Problem sa brzinom.

poruka: 4
|
čitano: 1.372
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa brzinom.

Priključio sam modem i wirelles router. Brzina mi je 3mbps, dakle skidanje bi trebalo da ide oko 360 kbps, međutim, ide samo 220. Išao sam na speedtest, i piše da imam samo 1.75 mb, na drugom laptopu koji je povezan preko routera ništa ne radim, ali brzina neće da se poveća.

Imate li neki savjet, bilo šta?

Hvala unaprijed, pozdrav.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa brzinom.
ulinsky kaže...

Priključio sam modem i wirelles router. Brzina mi je 3mbps, dakle skidanje bi trebalo da ide oko 360 kbps, međutim, ide samo 220. Išao sam na speedtest, i piše da imam samo 1.75 mb, na drugom laptopu koji je povezan preko routera ništa ne radim, ali brzina neće da se poveća.

Imate li neki savjet, bilo šta?

Hvala unaprijed, pozdrav.

Zovi provajdera interneta.

Valentin
15 godina
neaktivan
Problem sa brzinom.

Nisu odgovorni kažu, problem do mene. :S

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa brzinom.

Zovi ih opet i opet i opet dok ne izađe neki tehničar i ne provjeri to. Sličan problem sam ja imao sa T-comom prije 2 godine. Zvao sam svaki dan dok nije na kraju došao tehničar koji je fakat uklonio kvar. - telefonska žica od stupa do mog tavana je bila izglodana na jednom djelu i to je stvaralo probleme.

Uglavnom. Zovi samo zovi. Moraju izać i pogledat, uostalom zato plačaš pretplatu...

htc desire s - moj mali asistent...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice