koji internet uzeti?

poruka: 14
|
čitano: 4.635
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
koji internet?
dakle ovih dana namjeravam uzeti SAMO internet bez telefona ili tv-a, pa me zanima koji je provider najisplativiji?
koliko na znam bnet i optima jedini nude samo internet pa vas molim vase misljenje o jednima i drugima.
u samom centru zagreba sam pa dostupnost nebi trebao biti problem.
takoder me zanima na koji nacin njih dvoje spajaju korisnike na net jer jako nemam telefonsku liniju.
17 Bnet
11 Optima
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
koji internet uzeti?

Da malo citiram s Optimine stranice: "Naravno, da bi imao OptiDSL, treba ti i OptiTelefon priključak. Ali onda za samo..."

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
koji internet uzeti?
evo sad sam gledao na stranici od optime gdje pise da je cijena instalacije telefonske linije 549 kn, a za bnet netreba uopce tel prikljucak i internet ide preko nekog koaksijalog kabela.. kakav je on u usporedbi sa standardnim telefonskim?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
koji internet uzeti?
molim takoder korisnike ovih providera da napisu dobre i lose strane.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
koji internet uzeti?

beeeeeeeeee-net ide prek antenskog kabla, ja sam presao sa iskon trio na 3d, trebaju mi doc spojit u roku 1-2 tjedna (u petak sam potpisal ugovor).

zasto sam presao? za 20 kn vise imam isti tel, isti tv i duplo brzi flat (sa 4 na 8), frend isto presao sa iskona na b-net i zadovoljan je...

javim dojmove kad me spoje...

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
koji internet uzeti?
a ako uzmem wlan modem/router sa 4 port switchem to znaci da cu na njega moci spojiti do 4 kompa i jos uredaje koji imaju wlan u sebi? to sam si mislio uzeti jer imam htc hero a moj buraz iphone pa me zanima hocemo li se s njima moci spojiti na taj modem/router wirelessom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: koji internet uzeti?

Da mozes se spojiti preko wifija ako neogranicis kliente u postavkama rutera!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
imam bnet i jedino sto valja je cijena. Brzina mi od podne do ponoc padne na 4mbps, jedino kroz jutro je stabilna. Veza puca svaka 3-4 dana a tehnicara nema, iako sam zvao 3 puta u mjesec dana.. Podrska ocajna, samo kazu da ce poslat tehnicara koji ni ne dode. Tako sam pola dana bez neta a kad proradi brzine su kao na starom carnetu lol. Vecina korisnika ima ovaj problem, al uvijek ima ljudi koji su bolje povezani s centralom pa nemaju ovakvih problema. Moj savjet ti je metronet optika ako ti je dostupna, jer je prilicno jeftina ili tcom, iskon..
LoL Nick: weirdek (EU)
16 godina
koji internet uzeti?

tja...eto ja na lanistu -> Bnet i savrsenstvo savrsenstva (3d paket).nikad nikakvih problema,net povuce i do maximalnih 8mbit (stvarno rijetko :D 1010kb/s ) dok realno skida oko 920-950kb/s.nije da sam bas neki downloader ali mi je drago da kad mi zatreba da skinem to kaj mi treba jako brzo :)

ehm kaj jos reci...ono kaj me jedino smeta je, ako ti ne radi net nemas ni telefon jer telefon pikas u ruter iiii :D sad azi ovo hehe, sto ruter nema on/off prekidac :D neznam sad napamet kak se zove neki cisco nesto(ep2324 mozda ili tak nekaj)...mogu ti to pogledat kad dodjem doma ako je bitno.tv ha slika ko slika nist posebno,programa oko 35 ili kolko vec a gledam kojih 12 max s tim da od tih 12 cura gleda 2 i to fox crime i fox life.ja se drzim hrt1,2,rtl,nova,vh1,mtv nekad eurosport,sport klub i one history i explore kanali. ove ostale nit ne gledam. slika...meni sasvim ok,slika ko slika,za mene dobra.telefon je kolko sam skuzil do neke granice badava. meni racuni stizu s cifrom od 256kn i nikad nisu veci ali ni manje :) jer ne telefniram puno (skoro pa mi telefon ni ne treba)

moji roditelji isto koriste bnet i isto nikakvih problema tak da eto, to su moja/nasa iskustva s bnetom i so far so good te se nadamo da ce tak i ostati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
smajlee kaže...

tja...eto ja na lanistu -> Bnet i savrsenstvo savrsenstva (3d paket).nikad nikakvih problema,net povuce i do maximalnih 8mbit (stvarno rijetko :D 1010kb/s ) dok realno skida oko 920-950kb/s.nije da sam bas neki downloader ali mi je drago da kad mi zatreba da skinem to kaj mi treba jako brzo :)

ehm kaj jos reci...ono kaj me jedino smeta je, ako ti ne radi net nemas ni telefon jer telefon pikas u ruter iiii :D sad azi ovo hehe, sto ruter nema on/off prekidac :D neznam sad napamet kak se zove neki cisco nesto(ep2324 mozda ili tak nekaj)...mogu ti to pogledat kad dodjem doma ako je bitno.tv ha slika ko slika nist posebno,programa oko 35 ili kolko vec a gledam kojih 12 max s tim da od tih 12 cura gleda 2 i to fox crime i fox life.ja se drzim hrt1,2,rtl,nova,vh1,mtv nekad eurosport,sport klub i one history i explore kanali. ove ostale nit ne gledam. slika...meni sasvim ok,slika ko slika,za mene dobra.telefon je kolko sam skuzil do neke granice badava. meni racuni stizu s cifrom od 256kn i nikad nisu veci ali ni manje :) jer ne telefniram puno (skoro pa mi telefon ni ne treba)

moji roditelji isto koriste bnet i isto nikakvih problema tak da eto, to su moja/nasa iskustva s bnetom i so far so good te se nadamo da ce tak i ostati.

Eto ovo je jedan od sretnika :D bnet je odlican ako radi kako spada, najbolji net u hrvatskoj daleko.. osim optike ofc

Al kod mene/susjeda/prijatelja samo problemi

LoL Nick: weirdek (EU)
15 godina
protjeran
koji internet uzeti?
gusto je, gusto.. ajmo jos glasova! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pitaj nekog susjeda ako ima bnet kako mu radi ako sve dela trebalo bi tebi! moj glas ide za bnet ima ga frend u zg. i radi uvjek kako treba!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
protjeran
koji internet uzeti?
hvala svima, uzimam bnet slj tjedan. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
koji internet uzeti?

Evo napokon dosli ovi iz bneta jucer(1 min kasnili :D) i sve mi to lijepo spojili(uzeo net i tv). I kad su to sve spojili, probam otici na net, kad ono nece. I tako se ja nekih 3 sata grcim da skuzim u cemu je problem(vec mislio zvati bnet-ovce i hebat im sve po spisku) kad ono skuzio da je u laptopu problem jer sam ja nesto prije prckao po njemu u mreznim postavkama :D.

Na net su mi spojeni: stolni komp, laptop, burazov iphone i moj hero i brzina je zadovoljavajuca. :D

I evo ja sam prezadovoljan njime i svakome ga preporucam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice