Pozdrav svima!
Imam problem koji je moj internet operater (Amis) nazvao misterijom.
Radi se o optičkom internetu kojega već imam 1 i pol godinu.
Problem je počeo u 8mj. ove godine.
Internet radi, surfam i sve je u najboljem redu, skida filmove sve ostalo i nakon nekih 10 minuta, nekada duže internet padne.
Ali ne u smislu da nema konekcije, nego u smislu da ni jednu web stranicu nemogu otvoriti, a torenti se i dalje skidaju.
Web stranice ne mogu otvoriti ni preko kompa, ni laptopa ni moba.
Aplikacije na mobu poput facebook-a i whats app-a rade, ali jednostavno ne mogu surfati.
Imam njihov 3u1, telefon i tv rade odlično. Restartam ruter, i opet je ok 10min i onda opet isto.
Mislila sam da je problem do kompa, ali kad spojim laptop žičano opet je isto. Internet radi super samo kad ni jedan uređaj nije žičano spojen.
Amis je dao sve od sebe, dva puta su mjenjali ruter, sve instalacije su ponovo provukli, njihovi tehničari su svaki dan bili kod mene.
Neki dan je njihov tehničar bio kod mene 2 sata spojen sa 3-4 uređaja žičano i bežično i internet nije pao, radio je normalno do navečer, tako da sigurno već misle da ih zezazm.
Njima piše da je veza odlična, da nema prekida ni pada, ali eto ne mogu otvoriti ni jednu web stranicu sa ni jednom tražilicom.
Stvarno ne znam više što da pokušam. Ako netko ima neku ideju u čemu je problem, bila bih mu jako zahvalana!