ovako..novi sam u zagrebu..student..i trebao bih se prikljuciti na neki net...ali neznam bas ovdasnje providere pa bih molio za savijet (ozbiljan). zelio bih neki flat paket...razmisljao sam o iskonu ali kazu mi da ima zabranu na torrente i tako to...zelio bih neki bez ikakvih zabrana i blokada...moze neki savijet kojeg providera da odaberem...do 200kn mjesecno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ti imam flat na Optimi brzinu 2048 ili 4096(digli su brzine nedavno)i plaćam oko 190Kn.Znači ako uzmeš onaj najsporiji pake,plaćat ćeš još manje.
Iskon Duo.CARNet, FLAT, 5 Mbps - 100 kn/mjesečno. Nema zabrana.
Da samo znaš koliko imam GB filmova i serija,imam sreće da mi FBI ne upadne kroz prozor.Sve će ti biti u redu,sve ide normalno.
ah super....iskon mi se svidao od pocetka...ali sam nacitao dosta gluposti oko tih blokada...pa nisam bio siguran vise ni u sta...za koliko oni od prilike dodu i ugrade to kad posaljes zahtjev...i da li se mora placati pretplata na telefonsku liniju tada..jer to ne koristim?
Ja mislim da nema interneta bez telefna,sve to ide preko tel.utičnice.
Hm, ovdje svašta piše (pogledaj pod 3 - Neprihvatljivo korištenje CARNet mreže). Vjerojatno to ne provode, samo kažem što sam našao.
Da, telefon moraš imati, ali DUO.CARNet paket uključuje i telefon i internet.
Evo malo linkova, pa pročitaj:
...za koliko oni od prilike dodu i ugrade to kad posaljes zahtjev...i da li se mora placati pretplata na telefonsku liniju tada..jer to ne koristim?
Ovako, prvo odeš na ovu stranicu, upišeš broj svoje telefonske linije i provjeriš dostupnost usluge. Ako je uslugu moguće ugovoriti na toj liniji, klikni na 'naruči'.
Sve možeš riješiti putem e-maila, kamo moraš poslati ispunjene obrasce.
Odaberi 'samoinstalaciju' - router stiže na tvoju adresu za oko dva tjedna i sam ga podešavaš (što nije problem, a i izbjegavaš trošak od 450 kn, koliko stoji instalacija od strane tehničara).
Sve je gotovo u roku 30 dana.
Fiksna cijena koju plaćaš svaki mjesec iznosi 101,81 kn i uključuje:
- ADSL
- telefonska linija
- neograničeni adsl promet u CARNetovoj mreži
- preusmjeravanje poziva
- prikaz broja
- zabrana prikaza vlastitog broja
- zabrana poziva prema određenim skupinama brojeva (međunarodni pozivi, mobilne mreže, 060, 061 brojevi)
- najam modema
U tijeku je promotivna akcija - ako uzmeš ugovor na 24 mjeseca, ostvaruješ popust od 20% u peridou od 3 mjeseca.
Hm, ovdje svašta piše (pogledaj pod 3 - Neprihvatljivo korištenje CARNet mreže). Vjerojatno to ne provode, samo kažem što sam našao.
Što se tiče pravila korištenja, CARNet po tome nije ni po čemu specifičan. Svi davatelji usluga propisali su opće uvjete korištenja, koji se u suštini previše i ne razlikuju.
Optima - pravila
Amis - uvjeti korištenja
itd.
Problem je u samim korisnicima, koji često ne razumiju da FLAT ne podrazumijeva 500GB prometa mjesečno.
Da ne otvaram novu temu ima li tko iskustva s metronetom?
zdravo zdravo
Na kraju mi se ispostavilo da mi je jedino dostupan maxADSL. Kakva su vasa iskustva s njim i koliko vam dode konacni racun (s uracunatom telefonskom pretplatom, najmom modema i PDV-om)?