Zyxel

poruka: 4
|
čitano: 1.461
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zyxel

Dan ljudi,majstori,samouki hakeri i ostali narode,imam zyxel,navukli me na potpisivanje ugovora,taman izadje leto dan garancije i prdne zyxel.

Radi se o slijedećem,saki ,ali saki put kad se spajam na internet,otvori Bongo Network konekšon i stiskaj Repair dok ne dobiš vezu.

Na T-com stranici ,postavke modema sa žicom napravim sve po njihovom,opet ništ,srušim windowse,se radi ,internet - ništ,zovem

t-com jedva dobim,oni vele modem u banani,e sad kaj napravit,ak je kupnja drugog modema baš nužna kaj se mora pazit pri kupnji....

a da ovaj probam na wrissles ono bez žice...ajde pomoć molim, fala.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Zyxel
BONGOtheKING kaže...

Dan ljudi,majstori,samouki hakeri i ostali narode,imam zyxel,navukli me na potpisivanje ugovora,taman izadje leto dan garancije i prdne zyxel.

Radi se o slijedećem,saki ,ali saki put kad se spajam na internet,otvori Bongo Network konekšon i stiskaj Repair dok ne dobiš vezu.

Na T-com stranici ,postavke modema sa žicom napravim sve po njihovom,opet ništ,srušim windowse,se radi ,internet - ništ,zovem

t-com jedva dobim,oni vele modem u banani,e sad kaj napravit,ak je kupnja drugog modema baš nužna kaj se mora pazit pri kupnji....

a da ovaj probam na wrissles ono bez žice...ajde pomoć molim, fala.......

kaj nitko baš ništ nezna buuuuuuuu

15 godina
neaktivan

Obavezno odnesi modem kod nekog frenda koji ti takoder ima ADSL-kod tcoma i tamo ga provjeri s njegovim (frendovim) postavkama. Mene su tako nasanjkali i navukli na produzenje ugovora jer sam bio mulac i vjerovao im na rijec da je modem krepao. A problem je bio kod njih koji se, gle cuda, rijesio sam od sebe kad sam produljio ugovor (ne moram ti ni reci da se ispostavilo da modem nije bio u kvaru, ali sada imam novog siemensa pa se ne zalim previse).

Sada imam dva ispravna modema Smijeh

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 18:33 (rustweaver).
15 godina
neaktivan

fala danas bum to i napravil,ma t-comova gamad da tak moram reč,fuj ih bilo,fala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice