Moze li mi neko pomoc? prije brzina interneta mi je bila 700 kb/s a sad mi je na 240 i nest sitnog. gledam onaj speedtest piše "2.37 Mbps" to je negdje 250. mjesecno mi internet skupa sa maxtv-om dođe 700-800 kuna. Sto se to desava? btw koristim Wireless
T-Com Internet
- poruka: 19.965
- |
- čitano: 7.125.193
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
udi u ruter stavi wpa2 i dugu lozinku, nemas flat? Ako nemas udi u korisnicke stranice t-coma logiraj se i vidi koliko je podataka preneseno.
Ekipa imam pitanje-2,ovakbili su mi iz t-coma doma oni što idu okolo i navlače ljude i sada moji su potpisali za nekakav internet putem "satelita" i max tv,sad mene zanima kako se ponaša taj internet putem satelita? Jer nevjerujem previše njima,dali ima pucanja interneta,padanja brzine i ostalih gluposti? I taj max tv isto tako kako se ponaša?
Valjda je bio problem s internetom pa ti je sad maxtv preko satelita? Daje uopće t com internet preko satelita? Ako i daje onda je veliki ping jer mora signal proći put do satelita pa nazad dole pa do servera i opet tako nazad do tebe.

VAŽNO
Ukoliko je netko uzimao neki od promotivnih paketa koji su sada na raspolaganju (MAX3S 299kn, MAX2S 215kn) obavezno neka provjeri koji paket podataka ima aktivan. Naime, našao sam se u sljedećoj situaciji, 28.05. sam se prebacio na max3s paket (prije sam imao samo obično odvojeno maxadsl flat 10mbit i halo 60), i prebacio sam se na taj paket za 299 kn, sve isto samo dobivam još i maxtv. Stvar se razvijala ovako. Neki dan došao kući i nije radio adsl, sve normalno kao spojeno ruter skroz normalan sve spojeno ali internet radio nije, nazvao sam službu za korisnike i kaže meni čovjek GOSPODINE VAMA JE AKTIVAN PAKET OD 1GB, VI STE POTROŠILI VEĆ PREKO 40 pa smo Vam onemogućili pristup, ja kažem to je nemoguće prebacio sam se na max3s paket koji je u promotivnoj ponudi sa flat opcijom, i onda je on to provjeravao čekao sam dobrih 20 minuta da to sve provjeri, onda se ispričao i kaže da me sustav automatski prebacio na 1GB promet podataka. Morao sam pisati žalbe i zvati na račune da se sve to riješilo i odbilo tih oko 800 kn sa računa. Pa da vam slučajno ne dođe veliki račun i imate problema kasnije, provjerite to.
Trebam pomoc. Flashao sam dd-wrt na sy763 i usred flasha se nesto dogodilo na windowsu i nije prepoznao ruter vise, odnosno izbacilo ga je nesto. I sad hocu pristupiti ruteru na laptopu i pise Fail UI. 404 file not found. Izgleda da je nesto otislo skroz krivo i kako da sad vratim u normalu sve? Reset tipka ne radi kako spada uopce ne reagira.
danas narucen max2 paket od tcoma, sve skupa 215 kuna sa 10mb download... trebao bi bit spojen iza 6.7 pa budem javio kvalitetu i isplativost uzimanja.
Čitaj bolje, kad mijenjaš samo brzinu interneta imaš 2 mj promo 10 mbit, no u tom MAX3 paketu imaš je cijelo vrijeme trajanja ugovora, spomenuto je već x puta u ovoj temi.
postoji li mogućnost da raskinem sad ugovor što imam za net paket S znači preko usb sticka net da mi ne naplata raskid, imao bi i dalje samo ne više ugovornu obvezu :D
sad sam tipkao sa korisničkom službom i veli teta da ne mogu uzeti max2 S . Trenutno imam posebno internet i telefon,a htio sam objediniti te dvije usluge...evo što kaže :
ako pitaš za ovaj promotivni paket MAX2 S plus dodatne opcije, radi se o paketu za nove korisnike koji još nemaju neku od naših usluga. Imaš li već neke naše usluge, da provjerimo kakve pogodnosti ti možeš aktivirati po svom broju?
...
Nažalost nisi u mogućnosti iskoristiti ovaj posebni MAX2 S paket, ali ako želiš možemo ti aktivirati promo brzinu od 5 do 10 Mbit/s na 2 mjeseca besplatno. Samo nam javi svoj OIB.
Muljaju te
Sada sam pitao u vezi iskljucenja pa ukljucenja optike cisto da ne placam kada me nema ovdje, znaci godisnje u t-coma optika moze biti iskljucena max 3 mjeseca sto je da ne kazem sto. Što je s ljudima koji putuju vanka, koji rade vanka pa se vrate svako par mjeseci itd? Neznam zasto je problem iskljuciti optiku prije nego sto odem i ukljucit je kada ih zazovem na telefon. Necu prijeci na drugi isp i bit ce super, a ovako kao da te se zele rijesiti ili prisiliti da placas optiku cak i kada nisi doma. (nemislim doma par sati ili dana nego mjeseci).
Muljaju te
Zapravo, ne muljaju... Odnosno polovično muljaju. Moguće je da postojeći korisnik aktivira MAX2 S paket. Ali cijena nije 215kn za do 10 Mbps, nego čak 241kn za do 4 Mbps! Tako da opet fuckaju stare i vjerne korisnike.
A ništa, čekamo dalje neku razumnu ponudu.
nazovi ili chataj opet, mozda ako se netko drugi javi, taj će popustit i dat ti za 215 kn taj paket. budi uporan!
Muljaju te
Zapravo, ne muljaju... Odnosno polovično muljaju. Moguće je da postojeći korisnik aktivira MAX2 S paket. Ali cijena nije 215kn za do 10 Mbps, nego čak 241kn za do 4 Mbps! Tako da opet fuckaju stare i vjerne korisnike.
Ne, to nije isto, 241 kn je MAX2 L, a on ima flat razgovore unutar fiksne mreže a ne 60 min.
Muljaju te
Ne, to nije isto, 241 kn je MAX2 L, a on ima flat razgovore unutar fiksne mreže a ne 60 min.
Unutar T-ht mreže ili baš unutar fiksne mreže? Mislim, nije da mi to nešto znači. Malo telefoniram. Više bi me zanimalo ovo što nude novim korisnicima za 215 kn. Ali ne daju.
Unutar HT fiksne mreže, a kaj se tiče MAX2 S, daju i postojećim samo treba bit uporan. (ne nudi se proaktivno ali se može aktivirati)
Ja sam ga dobio tako da znam da sigurno može i za "stare" korisnike
Aha, onda sam naletio na glupana u službi za korisnike. Zaboravio sam na tu "caku". Ništa, idem zivkati dalje u nadi da ću naletiti na nekoga normalnog. Bar je besplatan telefon.
Piše li njima (prilikom novog pozivanja) da sam se ja već raspitivao prije par minuta/sati/dana?
Piše, svaki poziv je zabilježen
Očito da jest. Sad sam zvao opet...opet "uništa"! "Nažalost, to je ponuda samo za korisnike koji prelaze sa drugih mreža...blah-blah...ali vi možete uzeti MAX 2 L..."
Hah, koji su to likovi. Nekome daju uključiti paket, nekome ne. Evo mene su prebacili na MAX3 S paket uz flat i 10mbit bez da sam ih zvao, sve smo se dogovorili preko fejsa. Da mogu, oni bi sigurno i telepatski sklapali ugovore s korisnicima XD
Očito da jest. Sad sam zvao opet...opet "uništa"! "Nažalost, to je ponuda samo za korisnike koji prelaze sa drugih mreža...blah-blah...ali vi možete uzeti MAX 2 L..."
nevrijedi vam zvati ponovno, posto je to istina sto vam govore, sam radim tamo tako da vam je to pouzdana informacija, bilo tko vam drugi to napravi, krivo je napravio i navjerojatnije ce doci do toga da ce biti stornirano i vraceno na stari paket..
nevrijedi vam zvati ponovno, posto je to istina sto vam govore, sam radim tamo tako da vam je to pouzdana informacija, bilo tko vam drugi to napravi, krivo je napravio i navjerojatnije ce doci do toga da ce biti stornirano i vraceno na stari paket..
E, super! Hvala. To mi je vrlo korisna informacija. Sad lijepo produžim ugovor za MAX ADSL na godinu dana, uštedim dvadesetak kn mjesečno i navodno onda mogu kupiti onaj mob za 99 kn? Pošalju li mi novi router?
Mob ti ide za produženje brzine na 2 god, 199kn ak si na 4mbit i 99 kn ak si na 10mbit. Router se ne šalje novi, jedino ak ti ne radi.
Možda se odvažim na Iskon DUO Funky
Ako odustanem od toga unutar tri mjeseca, koliko mi je omogućeno bez ikakve naknade, pitam se bi li mi tada T-com ponudio MAX 2 S...
meni su isto danas preko fejsa aktivirali MAX2S opciju kao postojećem korisniku sa 10mbita za 215kn na 24 mjeseca i još sam uzeo mobitel
ako imate problema s tcomom ovako se rješava :D