Povezivanje na internet (LAN&WLAN)

poruka: 6
|
čitano: 3.344
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam Vodafone Homebox.

Računalo mi je s njim povezano kablom. Kako sada imam laptop aktivirao sam wlan. Kada je laptop spojen na homebox preko wlana pc se ne želi spojiti na net.

Može li mi netko dati upute kako da napravim da pc (spojen kablom sa homeboxom) i laptop (spojen bežično s homeboxom) mogu biti u isto vrijeme na mreži...

nadam se da sam dobro objasnio :D

Potpis ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Povezivanje na internet (LAN&WLAN)

Danijel da li si ikad to uspio to spojiti ,s obzirom da imam isti problem nisam siguran da li je to izvedivo na homeboxu!

16 godina
neaktivan

Daj mi reci kada ides sa PC-em na net dali stisnes ono Connect gdje imaš za upisati username i password ili kada ukljuci na kompu on ti je već spojen na internet, ili ides na onu pocetnu stranicu od homeboxa pa se konektiras?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Povezivanje na internet (LAN&WLAN)

nije problem internet.

box sam konfigurirao tako da, u koliko nema internet aktivnosti, sam se diskonektira.!

stoga ,ovisi o vremenskom periodu , nekad moram ici sa connect preko početne stranice!

ista stvar je i sa laptopom osim sto koristim wireless.

- dakle PC je spojen kabelom na box

- laptop preko wirlessa na box

- ako su u funkciji i pc i laptop oba funkcioniraju bez problema sto se interneta tice

sad sto me zapravo zanima jest da li mogu preko home boxa pristupati sa jednog racunala na drugo i obrnuto.

jednom prilikom sam to pokusavao pa i nije bas islo , sad mi je se opet pojavila potreba !

hvala

zoran 

14 godina
neaktivan

imam max adsl i želim prebacit PC iz jedne sobe u drugu al da ne koristim kablove u spajanju modema sa komijuterom i mislio sam prespojit prko wlan antene sam nezz kako pa ako mi neko može objasnit

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 18:24 (Jopa1997).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Povezivanje na internet (LAN&WLAN)

prvo moraš na pc-u imati wireless adapter, ako to imaš poslije ti je sve jednostavno, smo moraš pronači svoju mrežu i spojiti se na nju

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice