Imam routher D-link DSL-5847T i na njega spojeno stolno računalo. Tablet ima WiFi i htio bih imati internet na tabletu. Moram li sad kupiti Wlan ruther i maknuti D-link DSL-5847T tako da imam internet na tabletu i PC ili mogu li imati i D-link DSL-5847T spojen na PC na jednom utoru za telefonsku žicu,a Wlan ruther na drugom utoru za tel. žicu tako da imam dva ruthera koji su odvojeni jedan od drugog da li je to moguće tako napraviti. Gdje mogu kupiti Wlan ruther a da netrebam ga kupiti u T-comu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš za kupit polovan wlan router za 50ak kn . Dakle bitno je da ima na sebi antenicu i da može slat wlan signal po stanu .
A s tvojim TABLET se spojiš preko wlan veze na taj wireless router , dakle bežično u krugu do 300m.
kada kupim Wlan ruther negdje u dučanu da li uz njega dobijem i antenu za stolno računalo koje prima te signale od Wlan ruthera
kada kupim Wlan ruther negdje u dučanu da li uz njega dobijem i antenu za stolno računalo koje prima te signale od Wlan ruthera
pa stolno računalo ti je spojeno preko LAN kabela . Ne treba ti wlan kartica za njega?
Jedino ako želiš to stolno računalo spojiti bežično preko wireless, misliš ga negdje premjestiti i ne želiš vuci kabele onda si kupi wlan usb stick imaš vec od 40kn na njuskalu.
kaj nema neka antena koja se spoji na komp
kaj nema neka antena koja se spoji na komp
ovo ti je wlan usb kartica s antenom , to ti tako izgleda. Uštekaš u PC
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-wireless-kartica/171458.aspx
kad kod t-coma kupim WLAN router hoču li uz njega dobiti i Adapter ili ga moram naručiti posebno
Imam ti ja wlan router od T-com , ispravan i ima wireless . dam ti ga za 50kn , ja sam prešao na B-net pa mi ne treba.
Ako dobiješ ili kupiš router u T-com , dobiješ samo router.
Za wlan karticu koja ide na PC moraš se sam brinuti.
da li ima taj tvoj ruther priključak i za LAN kabel
da li ima taj tvoj ruther priključak i za LAN kabel
Ima 4 LAN porta , tako da preko LAN kabela spojiš s PC a wireless si konfiguriraš po volji , staviš vlastiti pass i ime mreže.
Onda se možeš spajat bežično s Tablet , mobitelima, laptopima itd.
Ako si u ZG , ja ti besplatno montiram i konfiguriram.
Imam stolno računalo i kupio sam tablet.Na internet sam spojen sa Lan rutherom D-link5847T. Ja bih sad kupio Wlan Ruter koji bi spijio na stolno računalo i da mi šalje signale na Tablet. Kako da usmjerim novi ruther. Što moram odabrati Dynamic ip ili static Ip Bridge Mode ili nešto sa Poap Imam od T-coma Maxadsl. Kada bi kupio u T--comu routher da li se svaki Wlan ruter može spojiti Lan kablom na stolno računalo, ako ne što im moram reći kakav hoču Lan +Wlan ili se to nekako drugačije zove.