ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 933.947
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
ADSL u BiH

Mili Bože što im je se srce otvorilo... Daruju čak 1GB prometa!  Viče

Bagra Bagra
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Mene je danas nazvala službenica iz HT Mostara i obavijestila da mi danas ističe 12 mjesečni ugovor, pa me podsjetila da produžim ugovor kako nebih plaćao modem pune cijene, nego 1 KM ako produžim.

Pitam ja nju, OK, jel nudite flat za taj mjesec u kojem produžim ugovor na 12 mjeseci?

Ona: Hmmmm, tišina, pa probajte to viditi kod najbližeg prodajnog mjesta, nisam sigurna...

Ja: Hvala na obavijesti, ako je tako, nisam ni ja siguran hoću li išta produživati...doviđenja...

Znači nude samo onaj 1 gb dodatnog prometa kroz čitavu godinu?

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Ima li tko iskustva sa Ćutuk Wirelessom?

Molim sve one koji su korisinici ili imaju bilo koja iskustva svojih prijatelja da napišu njihove dojmove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ADSL u BiH

Skupo. A i jako neozbiljno i djecije djeluju.

16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

HT Mostar su najveći lopovi u BiH, najjeftiniji flat paket je 79 KM (i to bez PDV-a), lako im je kad imaju monopol!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Strasno. Jos ce MTEL ispasti i najpovoljniji.

15 godina
neaktivan
ivo000 kaže...

HT Mostar su najveći lopovi u BiH, najjeftiniji flat paket je 79 KM (i to bez PDV-a), lako im je kad imaju monopol!!!!

Pa imaš alternativu nekakvu valjda??

ja sam početkom ove godine, poslije 1 god na ADSL 5gb prometa i 2048 brzine (na papiru,36 KM+ svako prekoračenje), nije nikad prešla 1700 download na speedtestu, prešao na Pincom

40 KM flat (istina fair use) no trošim oko 40 gb mjesečno i nisu zvali do sada..

brzina 3072 (na papiru) a toliko imam i većinu dana, nekad u popodnevnim satima imam oko 2,80-2,90 dowload al opet ok..

istina prva dva mjeseca tj prvo drugi i pola trećeg veza ima je bila katastrofa, po danu 0,75 down ma svašta, čak sam se mislio ponovo vratit na adsl..

ništa se nije moglo igrat online, jedino navečer kad opadne pritisak korisnika (iza 23-00:00 pa do jutra oko 9-10:00)

ne nešto su popravljali tako da mi je sada ok, inače dosta ovisi i vidljivost do njihovg AC pointa..

recimo meni je jedan na 450m al imam susjedovo drvo točno ispred antene, tako da ako antenu okrenem tamo veza je dosta slabija..

a kad okrenem na ovaj drugi koji je oko 4-5 km zračne linije na koji mi puca čist pogled preko polja imam navedene brzine s kojima sam stvarno zadovoljan...

17 godina
ADSL u BiH

Danas sam razočaran izašao iz ureda HT-a. Nemaju ama baš nikakvu povlasticu za postojeće korisnike koji bi trebali produžiti pretplatu. Samo eto što je modem 1 KM... ts ts ts

Sve ostale povlastice su rezervisane samo za nove korisnike. Diskriminirajuće prema nama koji smo već postojeći korisnici.

Mene i ne zanima toliko promet koliko me zanima stabilnost veze i da net radi bez problema. Da je ping OK  na nekim okolnim serverima i da nema čestih pucanja konekcije i ne treba mi ni flat niti silni gigabajti.

Sinoć sam malo pretraživao neke forume, i jednostavno se nemogu odlučiti da pređem na wireless, jbg. Pola je zadovoljno, pola nije hebe ih pucanje konekcije, slabe brzine i veliki pinogovi.

Neka je instalacija i 200 KM samo da radi kako Bog zapovijeda i odmah bi prešao, ovako niti preći niti ostati. Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Danas sam razočaran izašao iz ureda HT-a. Nemaju ama baš nikakvu povlasticu za postojeće korisnike koji bi trebali produžiti pretplatu. Samo eto što je modem 1 KM... ts ts ts

Sve ostale povlastice su rezervisane samo za nove korisnike. Diskriminirajuće prema nama koji smo već postojeći korisnici.

Mene i ne zanima toliko promet koliko me zanima stabilnost veze i da net radi bez problema. Da je ping OK  na nekim okolnim serverima i da nema čestih pucanja konekcije i ne treba mi ni flat niti silni gigabajti.

Sinoć sam malo pretraživao neke forume, i jednostavno se nemogu odlučiti da pređem na wireless, jbg. Pola je zadovoljno, pola nije hebe ih pucanje konekcije, slabe brzine i veliki pinogovi.

Neka je instalacija i 200 KM samo da radi kako Bog zapovijeda i odmah bi prešao, ovako niti preći niti ostati. Mršti se

meni pukne veza mozda 2 puta dnevno, ali odmah se spoji, nema nikakvih problema sto se ostalog tice, i ja sam mislio da ce biti sranje, i da ce pucati i prekidati, ali do sada je sve ok. bjezi od HT-a pa di god okrenuo, bar se ne moras misliti za promet cak iako pukne koji put veza.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
boxer kaže...

ja sam evo u posljednjem mjesecu sa HT i 25.4. odlučim probati kakva je Mreža. Brate odlično je imati flat (ja skinuo 80 GB za mjesec dana) ali sporo. na video od 3-4 min na YT moraš čekati minut i pol (ako ne i više) da se skroz napuni pa da ga normalno bez prekida možeš gledati. Download mi je konstantno bio 61 KB/s - nikada nije išao preko toga. i to toliki je bio pod uslovom da ništa drugo nemam otvoreno tj. da je samo to upaljeno. Evo danas mi je prošao mjesec dana sa Mrežom i odlučio sam opet potpisati sa HT na godinu dana - uklopit cu se u 10 ali sa normalnom brzinom....

A za koga daju onaj dodatni GB u HT? Da je START 11 GB?

c2920585@tyldd.com
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

meni u zadnje vrijeme na adslu nekad puca veza svako 5 minuta, sad jeli do njih,ili do modema,ili moje mrezne kartice neznam..

ima li jos neko ovakvih problema sa adslom??

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 19:20 (robx).

0 0 hvala 0
17 godina
newklear kaže...

ja sam evo u posljednjem mjesecu sa HT i 25.4. odlučim probati kakva je Mreža. Brate odlično je imati flat (ja skinuo 80 GB za mjesec dana) ali sporo. na video od 3-4 min na YT moraš čekati minut i pol (ako ne i više) da se skroz napuni pa da ga normalno bez prekida možeš gledati. Download mi je konstantno bio 61 KB/s - nikada nije išao preko toga. i to toliki je bio pod uslovom da ništa drugo nemam otvoreno tj. da je samo to upaljeno.

A koju ti je provider nudio brzinu?

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan

Ne znam zašto do sada nisi prijavio kvar. Ako plaćaš pretplatu imaš pravo na full uslugu bez prekida. 

Po mom iskustvu, vrlo brzo će ti riješiti problem.

17 godina
goodye kaže...
boxer kaže...

meni pukne veza mozda 2 puta dnevno, ali odmah se spoji, nema nikakvih problema sto se ostalog tice, i ja sam mislio da ce biti sranje, i da ce pucati i prekidati, ali do sada je sve ok. bjezi od HT-a pa di god okrenuo, bar se ne moras misliti za promet cak iako pukne koji put veza.

A šta je sa pingom i igranjem npr. CoD2, CoD4? Kakva su iskustva na tom polju?

17 godina
boxer kaže...
goodye kaže...

A šta je sa pingom i igranjem npr. CoD2, CoD4? Kakva su iskustva na tom polju?

Hmm, COD ne igram, igram BFBC2 i ide bez problema, ping normala, igam i CS i sve ide kao podmazano. kad dodem kuci izmjerit cu ping na speedtest pa cu zaljepiti ss.

Sto se iskustva tice, dok sam bio kod svojih, koristio sam x-net bezicni internet, imali su odlican upload i bili si ok jedno vrijemea onda su pocela sranja preko kojih nisam mogao preci, jer nekad bi mi download pao ispod 0,8. Sto je meni neprihvatljivo jer placam 2mbps.

Kad sam se poceo tuziti rekli su da je do mene, a ja ko glup da bih dokazao formatirao komp, snimao i linux, mjenjao mreznu, kazem bio glup, znao sam da je do njih, ali eto. i na kraju mi dop*zdilo i rekao da mi iskljuce, otisao u pincom i potpisao ugovor s njima. evo vec 2 mjeseca koristim i nikakvih problema nemam brzina je 2/0,256 i mogu ti reci po danu kad nesto skidam skida brzinom mozda 180-250 kbps, nekad spadne ispod, ali to ti je ono mozda od 5-9 uvecer kad svi vise na netu, ali iz ponoci obicno se torrent zakuca na 250 i skida tako non stop.

nema ogranicenja u prometu, fair use. Kad sam pitao sta oni podrazumjevaju pod tim fair use ljudi su mi reki to ti kod njih samo da se ne skida non stop po danu jer zagusujes promet ostalima, ono ne zabranjuju skidanje, ali nije uredu skidati film  od podne do ponoc, jer stvarno zagusuje promet, ali uvecer oko 10 ukljucis i ostavis da se skida do ujutro, bar ja tako radim. i to je to, koliko skines toliko ti je. 

Prijatelj mi je (isto koristi pincom) jedan mjesec skinuo 250GB, i ovaj ga nazvao i rekao eto samo nemoj po danu ostavljat torrent ukljucen, a ostalo sve OK.

Dok kad sam poslao upit u HT mostar o kalzui fair use, evo sta su mi vratili:

Postovanje,
Potrosnja na FLAT paketima je neogranicena.
Klauzula „fair use“ se primjenjuje na tjednoj osnovi (od ponedjeljka u 00:00 do nedjelje u 24:00).
Npr.kod prvog paketa nakon iskoristenih 19 GB (tjedno) brzina Vam se smanjuje sa 512/128 kb/s na 64/64 kb/s.
Brzina se vraca na pocetnu u ponedjeljeak 00:00. Ovo smanjenje brzine se odnosi samo na specificne protokole
(peer to peer i slicni programi za download), ostali protokoli se ne usporavaju.
Konkretan odgovor Vam ne mozemo ponuditi u vidu datuma nekih promjena, ali ocekujte ih u sto skorije vrijeme.
Kao i do sada sve takve promjene ili najave promjena biti ce objavljene na nasoj web stranici www.ht.ba.

Srdacan pozdrav.
HT d.d. Mostar

Znaci preko torrent sines 20 GB i gotovo, a sta je 20 GB u tjedan dana. Zato mi i jest malo smjesno platis 100 i nesto maraka da bi skinuo max 80 gb mjesecno, a placas flat, ono WTF???

Moja iskustva su dobra i ja bi ti preporucio, kao sto sam vec rekao, bar se ne mislis za promet.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina

Ma jel taj Pincom pokriva područje Posavskog kantona/županije?

Edit:

Sad sam provjerio i pokriva samo područje Hercegovine...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 11:19 (boxer).
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
newklear kaže...

ja sam evo u posljednjem mjesecu sa HT i 25.4. odlučim probati kakva je Mreža. Brate odlično je imati flat (ja skinuo 80 GB za mjesec dana) ali sporo. na video od 3-4 min na YT moraš čekati minut i pol (ako ne i više) da se skroz napuni pa da ga normalno bez prekida možeš gledati. Download mi je konstantno bio 61 KB/s - nikada nije išao preko toga. i to toliki je bio pod uslovom da ništa drugo nemam otvoreno tj. da je samo to upaljeno.

A koju ti je provider nudio brzinu?

Download do 512 kbps

Upload do 192 kbps

boxer kaže...

Ma jel taj Pincom pokriva područje Posavskog kantona/županije?

Edit:

Sad sam provjerio i pokriva samo područje Hercegovine...

Ne pokriva čak ni čitavu Hercegovinu...

c2920585@tyldd.com
17 godina
newklear kaže...

Download do 512 kbps

Upload do 192 kbps

Pa dobro ja sam pomislio da ti ljudi nude 4Mbit-a a opet ti tusi you tube etc. . . Smijeh s tom brzinom i nemozes da ocekujes suer brzo ucitavanje stranice itd, bitno je da imas stabilnost cak i pri tako maloj brzini.

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
newklear kaže...

Download do 512 kbps

Upload do 192 kbps

Pa dobro ja sam pomislio da ti ljudi nude 4Mbit-a a opet ti tusi you tube etc. . . Smijeh s tom brzinom i nemozes da ocekujes suer brzo ucitavanje stranice itd, bitno je da imas stabilnost cak i pri tako maloj brzini.

Ništa, odustao sam od MREŽE, potpisat cu opet na godinu sa HT.

c2920585@tyldd.com
17 godina
newklear kaže...

Ako imas ikakvu alternativu HTnet-u kao sto ja npr nemam nebih ti savjetovao da im se vratis bar jos godinu dana, mozda ti je bolje potrazit od alternativnog providera uslugu s ogranicenim prometom a vecom brzinom koju ces placati za manje pare nego se vratiti HTnet-u koji bar u mom iskustvu i nije bas stabilan. . .

17 godina
newklear kaže...

A što misliš da s HT-om ne potpišeš ugovor s obaveznim trajanjem? Doduše, plaćati ćeš višu cijenu najma modema, ali ćeš isto tako moći odmah prijeći na povoljniju alternativu (ako se pojavi).

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
D3ViL kaže...
newklear kaže...

Ako imas ikakvu alternativu HTnet-u kao sto ja npr nemam nebih ti savjetovao da im se vratis bar jos godinu dana, mozda ti je bolje potrazit od alternativnog providera uslugu s ogranicenim prometom a vecom brzinom koju ces placati za manje pare nego se vratiti HTnet-u koji bar u mom iskustvu i nije bas stabilan. . .

Ma ako se već i vraća nema veze, samo nek ništa ne potpisuje. Opet kažem, bolje nabavit modem nego se ugovorom s njima vezat.

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
newklear kaže...

Jedina alternativa mi je Mreža a nju sam već otpisao....

cro_blue kaže...
newklear kaže...

A što misliš da s HT-om ne potpišeš ugovor s obaveznim trajanjem? Doduše, plaćati ćeš višu cijenu najma modema, ali ćeš isto tako moći odmah prijeći na povoljniju alternativu (ako se pojavi).

Vakaka kaže...
D3ViL kaže...
newklear kaže...

Ma ako se već i vraća nema veze, samo nek ništa ne potpisuje. Opet kažem, bolje nabavit modem nego se ugovorom s njima vezat.

Ma ne da mi se plaćati još 5 KM više - a sumnjam da će ikakva konkurencija doći u sljedećih godinu dana...

c2920585@tyldd.com
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

evo ja imam paket medium, 20gb i 8000kb/s brzinu. neznam tocno koliko je cijena oko 70km. MEDJUTIM stalno puca veza nekad svake 2-3 minute (na wirelesu) i maloprije odem na beocity.com i nakon 4 mjerenja prosjek mi bio 41kb/s !!!!! i to nije prvi put. majmuni nesposobni

0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Koje se sranje događa? Speedtest ne može niti da izmjeri brzinu koliko je sporo. HT Mostar jaooo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Koje se sranje događa? Speedtest ne može niti da izmjeri brzinu koliko je sporo. HT Mostar jaooo...

Jedino Chuck Norris može.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
ADSL u BiH

Ništa odoh prošetati, a kad se vratim ako ne bude radilo kako treba možda će biti kap koja će konačno preliti čašu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Ništa odoh prošetati, a kad se vratim ako ne bude radilo kako treba možda će biti kap koja će konačno preliti čašu.

PRELIJ SE, PRELIJ SE, PRELIJ SE, PRELIJ SE!!!! Smijeh

16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Trebamo organizirat secesiju hercegovine i ostalih područja pa da uživamo u flat-u.(Glupa i nesmiješna ideja).

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

koji su to lopovi!! za nas postojece korisnike koji vec imamo potpisane ugovore ih sad odjednom nije briga..

nove  korisnike samo mame da potpisu ugovore,daju im razne povlastice.. npr.. flat 2 mj,pa vise prometa,pa manju cijenu prvih par mjeseci,jeftiniji najam modema,itd... a mi postojeci korisnici koji vec imamo potpisane ugovore kao da vise i ne postojimo,samo placaj i suti!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 11:15 (robx).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice