspijeva uopce) {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 15:06 (EZY-E).
17 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

A moj stari rjesi SVAKU križaljku iz bilo kojih novina(ne kuzim kako to uspijeva uopce) {#}

Možda okrene zadnju stranicu i gleda rezultate.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 15:43 (vedrann).
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

vedrann kaže...
EZY-E kaže...

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina

Ima wallhack :-)

Danas me jedan lik uvjeravo da kad kupi Imac da ce u njega staviti gtx590! i kaze da ide unutra bez problema samo kupis i stavis {#}  dok je moj frend na to sve poceo pjevat trololo song {#}

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
16 godina
Re: Manje upućeni + kompovi = smjeh
1. Meni se u GTA:SA slika "raspada" - wtf?
2. 9400GT je jača od 8800GT jer je broj veći.
3. Ograničavanje downloada na 100kBs na vezi od 700kBs jer mu je rekla teta da inace uzasno steka a tri osobe koriste torrent ogranicen na 100kBs.
4. Zašto ti imaš debeli kompjuter?
5. Kupuje Trustove zvučnike od 50kn da bi zamijenio neke no-name od 50kn usprkos šta ima kvalitetni 2.1 set i ja mu donio RCA na 3.5mm adapter.
6. Neda stavit nativnu rezoluciju jer su mu onda stvari zgnječene.
3.000 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
15 godina
protjeran
vedrann kaže...
EZY-E kaže...

ne, rjesava krizaljke samo iz vecernjeg i jutarnjeg a tamo koliko znam nema rjesenja :P

15 godina
EZY-E kaže...

ne, rjesava krizaljke samo iz vecernjeg i jutarnjeg a tamo koliko znam nema rjesenja :P

Ne bih se sa tim složio. U večernjem pogledaj odmah ispod križaljke. U jutarnjem nekad ispod, a nekad sastrane.

Mrzim svoj nadimak!!!
16 godina
captain_soap_McTawish kaže...
EZY-E kaže...

Ne bih se sa tim složio. U večernjem pogledaj odmah ispod križaljke. U jutarnjem nekad ispod, a nekad sastrane.

To su rješenja od jučer

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
15 godina
mind_challenge kaže...

To su rješenja od jučer

Isto nije točno. Sad sam pogledao rješenja ispod križaljke u Večernjemu i tu pišu rješenja od danas.

Mrzim svoj nadimak!!!
15 godina
neaktivan

nemojte offtopicarit, rjesenja u vecernjemu su od danas, jel treba slika ? A za Jutarnji neznam.

PUC GA MEDO
14 godina
neaktivan

danas nešto radio preko command prompta i sjetim se svog prvog susreta sa računalom.

jedan dobar susjed [kojem sam i dan danas i do kraja života na tome zahvalan, stvorio mi je ljubav prema računalima] mi je dao prvo računalo, 386icu koju njegov sin više nije koristio jer je taman otišao na fakultet, bilo je to prije nekih 12-13 godina. sve fino pospajao, sve radi super, ali DOS, prvi pravi susret. i sad treba pokrenuti neku igru, nazove on sina da pita šro trebam ukucat, ja sam tipkao onako kako je on diktirao, dobio sam komandu u izgledu:  C:\CD GGGGGAGAAAAMAGAMMGGAMMEES

dobro da sam imao i malu plavu knjižicu sa uputstvima za DOS komande pa sam već nakon par dana pokrenuo Win 3.12, a nakon tjedan srušio sustav {#}

16 godina
OMG, 386 u 1999? pa onda je vec Pentium 4 kucao na vrata.
3.000 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
14 godina
neaktivan

nismo svi imali sreće imati nešto takvo kao desetogodišnjaci, pogotovo na selu, iskreno mi tako nešto nije ni bilo potrebno, ovako sam naučio raditi sa komandama a i neke temelje Windowsa {#}

16 godina
neaktivan
xhopeon kaže...

nismo svi imali sreće imati nešto takvo kao desetogodišnjaci, pogotovo na selu, iskreno mi tako nešto nije ni bilo potrebno, ovako sam naučio raditi sa komandama a i neke temelje Windowsa {#}

Ah, Windows 3.x, prvi sa BSOD-om xD

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
17 godina

imam ja jednu zgodnu od frenda još iz vremena kad sam išao u srednju..

ne znam točno cijelu priču ni kak smo uopće došli na tu temu al znam da je frend tvrdio da ako okreneš kućište na bok da će procesor radit brže zbog drukčijeg učinka gravitacije na sam procesor itd itd.. uglavnom, lom i prolom{#}

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina

Daleko najjači su mi ljudi, koji kad ih pitaš koju grafu imaju, kažu 256, ili 512.. {#}

14 godina
neaktivan
Technophreak kaže...

Daleko najjači su mi ljudi, koji kad ih pitaš koju grafu imaju, kažu 256, ili 512.. {#}

E to to , 95 posto mog razreda odgovara tako.

A dobro , nije bitno da li je sad u pitanju npr ATI X1300 sa 256 MB GDDR2 memorije ili je  u pitanju ATI HD 5670 512 MB GDDR5 , a tek ova svađa mi je bila najbolja između mene i mog frenda iz razreda.

Uglavnom , riknula mu grafička mislim nešto tipa nVidie 9600 GT , i sad on kaže da si je našao ATI-cu sa 2 GB ( naravno radi se o Hypermemory sistemu , sama grafa ima 1 GB vlastite memorije i to GDDR3 ako se ne varam ) i ja mu kažem , pa sad ti je izašla jedna ovako skroz oke kartica , jeftina , ali ima 4 GB i to GDDR5 memorije . On sav zapanjen količinom memorije pita model kartice i cijenu , a kad sam mu rekao da se radi o HD 6990-ici kojoj je cijena bila oko 5 tisuča ostao je bez riječi {#} .

Naravno , nisam ni ja opet gad od frenda pa sam mu pojasnio malo razliku između tih njegovih bajnih i važnih 2 GB GDDR3 memorije i npr te grafe šta smo uzeli , a to je bila nVidia 560 TI sa 1 GB GDDR5 memorije ( MSI-eva ) .

Jedan manje koji neče reći da ima grafu od 512 nego će reći točan model , količinu te tip memorije .

{#}

Jack Daniels is the way to go !
15 godina
ma najzalosnije je kad kazem jednoj osobi da prebaci jednu mapu u "C:" a ona nezna gdje je to.. da stvar bude gorja, ta osoba ide u 3. razred elektrotehnicke skole - smjer tehnicar za RACUNALSTO!!
Tko se zadnji smije, nije skužio!
15 godina

dogodilo se neki dan.... fail od moje stare, slika govori tisuću riječi {#}

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
17 godina
odjavljen

Ja sam tehničar računalstva (upravo završio) ali sam kolegama iz razreda servisirao računala. FAIL?

Toliko o njima i računalima...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 20:45 (Kordy).
16 godina
neaktivan
sisko93 kaže...
ma najzalosnije je kad kazem jednoj osobi da prebaci jednu mapu u "C:" a ona nezna gdje je to.. da stvar bude gorja, ta osoba ide u 3. razred elektrotehnicke skole - smjer tehnicar za RACUNALSTO!!

Žalosno ali ni to nije ništa čudno.

Daju ti knjige u ruke i samo uči napamet i sve pet, da sutra možeš upisat svaki fax, ali opet će ti netko pretipkavati seminar jer je tebi to ipak prekomplicirano (tako je bilo u moje vrijeme sada dali je državna matura išta promjenila ne vjerujem).

Na prvoj godini faxsa napisao sam seminar jednoj curi i sad problem mi ga je poslati jer cura ne zna otvoriti mail... A budite uvjereni da ima fejs i negdje 1500 prijatelja. Čak mi je i žao tračati curu ne idemo na informatički fax ali to je ipak neka opća kultura. Ali sve super prošli sam mjesec zaradi 350 kn na seminarima.

Evo još jedna s fax-a. Sjedne lik na računalo i upali firefox i otvori mu se početna stranica firefox-a (znači pretraživač samo s firefox logom). Lik prvo u google.hr otvori stranicu s rezultatima ode na google, u google upiše index.hr otvori stranicu s rezulatatima i onda otvori index.hr. Ja pizidim jer nevjerujem, ali nisam ništa rekao.

Ne znam kojom nesrećom sam morao zvati tehničku podršku, uglavnom javi se neka ženska i sada došli smo do toga da mi mora dati broj i sad ona diktira 0385.... ja zapišem i ponovim za njom te brojeve osim 0385 kad me ona prekine "ne nije: 0385..." ja kažem aha pa dobro ali ovih 385 mi ne treba zovem iz hrvatske shvaćate. "Pa dobro gospodine ali broj vam je 0385..." -ok hvala i poklopim.

Dok sam radio praksu u jednom servisu zove lik i kaže di je moj tv. Ja mu kažem nemam pojma ovdje sam na praksi, a čak i da radim prvo mi se morate predstaviti ovako di je moj te tv mi ništa ne znači. Dobro predstavi se on i opet di mi je tv? Ja kažem sada ću provjeriti samo nazovite kasnije ili mi date broj. Ok on poklopi ja zovem šefa kaže poslali su tv na servis u Zagreb. OK. Zove lik nakon 10 minuta opet "Gdje mi je tv". Kažem na servisu u Zagrebu je. "Nemoj mi lagat što si mi napravio s tv-om" - Gospodine smirite se molim Vas ja ovdje nisam ni bio kada je došao vaš tv, znam samo ono što su mi rekli. "Nemoj lagat zvaću ti policiju" i poklopi. Za 5 minuta zove me njegova žena- koja je bila malo razumnija, pa se nekako dogovorimo da dođu stura i razgovaraju s šefom.  Da ne duljim došli su sutra i tv i šef (valjda zajedno iz Zagreba nemam pojma) i to nekih pola sata prije nego što će lik doći sa ženom i sad on dođe i sve lijepo mi to obavimo- "evo tu Vam je tv, radi, ako bude bilo ikakvih problema...". Uzme on tv i onako pita s kime sam ja to razgovarao preko telefona. Ja kažem sa mnom na što će on "imaš sreće mogo' sam ti policju zvat!" - Doviđena... gospodnine.

...Moš mislit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 23:52 (Xanzzu).
16 godina
govorim ja svom frendu ima gts 250 i kazem mu da ima dx 10 da je to staro vec za nove igrice ,da vec ima dx 11 a kaze mi on da ce ga skinut pa samo instalirat
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
14 godina
neaktivan

Kazem ja svom frendu moja maticna podrzava crossfireX, a on meni kaze to je glupa igrica HAHA ;)

15 godina

Frend uzima novi PC, sad se on uživia priča cilo vrime. Uglavnom priča gluposti a ja samo potvrđivam i pravi se da zna puno. Uglavnom, vrhunac je bio kad je na propyx testu iz informatike označio RAM utore na PCI utorima, a utor za grafičku karticu gdje su rami.

I don't give a fu*k
15 godina
neaktivan

Dobio moj rođo komp.

I sad ja njega pitam:Kakav je komp,kolko memorije,procesor i to?

ON:Memorije 2.3 mb,hdd 250 ghz i neka grfa 500w.

Hahahahahahahahahahahah

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 22:27 (Intelovac123).
15 godina
protjeran

Evo maloprije.

Opet kažem, više žalosno nego smješno... Opet kažem, više žalosno nego smješno...
Moj skypename: benocplusplus
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice