Wireless i "normalno"

poruka: 5
|
čitano: 1.103
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Wireless i "normalno"

dakl, imam jedno pomalo čudno pitanje i nadam se da se to može. imam t mobile internet i ruter speedtouch 780. moje računalo na ruter je spojeno "normalno", tj kabelski (sa kabelom). sestra ima laptop i koristi moju/našu mrežu, odnosno preko wirelesa se spaja na ruter. mene zanima, pošto smo na istoj mreži (ona wireless, ja kabelski) mogu li ja nekako gledati što ona radi na internetu, koje stranice gleda i slično!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Wireless i "normalno"
leotom kaže...

dakl, imam jedno pomalo čudno pitanje i nadam se da se to može. imam t mobile internet i ruter speedtouch 780. moje računalo na ruter je spojeno "normalno", tj kabelski (sa kabelom). sestra ima laptop i koristi moju/našu mrežu, odnosno preko wirelesa se spaja na ruter. mene zanima, pošto smo na istoj mreži (ona wireless, ja kabelski) mogu li ja nekako gledati što ona radi na internetu, koje stranice gleda i slično!

ne

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
odjavljen
Wireless i "normalno"

Wireshark

Oh da, prisluškivanje prometa (koji nije tvoj) je ilegalno.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Wireshark

Oh da, prisluškivanje prometa (koji nije tvoj) je ilegalno.

Da, vrlo preporučljivo je govoriti nekome (pretpostavljam nekom klincu) da je špijunirane vlastite sestre nešto što može raditi...{#}

I da,što misliš, kakvo znanje ima netko tko piše " "normalnoo" spajanje" , da uopće ima mogučnosti da napravi takvo nešto?

Uglavnom, okani se ćorava posla {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
odjavljen

Uglavnom, nek se zabavlja :D. Ionako capture neće znati pokrenuti a o interpretaciji dobivenih podataka da i ne govorimo {#}

http://nighthawk-software.blogspot.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice