Problem net veze na carnetu (error 815)

poruka: 1
|
čitano: 1.412
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem net veze na carnetu (error 815)

Uglavnom fkt nisam znao kako da sažeto stvorim naslov od ovog problema pa ne zamjerajte ako sam slučajno bio preopćenit u ovom.

Doma trenutno imam carnet (TRIO.CARNet Plus) koji mi normalno pokriva internet, tv i telefon i generalno gledajući sam zadovoljan s uslugom samo ja i skoro svi koje poznajem, a da posjeduju isti ovaj net kao i ja, nailazimo na jedan maaali problem..

S vremena na vrijeme nenadano se dogodi da nam internet jednostavno počne rikavat.. znači net se malo uspori, veza pukne, neko vrijeme se ne mogu ni connectirat na internet i onda nakon živciranja pregledavanja postavki 100 reseta gdje god to ima smisla se internet jednostavno mirakul popravi i vrati na staro. U carnet/iskon su mi rekli da nije problem u njima i njihovoj usluzi nego u mom laptopu -.-"? ... (tj. windows visti i 7) kažu da se na windows vista jednostavno redovito javlja taj neki error 815 (koji kaže da su korisnički podaci ukucani u broadband netočni ili da server nije odgovorio na pokušaj connectiranja) tj. da na windows 7 javlja neki 6nešto error koji je isto tako sličan ranije navedenom.  Uglavnom njihova poruka dana je "jbg windows je buggan mi tu ništa ne možemo" ... Mene zanima kako i na koju foru ja mogu npr pola godine pokretat poprilično zahtjevne programe na net-u (tj. zahtjevne za vezu) kao torrent, CoD itd.. a onda bez ikakvih upozorenja imat maltene dial up vezu koja skoro nikad ne radi.. da se razumijemo da sam nešto ranije instalirao ili uvodio nekakve promjene i zamjene na windowsima fkt se ne bi bunio, ali usred godine da mi se ovako nešto dogodi i još da oni kažu da je to moji fail ili fail mog laptopa mi jednostavno nije jasno. {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice