Pozdrav ljudi. Imam problem s internetom tj. sa brzinom. Koristim T-Mobile web&walk mobile internet (usb huawei nez tocno koji model). Problemi su se poceli pojavljivati prosli tijedan. Naime kada se spojim na net otvara mi stranice po par minuta. Evo da dodem na forum, otvorim temu mi treba 10min. Koristim neki T-scrott program a spajam se preko Carneta...signal mi je cijelo vrijeme na90-98% hspa. Net sam uzeo u 4 mj. ove godine u paketu dobim 10Gb, nisam nikada jos prekoracio pa da mi smanje brzinu (mada mislim da mi ju ni nemogu smanjiti jer kada prekoracim limit placam extra). Kazem signal je full jak, ali ima gadnih peakova, npr malo skida p 15kbs pa onda skoci na 600 itd...probaoi sam se spajat sa Chromom, mozzilom, Int. expl. ali razlike nema...odvrtio par antivirusnih programa, defragmantirao hardove...ugl sve sto sam mislio da bi moglo stvarat probleme. Usb je na najbrzem portu spojen direktno iza na maticnu (tamo je od kada sam uzeo internet)...Speedtest mi pokrene pa me izbaci jer se nemoze spojit na server. svaki drugi put mi nece otvorit stranicu i pojavi se poruka da je veza sa netom izgubljena...Stvarno nebi se zalio da mi je signal slab ali kad vidite 98% HSPA a skida vam pjesmu po pola sata onda vam dode da...zanima me dal mogu zvat t-scrot i zalit se, jer stvar u usb-u ili cemu vec...mozda u nekim opcijama spajanja na net, mozda da kupim neki drugi "modem" pa sa njim probam?
Hvala