Ako netko kupuje tipkovnicu Epomaker trenutno ima spring sale, ima stvari po dobrim cijenama, npr. Leobog Hi75 ispada 47US$ za kit ili 62 US$ za sastavljenu, Tide 65 ili 75 isto oko 60 US$..., uglavnom ako kupujete isplati se baciti oko.
Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice
- poruka: 4.994
- |
- čitano: 1.447.672
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Pozdrav,
trebam preporuku za kvalitetnu, uredsku tipkovnicu;
HR znakovi, bežična, full-size i pozadinsko osvjetljenje tipki od obaveznih zahtjeva, neobavezno bijela/siva boja.
Neće biti korištena za gaming niti za neko ekstra, novinarsko tipkanje, ali važno mi je da bude kvalitetna.
Jutro drustvo! Koju bi tastaturu mogli preporuciti do nekih 60eura? Igram.black ops i office poslovi... full size da bude i svejedno jel kabal ili wireless... i da ima neko osvjetljenje!
Jutro drustvo! Koju bi tastaturu mogli preporuciti do nekih 60eura? Igram.black ops i office poslovi... full size da bude i svejedno jel kabal ili wireless... i da ima neko osvjetljenje!
Pozdrav...trebala bi mi preporuka za tastaturu, kao i kolega iznad, gaming i office...koristim Redragon Vata zadnjih nekoliko godina ali je užasno glasna i tipke su mi čudne...do 70-80 eur, obavezan numpad. Također, samo trgovine u DE. Hvala unaprijed :)
Nakon 6 godina prešao sam s Roccat Suore FX na Keychron V6 Max (Gateron Jupiter Banana switchevi).
Uzeo sam s Ekupi (UK ISO s HR znakovima).
Mislio sam uzeti sa Keychron.de pošto je bila nekih 105-110€, mislio sam da će shipping biti nešto sitno no na kraju je konačna cijena bila 160€.
Išao sam više iz očaja vidjeti kakva je ponuda bila kod nas, srećom naletio sam na Ekupi gdje me ispala 130€.
Prvobitno sam se dvoumio između V6 Max i K10 Max no na kraju je presudilo što je V6 Max bila dostupna kod nas.
Osim Suore FX nisam koristio neke druge mehaničke tipkovnice, ali kad usporedim V6 Max s Suorom FX, meni osobno je razlika nebo i zemlja, neusporedivo bolji osjećaj.
Čak je buraz kojem je generalno tehnika bacanje novaca rekao da je sami osjećaj fenomenalan i da vrijedi tu lovu.
Obzirom da mi je prvobitna namjera bila uzeti sa Keychron.de, slao sam mail Zoni tampona u vezi dotiska, dotisak na PBT keycapse traje nekih 20-tak minuta te je cijena 20€+ PDV za naše znakove.
Mislim da ću za posao uzeti neku Akko ili Aulu i da ću njima odfurati na dotisak HR znakova.
Nadam se da će me dobro služiti obzirom da me je Suora FX krenula zajebavati nakon nekih 10 mjeseci s double typingom i sličnim problemima.
kupi si onda Ms-a oni jesu
Ili White Shark
pitanje vezano za ovu tastaturu, je li postavke koje se konfiguriraju preko aplikacije na PCu sprema na tipkovnicu direktno ili su vezane za PC?
Tj... ako se nešto konfigurira, hoće li isto raditi i na drugom PCu na kojem nema aplikacije?
Tipkovnicu koristim out of the box u Pc modu, bez ikakvog softwera i konfiguracije tako da ti ne znam odgovoriti na to pitanje....prosto sam jednostavan korisnik i izbjegavam bilo kakve komplikacije i dodatna nepotrebna podešenja