Ne mogu napraviti hotspot od laptopa

poruka: 7
|
čitano: 3.998
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
mali problem

Imam jedan problem, nakon što sam instalirala nove windowse ne mogu instalirati niti jedan program za dijeljenje internetske veze. Kad god instaliram neki program, nemam pristup internetu, jednostavno mi blokira vezu. pokušala sam napraviti homegroup, ali to nije ni prije instalacije uspjelo.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: mali problem

Da li si probala Connectify ? Imas na stranici i video uputstva.

13 godina
neaktivan
noea kaže...

Imam jedan problem, nakon što sam instalirala nove windowse ne mogu instalirati niti jedan program za dijeljenje internetske veze. Kad god instaliram neki program, nemam pristup internetu, jednostavno mi blokira vezu. pokušala sam napraviti homegroup, ali to nije ni prije instalacije uspjelo.

Da li si instalirala potrebne drivere, napravila update provjerila da li su ti servisi ukljuceni?
Evo ode imaš par savjeta KLIK i KLIK ,a ako nista od ovoga ne bude radilo probaj Connectify kao što ti je predložio Stiven.

11 godina
neaktivan

probala sam connectify i kao radi, tablet mi je spojen kao na wifi, ali nema pristup internetu :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 16:20 (noea).
11 godina
neaktivan

pozz...ovako ja imam wireless antenu i mreznu karticu kasens g9000 i net mi radi normalno sve super ali samo na jednom kompu ja bi htjeo napravit svoj wireless dovukao sam bio connectify program ali konekcija radi samo na desetak minuta i izgubi se imam i router od t coma koji ima repeater ali neznam kako da podesim to sve jel bi mi mogo neko pomoc? hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

evo riješila sam problem. I sada mogu koristiti i druge programe osim connectify. Instalirala sam ccleaner i očistila stare podatke, te pomoću windows updatea updateala potrebni softwear

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja isto imam slicne probleme! zanima me koji software ne dostaje? isto imam vezu ali nemam interneta na drugom uređaju!

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice