Naime, iako najviše "vjerujem" t-comu, 430 kn koje plaćam mjesečno za flat, 10 Mbit, Maxtv sa snimalicom i super 150 telefon mi postaje previše.
Sve isto uz 24 Mbit brzinu nudi mi Amis za 299 kn.
Kakva su vaša iskustva sa Amisom?
Jako mi je bitna stabilnost veze i funkcionalnost njihove IPTV usluge.

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
. No nemre se nikak rec da je Iskon ponuda ista ko T-Šrot, jer nikak nije zapravo je bolja za znatno manje love dobiš zapravo bolji pocetni paket. Zakaj je bolji zato kaj ima osjetno veci Upload, u praksi je 400 ili malo vise prema 256 kod T-Šrot u osnovnom paketu. Nazalost problem je kaj Iskon nije svima dostupan, a bilo bi puno ugodnije za novcanik da je ali moš se fuckat.

latencija u igri mi varira izmedju 80-90-120 max sto je savrseno!A sad neznam za ovaj 3 u 1 kak bi ti radilo jer to dosta ovisi di zivis...jer ak zivis negdje u brdima zaboravi da bus dobio 24 Mbps dobit ces max 8 Mbps ak i tolko,jer imam jednog frenda koj zivi u gornjoj kustošiji i dobio je maximalno 8 Mbps od mogucih 24.Al ak si ovak negdje u zagrebu,na nekom normalnom mjestu mislim da bi trebalo radit normalno onda.