Steelseries Siberia V2 BAS problem

poruka: 6
|
čitano: 2.019
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Imam problem sa navedenim slušalicama.

Kupio sam ih polovne, jel nove su mi pre skupe. I sad, primjetio sam da je lijeva strana "normalna" (dakle, sve se ok čuje, BAS normalan, glasno je sve i tak), dok desna strana, ne znam, nema basa, zna bit tiho, kao da se ni ne čuje ništa iz nje.

No, kada malo "čačkam" po onom malom djelu de je ono za glasnoću i za mute, kolko-tolko mogu izbalansirati zvuk, ali opet desna nikako da ima normalan bas.

Pitao sam čovjeka od kojega sam kupio slušalice jel primjetio taj probelm, on je rekao da nije (a možda je i lagao...).

Da nije možda nekaj pregorilo u toj desnoj? Ili, pada mi na pamet da kontakti nisu u najboljem stanju (oni koji se nalaze u toj kutijici de je Mute mikrofona i za glasnoću), pa da ih se treba malo zalemit? Mislim nisu to ni jeftine slušalice pa bi mi bio bed da nekaj napravim da krepaju. :D

itko ima neku ideju? :)

I da još napišem, slušalice nisu USB.

0 0 hvala 0
15 godina

Probaj ih na drugom kompu ! Ako je i tamo prisutan navedeni problem onda su najvjerojatnije slusalice defektne !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa brate opće ti je poznato da produzno od siberija sere stalno

ev i moje

malo cackas po njemu i dodje sebi

ili najbolja opcija ustekaj u komp slusalice direktno bez produznog i vidjet ces da je sve super {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Problem je negdje u kabelu.

clock2much

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo mene sa odgovorima.

Koristim ih na laptopu, tak da nemam produžnih nikakvih. Probao sam i na kompu, ista stvar, malo se čačka po onom dolje i onda se malo balansira. I na iPhoneu ista stvar.

Jedino kaj sam skužio, na kompu nekad znam koristiti zvučnu USB zvučnu od buraza, i zvuk je daleko bolji. Čak i desna ima nekaj malo basa.

Mislim da ću jednog dana samo raskopat sve i šta bude bude.. :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Steelseries Siberia V2 BAS problem

pa sjebane su onda i to je to

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice