Da li je moguće?!

poruka: 13
|
čitano: 2.259
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Da li je moguće?!

Da li je moguće da mi se netko kači na wifi, jer konstanto mi je spora veza, i download i upload, kad testiram imam ipod 1 mbita downloada a morao bi imat oko 4,... onda promjenim ključ za wifi i opet bude sve ok 4/0,256...kako da spriječim te barabe koje non stop kradu?!!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Da li je moguće?!

Logiraj se na svoj ruter pa ćeš vidjet ko se sve spaja.

Koju zaštitu koristiš? Ako je wep to se probije za par min, stavi wpa2 i bit ćeš siguran

0 0 hvala 0
17 godina
Da li je moguće?!

Dobro li ce netko oplakati :)

Neka se javi ovdje komu nestane neta {#}

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Da li je moguće?!
Ni wpa2 ti nista ne znaci ako koristis wps.
TD za glupost
16 godina
neaktivan
Mislim da je moguce nekako sakrit ruter da se ne vidi preko wifija uopce samo sam na mobu sad pa ne mogu provjerit
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
Laxarus kaže...
Ni wpa2 ti nista ne znaci ako koristis wps.

U pravu si, zaboravio sam na članak koji je nedavno bio tu na bug-u. Jeli to itko isprobao, što se stvarno sad lako i wpa2 probije?

17 godina
neaktivan

što mi je činiti onda, da li je moguće da mi je net dostupan samo za moja 2 kompa i mob?!

14 godina
neaktivan
@Tomislav, ako ti sakrijes mrezu, aircrack-ng ti ju svejedno vidi.
@bradonja, wpa2 od 16 znakova probijen za sat i 51min
TD za glupost
14 godina
neaktivan
Da li je moguće?!

Pozdrav!

da ne otvaram novu temu

ako me zanima tko se sve spaja na moj router, kako da to provjerim?

hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A tko zna tko ti upada na internet i hoce li se zamarati probijanjem wpa2 lozinke
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
14 godina
neaktivan
bodah, stavi ti wpa2 zastitu samo nemoji koristit wps vec rucno odredi zastitu u postavkama, wps ti je onaj wizard koji te vodi korak po korak kroz konfiguraciju wirelessa.
TD za glupost
17 godina

Ne znam da li to svi routeri imaju ali kod mene na mom thomsonu ima opcija za wireless "allow new devices via registration". Znaci koji god se uredjaj hoce zakaciti na mrezu mora dobiti potvrdu od tebe. To je vjerojatno najsigurnija zastita.

17 godina
neaktivan

da li postoji mogućnost da provjerim tko se sve kači na moju mrežu!?!? jer vidim da mi se par dana nakon promjene lozinke smanji brzina!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice