Stick2CARNet,postavke na androidu

poruka: 4
|
čitano: 2.598
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Stick2CARNet,postavke na androidu

Ovako imam mobitel gigabyte maya m1 v2 s dual simom, android 4.2.1  i mobilni internet od t-mobile-a preko CARNeta 20 GB. Zanimalo bi me koje postavke trebam upisati.

Kod kuće koristim wifi, dok sam mobilni internet uzeo prije 2 godine radi laptopa, kada bi se mogao spojiti na internet preko mobitela to bi mi se više isplatilo nego uzimati 1 GB za 50 i nešto kuna, pošto nema svugdje kafića.

ime: Carnet
APN: carnet.apn
Proxy: nije postavljeno
Port: nije postavljeno
Korisničko ime: xxxxxxxx @xxx.hr
Zaporka: xxxxxxxxx
Poslužitelj: nije postavljeno
MMSC: nije postavljeno
MMS proxy: nije postavljeno
MMS priključak: nije postavljeno
MCC: 219
MNC: 01
Vrsta provjere autentičnosti: nije postavljeno
Vrsta APN-a: nije postavljeno
APN protokol: IPv4
Protokol APN-a za roming: IPv4
Nositelj: Neodređeno

Ili ima neki program na marketu poput t-mobile internet managera za skinuti.

potpis

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Stick2CARNet,postavke na androidu
cromix kaže...

Ovako imam mobitel gigabyte maya m1 v2 s dual simom, android 4.2.1  i mobilni internet od t-mobile-a preko CARNeta 20 GB. Zanimalo bi me koje postavke trebam upisati.

Kod kuće koristim wifi, dok sam mobilni internet uzeo prije 2 godine radi laptopa, kada bi se mogao spojiti na internet preko mobitela to bi mi se više isplatilo nego uzimati 1 GB za 50 i nešto kuna, pošto nema svugdje kafića.

ime: Carnet
APN: carnet.apn
Proxy: nije postavljeno
Port: nije postavljeno
Korisničko ime: xxxxxxxx @xxx.hr
Zaporka: xxxxxxxxx
Poslužitelj: nije postavljeno
MMSC: nije postavljeno
MMS proxy: nije postavljeno
MMS priključak: nije postavljeno
MCC: 219
MNC: 01
Vrsta provjere autentičnosti: nije postavljeno
Vrsta APN-a: nije postavljeno
APN protokol: IPv4
Protokol APN-a za roming: IPv4
Nositelj: Neodređeno

Ili ima neki program na marketu poput t-mobile internet managera za skinuti.

Koliko ja znam, to ne radi. Analogni problem sam opisao ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/vip-carnet-android-nemoguca-misija/153814.aspx

Nitko ga nije uspio riješiti.

11 godina
neaktivan

Vidio sam prije tu temu ali nisam obraćao puno pozornosti pošto se radi o vipu. Hvala ti.

Imam onda drugo pitanje, slijedeći mjesec mi ističe ugovor, mogu li onda uzeti tarifu za mlade, mislim može li se preko nje povezati. Inače mislim da će t-molbile stvarno opravdati nadimak t-shit.

potpis
17 godina
cromix kaže...

Vidio sam prije tu temu ali nisam obraćao puno pozornosti pošto se radi o vipu. Hvala ti.

Imam onda drugo pitanje, slijedeći mjesec mi ističe ugovor, mogu li onda uzeti tarifu za mlade, mislim može li se preko nje povezati. Inače mislim da će t-molbile stvarno opravdati nadimak t-shit.

Nije problem u VIP-u nego u CARNetu, tj. nije čak toliko ni u CARNetu (oni su krivi utoliko što su izabrali jedan protokol), koliko u Androidu koji ima taj bug da se ovo ne dâ podesiti.

Naravno, ako uzmeš "regularnu" tarifu sve bi moralo raditi kako spada.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice