Tele2 20GB za 100kn

poruka: 4
|
čitano: 6.518
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Tele2 20GB za 100kn

Ovako malo gledam ovaj TELE2 mobilni internet 20GB za 100kn, živim u Karlovcu, udaljen sam cca. 10 km od centra grada (na selu).

Sada me zanimaju vaša iskustva sa tim mobilnim interneton, kakav je ping, jel bi ja imal neku pristoju brzinu na ovoj udaljenosti, kakva je stabilnost takvog interneta itd.?

Tele2 ima 3 modema (stika) u ponudi, dva koštaju 95 kn, a treći 295 kn, sada jel se isplati uzimat ovaj skuplji?

EDIT: Gledal sam onu kartu pokrivenosti i prema karti ja bi imal brzinu oko 7 mb/s, sada ne znam koliko je to istina.

http://www.tele2.hr/mobilni_internet/podatkovne_tarife_mobilni_internet_pretplata.html

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 18:29 (Valentin17).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Tele2 20GB za 100kn
Valentin17 kaže...

Ovako malo gledam ovaj TELE2 mobilni internet 20GB za 100kn, živim u Karlovcu, udaljen sam cca. 10 km od centra grada (na selu).

Sada me zanimaju vaša iskustva sa tim mobilnim interneton, kakav je ping, jel bi ja imal neku pristoju brzinu na ovoj udaljenosti, kakva je stabilnost takvog interneta itd.?

Tele2 ima 3 modema (stika) u ponudi, dva koštaju 95 kn, a treći 295 kn, sada jel se isplati uzimat ovaj skuplji?

EDIT: Gledal sam onu kartu pokrivenosti i prema karti ja bi imal brzinu oko 7 mb/s, sada ne znam koliko je to istina.

http://www.tele2.hr/mobilni_internet/podatkovne_tarife_mobilni_internet_pretplata.html

Kao prvo najbolje da probaš testno da vidiš kakav pokrivenost signala ako je kod tebe dobar i jak signal onda vrijedi uzet. Ima ljudi kojim se žale da su preslabi pokrivenost signala najčešće na selu. Bilo bi dobro da od frenda posudiš USB stick tele2 i malo istražiš kakav je signal ako se zadovoljava kod downloada, učitavanje youtube i sl. Akokod tebe hvata siignalom UMTS/HDSPA ili 3G to svako isplati uzimat.

Meni na selu pokrivenost VIp signala je 50 %, a signal s usb sticka ja hvatam samo EDGE tehnologijom ali kod HDSPA nekad se javi a nekad ne. Jedina mana kod VIPov  EDGE signala to što usporava kod downloada i učitavanje youtube jer se jako dugo učitava. Ja sam prije 2 mj testno probao sa usb stickom T-mobile signalom sa usb stickom i iznenadio sam vrlo jak signal i kod mene odlično pokriven T-mobile signalom kod HDSPA sam mogao download tako brz i kod youtube vrlo brzo učitava.

Svako mjesto ovisi o jačini signala.

14 godina
Tele2 20GB za 100kn

A nemam baš nikoga tko ima taj tele2 mobilni internet, to sam i mislil da bi brzina mogla bit problem.

Vidil sam u uvjetima korištenja da se može vratit u roku 8 dana bez naknade, valjda platiš nešto prometa kaj si potrošil.

Pa ako nikako drugačije ne bude išlo napravit ću tako.

Valentin

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Tele2 20GB za 100kn
Valentin17 kaže...

A nemam baš nikoga tko ima taj tele2 mobilni internet, to sam i mislil da bi brzina mogla bit problem.

Vidil sam u uvjetima korištenja da se može vratit u roku 8 dana bez naknade, valjda platiš nešto prometa kaj si potrošil.

Pa ako nikako drugačije ne bude išlo napravit ću tako.

Imam ga ja :) Pre super ti je, moram priznat! Otidi u tele2 centar i oni ti recu maksimalnu brzinu! U mene je 98% 3G signal jer im je antena 4-5 zgrada od mene! Stvarno mi se isplaatilo  :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice