Pitanje za wireless

poruka: 7
|
čitano: 2.924
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pitanje za wireless

pozdrav

imam ruter gore na katu, i iz njega ide zica za internet dole u prizemlje di mi se spaja kompjuter. jel postoji uredjaj koji ce iz te zice napraviti novi wireless u prizemlju da se mogu s ipadom dole spojit bezicno ? a ruter ne mogu micat

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pitanje za wireless
Da postoji.zove se access point
13 godina
neaktivan
Pitanje za wireless

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pitanje za wireless

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pitanje za wireless

Nabavi si stari siemens se 555 stavi ga u bridge,isključi DHCP i postavir Wirles mrezu s zaštitim .

http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&advanced=1&f_keywords=siemens+se555

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pitanje za wireless

pozdrav svima!

Novi sam na forumu i imam jedan problem.

Sa susjedom sam se dogovorio oko wireless interneta,pa mu mjesečno plaćam za flat internet max adsl.

On živi od mene kojih 500 metara,ali siganl je super,jedino kada vjetar puše onda je slabije.Tako je jučer vjetar puhao,

pa sam odlučio promijeniti channel na kojem se wireless mreža emitira.Prije je bio 6,pa sam ga želio promjeniti na 11,ali slučajno sam

odabrao channel 13 i sada mi više neće prikazati mrežu.Susjed mi radi negdje i sada je na terenu pa ce doci tek za 4 tjedan,tako da ja,

nikako nemogu do routera.Imam windows 7 64-bit.

MOLIM POMOĆ!!!

0 0 hvala 0
15 godina
Pitanje za wireless

imam par mobitela u kuci s wi-fijom i zanima me sta sve trebam napraviti da si otkljucam wireless odnosno da wi-fi moze korisitit onaj ko zna šifru koju cu ja postaviti???

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice