Uglavnom fkt nisam znao kako da sažeto stvorim naslov od ovog problema pa ne zamjerajte ako sam slučajno bio preopćenit u ovom.
Doma trenutno imam carnet (TRIO.CARNet Plus) koji mi normalno pokriva internet, tv i telefon i generalno gledajući sam zadovoljan s uslugom samo ja i skoro svi koje poznajem, a da posjeduju isti ovaj net kao i ja, nailazimo na jedan maaali problem..
S vremena na vrijeme nenadano se dogodi da nam internet jednostavno počne rikavat.. znači net se malo uspori, veza pukne, neko vrijeme se ne mogu ni connectirat na internet i onda nakon živciranja pregledavanja postavki 100 reseta gdje god to ima smisla se internet jednostavno mirakul popravi i vrati na staro. U carnet/iskon su mi rekli da nije problem u njima i njihovoj usluzi nego u mom laptopu -.-"? ... (tj. windows visti i 7) kažu da se na windows vista jednostavno redovito javlja taj neki error 815 (koji kaže da su korisnički podaci ukucani u broadband netočni ili da server nije odgovorio na pokušaj connectiranja) tj. da na windows 7 javlja neki 6nešto error koji je isto tako sličan ranije navedenom. Uglavnom njihova poruka dana je "jbg windows je buggan mi tu ništa ne možemo" ... Mene zanima kako i na koju foru ja mogu npr pola godine pokretat poprilično zahtjevne programe na net-u (tj. zahtjevne za vezu) kao torrent, CoD itd.. a onda bez ikakvih upozorenja imat maltene dial up vezu koja skoro nikad ne radi.. da se razumijemo da sam nešto ranije instalirao ili uvodio nekakve promjene i zamjene na windowsima fkt se ne bi bunio, ali usred godine da mi se ovako nešto dogodi i još da oni kažu da je to moji fail ili fail mog laptopa mi jednostavno nije jasno.