instalirao sam nove windowse i ne mogu se spojiti na nikakvu mrezu,ni router mi nece ocitat kad se direktno spojim na njega pute wirelles kabla,pise cijelo vrijeme you are currently not connected to any networks.ima mozda tko kakav savjet?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde lupajte bezveze odgovore mozda nesta upali!
instalirao sam nove windowse i ne mogu se spojiti na nikakvu mrezu,ni router mi nece ocitat kad se direktno spojim na njega pute wirelles kabla,pise cijelo vrijeme you are currently not connected to any networks.ima mozda tko kakav savjet?
Ako si instalirao windowse, pogledaj u device manager dali ima žutog uskličnika? Ako ga ima znači da mu fali drivera.
fali mu drivera u svakom slucaju jer je nov laptop i mislio sam update napravit al nemogu uopce ni ruter ucitat,sta da onda skinem driver za mreznu pa inst i probam opet?
fali mu drivera u svakom slucaju jer je nov laptop i mislio sam update napravit al nemogu uopce ni ruter ucitat,sta da onda skinem driver za mreznu pa inst i probam opet?
Da, svaki slučaj provjeri koji je model tvog laptopa i tamo nađeš za određeni koji imaš instaliranog operativnog sustava (za tvoj OS). Pretpostavljam da si stavio sedmicu 32 bitna (x86) tada nađeš drivera koji fali za njega.
EDIT: Ako laptop nemože povezat za internet a možeš sa stolnog računalu skineš drivera i umetneš memori stick pa na lapu instaliravaš drivera.
x64,ko jos koristi 32 :)
x64,ko jos koristi 32 :)
Reci mi koji je marka i model laptopa?
toshiba l750d-16n win 7 ultimate x64
to care nasao sam i ja tu stranicu vec sam stavio da mi se skidaju driveri za wireles i modem ,ovo ostalo necu ni skidat napravit cu samo update jer je skoro 3 gib sve veliko
to care nasao sam i ja tu stranicu vec sam stavio da mi se skidaju driveri za wireles i modem ,ovo ostalo necu ni skidat napravit cu samo update jer je skoro 3 gib sve veliko
Slobodno skineš koje ti treba ali najbolje da sve skineš sve i pržiš na DVd tak da nemoraš iznova s neta skidat... Ako bude trebalo novu windowse a Dvd imaš spremljenog.
hvala na pomoci zivio ;)
hvala na pomoci zivio ;)
Ako sam pomagao dovoljnoda lupiš HVALA.... Sretno.