Uglavnom imam internet vec 5 godina... Radio je savrseno na kasda ruteru preko usba. Odveo sam komp na servis zbog nekih problema i sad kad je sve uredu internet me zeza. Desi mi se to da odjednom pukne veza (tokom 5 godina mi se to nije nikad desilo). Puca veza, ruter pokazuje da je sve uredu ali i dalje nema veze. Local area connection mi pokazuje da je disejblan i kad ga probam enjeblat kaze connection fail, pa ga ja resetam pa neki put se upali neki put ne i tako stalno. Veza puca svakih 30min-2h. Ponekad kad mi kaze da je local area connection spojen nemogu se spojit na net a nemogu uc i na ruter postovke makar je spojen. A Ethernet uopce ne radi... mogu ga spojit i on prepozna sve ali opet isti problem da se ne mogu connectat na net. Molim pomoc ako je netko imao slicnih problema da mi pomogne. Hvala unaprijed!
Problem oko interneta
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.887
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo i sad dok sam piso u roku 5min mi je poko internet opet i moro sam resertirat par puta da mi se opet upali...
Ne znam baš,takav mi je sličan problem prijatelj imao,njemu se nije mogao nikao internet upaliti otkako je jednom promijenio windows,nakon toga je on promijenio router,sve mu je uredu radilo nekoliko dana pa je opet prestao raditi,pa je on napokon skužio da mu je crknila mrežna kartica,možda je i tebi isti takav problem,pokušaj promijeniti mrežnu karticu
E vis to je jako lijepo samo se ja spajam preko usba... a i ovi u servisu se mogli normalno spajat na net bez problema...