dakl, imam jedno pomalo čudno pitanje i nadam se da se to može. imam t mobile internet i ruter speedtouch 780. moje računalo na ruter je spojeno "normalno", tj kabelski (sa kabelom). sestra ima laptop i koristi moju/našu mrežu, odnosno preko wirelesa se spaja na ruter. mene zanima, pošto smo na istoj mreži (ona wireless, ja kabelski) mogu li ja nekako gledati što ona radi na internetu, koje stranice gleda i slično!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dakl, imam jedno pomalo čudno pitanje i nadam se da se to može. imam t mobile internet i ruter speedtouch 780. moje računalo na ruter je spojeno "normalno", tj kabelski (sa kabelom). sestra ima laptop i koristi moju/našu mrežu, odnosno preko wirelesa se spaja na ruter. mene zanima, pošto smo na istoj mreži (ona wireless, ja kabelski) mogu li ja nekako gledati što ona radi na internetu, koje stranice gleda i slično!
ne
Wireshark
Oh da, prisluškivanje prometa (koji nije tvoj) je ilegalno.
Wireshark
Oh da, prisluškivanje prometa (koji nije tvoj) je ilegalno.
Da, vrlo preporučljivo je govoriti nekome (pretpostavljam nekom klincu) da je špijunirane vlastite sestre nešto što može raditi...
I da,što misliš, kakvo znanje ima netko tko piše " "normalnoo" spajanje" , da uopće ima mogučnosti da napravi takvo nešto?
Uglavnom, okani se ćorava posla
Uglavnom, nek se zabavlja :D. Ionako capture neće znati pokrenuti a o interpretaciji dobivenih podataka da i ne govorimo