Spajanje na internet preko printer utora

poruka: 6
|
čitano: 1.691
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Spajanje na internet preko printer utora

Pozdrav svima ..zanima me da li se mogu spojiti na internet preko utora u printeru jer mi je utor na maticnoj izgorija ,,,govorim o lan osmopinskom utoru .. hvalo .ante .molim vas za hitan odgovor

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Spajanje na internet preko printer utora

kratko i jasno, ne. Barem ne trivijalno :)

13 godina

Tehnički da, samo neznam di ćeš naći jedan LPT > 10 Mbit adapter...  Ono što sigurno možeš naći je USB > Ethernet adapter.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
neaktivan

nije on mislio spojit Ethernet adapter na LPT (to bi se još čak negdje i dalo nać), nego je mislio spojit printer koji ima vjerovatno USB i Ethernet interfejse... a to ne bude baš samo tako :)

15 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Pozdrav svima ..zanima me da li se mogu spojiti na internet preko utora u printeru jer mi je utor na maticnoj izgorija ,,,govorim o lan osmopinskom utoru .. hvalo .ante .molim vas za hitan odgovor

Ne znam. Ali nova 100 Mbit mrežna kartica je cca 30 kuna...

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
13 godina

5 puta sam čitao da bi došao do zaključka da je to možda ono što želi {#} Ja bi rekao da to neće baš ići, tj. barem onaj dio gdje mu printer glumi ruter {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice