T-com ne prihvaća korisničke podatke

poruka: 3
|
čitano: 2.029
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
T-com ne prihvaća korisničke podatke

Danas sam probao vidjeti koliki mi je računa za telefon, ja se pokušavam prijaviti, ono piše da ti podaci ne postoje. Zatim sam otišao na rubriku izgubljno korisničko ime i lozonku, to uredno ispunim i oni meni bace da ti podaci ne postoje ja prijr tjedan dana sam se na tu istu lozinku i isto korisničko ime prijavio i ono je funkcijoniralo a sada mi neće ni pod mojim imenom i prezimenom nači. Bi li tko znao u čemu je caka? Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
RE: T-com ne prihvaća korisničke podatke
Alem6 kaže...

Danas sam probao vidjeti koliki mi je računa za telefon, ja se pokušavam prijaviti, ono piše da ti podaci ne postoje. Zatim sam otišao na rubriku izgubljno korisničko ime i lozonku, to uredno ispunim i oni meni bace da ti podaci ne postoje ja prijr tjedan dana sam se na tu istu lozinku i isto korisničko ime prijavio i ono je funkcijoniralo a sada mi neće ni pod mojim imenom i prezimenom nači. Bi li tko znao u čemu je caka? Hvala unaprijed

Nazovi T-Com korisničku službu pa pitaj. Može biti da nešto rade na sustavu za promjenu računa, pa da je privremeno nedostupan.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
neaktivan
RE: T-com ne prihvaća korisničke podatke
Caka je u tome da se vjerojatno nisi registrirao na moj t-com ili kako se vec zove, a trebao bi...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice