Wireless-spajanje preko tableta

poruka: 22
|
čitano: 19.307
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Treba mi uskoro stići Huawei Media Pad 7 lite tablet.

Uskoro idem u bolnicu pa da si skratim bolničke dane,trebat ću internet. :D

Kako da ja njima upadnem na internet(nadam se da smijem postavljat ovakva pitanja),što mi sve treba i kako?

0 0 hvala 0
14 godina

Pokušaj bezbroj raznih kombinacija? npr. 123456 ( najčešća šifra ) i sl.

Pitaj nekog tko je prije tu ležao jel zna šifru?

Ljubazno zamoli nekog djelatnika za šifru?

Vidio sam puno onih Wi-Fi Hacker aplikacija na Play Storeu, ali nijedna ne radi. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Wireless-spajanje preko tableta
Josip_cobra kaže...

Treba mi uskoro stići Huawei Media Pad 7 lite tablet.

Uskoro idem u bolnicu pa da si skratim bolničke dane,trebat ću internet. :D

Kako da ja njima upadnem na internet(nadam se da smijem postavljat ovakva pitanja),što mi sve treba i kako?

Zaboravi na hackerski upad. Probaj sofisticiraniji pristup, šarmirati sestre ili doktorice da dobiješ pristupnu šifru, probaj i s doktorima, ništa ne možeš izgubiti.

Da ne trkeljam previše, nabavi smartphone koji ima mogućnost Hot-Spota i tvoj problem je riješen.

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan

Nema se para za smartphone. :D

Šta nije hot spot samo na nekim određenim lokacijama ili se varam?

14 godina

Mislim da na boljim smartphoneima imaš opciju kad ih rootaš da ga koristiš kao HotSpot.

Mario će me ispravit ako se varam. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
Tomek.Klc kaže...

Mislim da na boljim smartphoneima imaš opciju kad ih rootaš da ga koristiš kao HotSpot.

Mario će me ispravit ako se varam. :)

Ma imaš ju defaultno samo je trebaš omogućiti (iamo sam ju na Wildfireu a imam ju i na iPhoneu).

13 godina
neaktivan

Jel se može to i sa tabletom(android je)?

0 0 hvala 0
17 godina

na gsm areni piše da u njega ide mini sim. Pa onda pukneš u njega mini sim, kupiš internet paket i to je to koliko ja znam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 0:35 (denix).

0 0 hvala 0
14 godina
Istina.
Taj tablet ima 3g. U prijevodu, platiš nekih 50kn ( ovisi o tarifi i operateru ) i miran si za vrijeme boravka u bolnici, čak i dulje.
13 godina
neaktivan

No kakva je brzina?

Nadam se da mi nece učitvati običnu stranicu par min.

HVALA!

0 0 hvala 0
17 godina
Josip_cobra kaže...

No kakva je brzina?

HVALA!

ovisi o jačini signala

15 godina
Josip_cobra kaže...

No kakva je brzina?

HVALA!

pa ako je dobar signal, nebi trebalo biti problema, a ionako drugog izbora nemaš. Samo uzmi karticu i aktiviraj onoliko koliko misliš da ćeš potrošiti. I za svaki slučaj upitaj nekoga tamo za wireless, možda netko i zna pa nećeš trebati trošiti lovu sa kartice.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 4:48 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

Hvala svima!! :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Josip_cobra kaže...

Hvala svima!! :D

Ide ti obićna sim kartica u MediaPad 7 Lite jer ga ja imam i stavio sam karticu obićnu ne mikro sim.

Poželjno je stisnuti HVALA
13 godina

u bolnicama nema wifija zbog medicinskih uređaja. sve je spojeno lanom. možeš ti prokrijumčarit neki router i spojit ga u slobodnu lan utičnicu i to je to. ili uzmi usb wifi karticu, spoji je na njihov komp, napravi hot spot i eto neta

0 0 hvala 0
15 godina

Ne ide to baš tako. Sigurno ćeš se spojiti na LAN utičnicu i imati izlaz na Internet. Prije svega neće moći ni prismrditi u lokalnu mrežu.Najsigurniji način je korištenje mobilnog interneta.

13 godina

a znam da nije baš tako jednostavno ali vrijedi probat. ali da će se nakačit na wifi od bolnice to može zaboravit jer bolnica nema wifi. ofc, sigurna solucija je mobilni net. za 70 kn imaš gigu prometa i ako još imaš carnet account onda imaš 2 gb za 70 kn (vip broadband - na bonove bez pretplate). tu tarifu ja koristim i ok je za ono malo što na mobu sam na netu

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pozdrav ekipo . imam jedan problem . kupio sam tablet ZEPAD kad sam bio u Afganistanu . Tamo sam se bez problema spajao Wi-Fi mrezu  ali sad kod kuce u Hrvatskoj nemogu se spojiti TJ: spojim se na mrezu pokazuje da je spojen i da je signal odlican i pun ali na signalu u postavkama se nalazi katanac zakljucan . I nemogu nikako da ga maknem i nemogu se spojiti na internet. molim vas pomoc????????????????

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Klikni na katanac i upiši wep/wap key svoje mreže koju imaš .

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
jesam i pise da je spojeno i trazi mi lozinku mreze i upisem ali nece opet.
11 godina
neaktivan

jesam i upisem lozinku ali opet nece

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam prenosnik sa win 8 i ne mogu se na njega prikljuciti bezicno.pisem i dns server is not resopnding...svasta sam vec probao i rucni unos ip i sve ali nista.racunalo prepoznaje mrezu ali mi pise ograniceno i ne mogu na net

t12matijaCRO

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice