Problem sa spajanjem na bežičnu mrežu

poruka: 4
|
čitano: 2.627
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa spajanjem na bežičnu mrežu

Pozdrav!

Imam jedan vrlo neuobičajen problem. Naime , imam doma bežični ruter na koji sam već dosad cijelo vrijeme bio spojen sa laptopom koji pokreće Win7 i sve je bilo u redu. Jučer me nije htio automatski spojiti, pa sam pokušao ručno odabrati mrežu i spojiti. No kad stisnem "connect", zatvori prozorčić sa ponuđenim mrežama i ništa se ne događa, nema spajanja. Znači , vratim se u biti na isto, računalo pronađe mreže na koje se mogu spojiti i kliknem "connect" na domaću mrežu, i ništa. Pokušao promjeniti IP adresu kartice, disable/enable, troubleshoot, reinstalirao sam bežičnu karticu, nema što nisam probao... Da li se itko susreo sa sličnim problemom ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa spajanjem na bežičnu mrežu
mfilipan kaže...

Pozdrav!

Imam jedan vrlo neuobičajen problem. Naime , imam doma bežični ruter na koji sam već dosad cijelo vrijeme bio spojen sa laptopom koji pokreće Win7 i sve je bilo u redu. Jučer me nije htio automatski spojiti, pa sam pokušao ručno odabrati mrežu i spojiti. No kad stisnem "connect", zatvori prozorčić sa ponuđenim mrežama i ništa se ne događa, nema spajanja. Znači , vratim se u biti na isto, računalo pronađe mreže na koje se mogu spojiti i kliknem "connect" na domaću mrežu, i ništa. Pokušao promjeniti IP adresu kartice, disable/enable, troubleshoot, reinstalirao sam bežičnu karticu, nema što nisam probao... Da li se itko susreo sa sličnim problemom ?

A da pokušaš sa system restore na neki prijašnji dan? meni je nekad znalo pomoći, jer nikad ne znaš što je neki program u pozadini neprimjetno napravio! Također provjeri ruter i njegove postavke. Nekada provideri nešto udaljeno čačkaju po istima (firmware i sl.)

Sažetak prošlih izbora: kopanja ista, a svinje zamijenjene...
13 godina
neaktivan

Budem system backup vratio od dana kad sam instalirao friške windowse, to će rješit problem ;)

15 godina
Ugasi i upali ruter pa provaj onda.spoji se zicom i provjeri postavke za wireless
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice